allanek Опубліковано: учора в 12:33 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 12:33 Оля, дякую, що подали "голос". Ще б Наташа Миколаївна обізвалась, що з нею все добре. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Всім привіт! Передивляюся форум все рідше, просто не вистачає часу