irina1969 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 1 година тому, mib сказав: Ну и раз уж заглянул в ваш уголок То спрошу, а Флориум это только у нас неудачный опыт? Я названий не запомнил там какие то кусты цветы из 5 штук все приехало сдохшим, жена еще и ждала с нового года, правда деньги вернули, но с приключениями По Флоріуму якісь позиції у них норм, а якісь пересорт чи задохліки...вишлісь ім фото, вони "повертають" гроші, в рахунок майбутніх покупок...доки я писала Ви вже відповіли по городу-я нарешті висадила всю городину і мене вже можна назвати майже профі, бо я роздавала розсаду🤣 починаю потихеньку робити терасу по кіно Садовнік мені чомусь не зайшов , хоч з ботанічної думки він майже ідеальний і у мене новий жук )) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 21 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 21 година тому 1 година тому, Сарочка сказав: а ні проблем , а ні букетів , а ні печива, Ну я можу трохи...не печиво, але ж На першому фото жива огорожа з кущового розмарину. Навіть не знаю, який з них кращий, бо подобається і кущовий, і грунтопокривний. 1 година тому, Сарочка сказав: Але не знаю як таке заходить до товариства. Цей що я виклала то більш нагадує Як уникнути покарання за вбивство Всім щось заходить. То розповідайте про все, що подобається. В мене криза жанру- Нічого не дивлюсь з серіалів, бо нічого не можу знайти собі такого, щоб зосередитися. Навіть документалка ніяка не приваблює. Передивилась всього, потрібна невеличка пауза для відпочинку. Перечитала "Дюну", чекаю на новий сезон "Дюна. Пророцтво" 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 21 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 21 година тому 4 хвилини тому, irina1969 сказав: бо я роздавала розсаду🤣 Скільки ж ти її навирощувала? Я теж трохи розширюю свій "городик". Докупила ще кашпо та понатикала цибульки з салатами. Сусіди в захваті, якщо бачать мене на терасі біля тих горщиків з цибулею та базиліком, аплодують та кричать "Браво" 🤭 10 хвилин тому, irina1969 сказав: починаю потихеньку робити терасу Ти про квіти? В мене пеларгонія вкрилась квітами. китиці невеликі але наче світиться той рожевий колір пелюсток. Гарно) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 13 хвилин тому, mib сказав: Ну это скорее так совпало, когда жена им написала и отправила фото того что приехало, они сделали покер фейс, это вообще первый опыт онлайн покупки растюшек, обычно ездили по садовым центрам у нас их тут в округе штук 10 А потом ей в тиктоке попалась их реклама ну и написала коментарий и там началось что и у меня и у меня и так далее, в итоге ей уже они сами написали Но из смешного потом в тех же садовых купила все что ей нужно и лучше и дешевле Трохи додала в попередній пост вражень з спогадів. В мене навпаки. Теж біля 10 садових центрів в окрузі, перемінне враження. Щось було дуже гарне. Щось взагалі треш. Мені гарно, коли в садовому центрі все , що мені потрібно є. Жоден садовий центр такого не зробить, бо вони таки обмежені, як ні круті. . Ну і зараз в подорож по садовим центрам - це роскішь , якщо ваша дружина без вас по ним гуляють то це одне, але щоб уникати …….. не знаю які словом описати цих не приємних чоловіків, які полюють на кожному куту на живу силу, то садові центри це зась. Тільки інтернет 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 12 хвилин тому, allanek сказав: Скільки ж ти її навирощувала? Я теж трохи розширюю свій "городик". Докупила ще кашпо та понатикала цибульки з салатами. Сусіди в захваті, якщо бачать мене на терасі біля тих горщиків з цибулею та базиліком, аплодують та кричать "Браво" 🤭 Ти про квіти? В мене пеларгонія вкрилась квітами. китиці невеликі але наче світиться той рожевий колір пелюсток. Гарно) 5 сортів помідорів, 4 сорти перцю, баклажани, всього потрошку🤣 прибудували грядки до теплиці ось я схибила так про квіти, просто не було часу...а я казала ( це я про пеларгонії) моя прЕлесть 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 21 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 21 година тому 2 хвилини тому, irina1969 сказав: прибудували грядки до теплиці Наступна фаза- побудувала нову теплицю 😄Це добре, що є бажання займатись і садом, і городом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 24 хвилини тому, allanek сказав: Ну я можу трохи...не печиво, але ж На першому фото жива огорожа з кущового розмарину. Навіть не знаю, який з них кращий, бо подобається і кущовий, і грунтопокривний. Всім щось заходить. То розповідайте про все, що подобається. В мене криза жанру- Нічого не дивлюсь з серіалів, бо нічого не можу знайти собі такого, щоб зосередитися. Навіть документалка ніяка не приваблює. Передивилась всього, потрібна невеличка пауза для відпочинку. Перечитала "Дюну", чекаю на новий сезон "Дюна. Пророцтво" То Дюна Пророцтво серіал хіба не вийшов , я його вже давно бачила, там 6серій було. Чи ви щось інше чекаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 20 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 3 хвилини тому, Сарочка сказав: Чи ви щось інше чекаєте? Продовження. То був 1-й сезон( 6 серій). Дату виходу другого сезону ще не оголошували. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 5 хвилин тому, allanek сказав: Наступна фаза- побудувала нову теплицю 😄Це добре, що є бажання займатись і садом, і городом. Не, будуть просто високі грядки, якщо сподобається результат на тих двох що зараз зробили 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 2 хвилини тому, allanek сказав: Наступна фаза- побудувала нову теплицю 😄Це добре, що є бажання займатись і садом, і городом. Бажання не бажання, то ви не бачили нових цін.:) це як в приказках- хочеш не хочеш - мусиш . Бо мало того що все вбило морозом, що змусило стрімко всі ціни бахнути вверх, то в цілому всі цінники в магазинах цілодобово кнопять нови. То чекати на покращення по овочам марно. Деякі в цьому році ми будемо бачити суто на картинках. Або в дуже обмеженій кількості. Жодня зарплатня не поспіває з цими щотижневими стрибками 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, irina1969 сказав: Не, будуть просто високі грядки, якщо сподобається результат на тих двох що зараз зробили А потім поставити над німі 6 мітрову арматуру , як другі в парнику, тільки великому, кожних 0,7 метра і натягнути плівку- ось майже теплиця готова Змінено 20 годин тому користувачем Сарочка 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 1 минуту назад, Сарочка сказал: А потім поставити над німі 6 мітрову арматуру кожних 0,7 метра і натягнути плівку- ось майже теплиця готова А на арматуру пнд трубу техническую одеть что бы ребра пленку не рвали 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 20 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 8 хвилин тому, irina1969 сказав: Не, Ти в таке віриш😆? колись казала, що і город "не", а зараз до теплиці прибудовуєш це грядки. Я завжди мріяла про скляну теплицю, не стільки заради городини, скільки тому, що це так гарно в саду. Звісно, якщо вона побудована не з бушних вікон, що на ОЛХ накупився. В сусідніх товариствах були невелички скляні з деревяними рамами, років їм було багато, зроблені було не з чого попало, а спеціально збудовані- очам дуже приємно на таке дивитись. Змінено 20 годин тому користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) 15 хвилин тому, allanek сказав: Ти в таке віриш😆? колись казала, що і город "не", а зараз до теплиці прибудовуєш це грядки. Я завжди мріяла про скляну теплицю, не стільки заради городини, скільки тому, що це так гарно в саду. Звісно, якщо вона побудована не з бушних вікон, що на ОЛХ накупився. В сусідніх товариствах були невелички скляні з деревяними рамами, років їм було багато, зроблені було не з чого попало, а спеціально збудовані- очам дуже приємно на таке дивитись. О, я вже давно наблюдаю за реставрацію хат в Альпах, і ось цей чудак, він такі педант. І він все самостійно (90 % реставрує і будує сам) і зробив теплицю скляну,і це витвір мистецтва . На серію, як він це сам робив теплицю посилання ненадам, але кому цікаво сам знайде. Але ось канал . І це сама ідеальна скляна теплиця , с точки зору витвору мистецтва . Змінено 20 годин тому користувачем Сарочка 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому вийшла в сад після "чудової" ночі і до мене як до жирафи дійшло , це я про те, що колись Наташа питала, чим можна прикрити листя від тюльпанів, що відквітнули і я забула про дивну рослину арункус, таволжник,волжанка...на фото у мене якась карликова, вони є і високі...формує дуже щільну подушку, яка прикриває все...абсолютно непримхлива і ще і сіється...мрія а не рослина 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 17 годин тому, Сарочка сказав: і ось цей чудак, він такі педант. І він все самостійно (90 % реставрує і будує сам) і зробив теплицю скляну,і це витвір мистецтва Аня, дякую за канал. До теплиці ще не дійшла, бо вирішила, що нема куди поспішати та дивлюсь все з початку. Це не просто цікаво, бо дивишся і на себе примірюєш, чи змогла б так. І чесно кажу собі, що ні. Може від віку багато залежить і я на все це дивлюсь крізь призму свого будівництва. Звісно, що не порівнюю, це було б смішно. Але якось ми розмовляли з чоловіком про те, що не віриться, як змогли побудувати будинок та облаштувати сад. І тут я кажу, що мені не було страшно, навпаки, було цікаво і не було сумніву, що зможемо. А чоловік каже у відповідь, що трохи здивований моїми словами, бо коли ми вже купили ділянку і приїхали та стояли перед тим шматком лісу(фото1), то він не вірив в те, що нам вдасться. І це так дивно чути, що стояли поряд, дивились на одне і теж, а думки мали різні. Але стосовно результату наші думки були однакові- невже нам вдалося? (фото2) Повертаючись до каналу. Іноді там є такі дивні речі, яких не чекаєш побачити. Дивлюсь далі. Це краще, ніж серіал. Тож ще раз дякую. І подивитись на ту теплицю дуже кортить 🙂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз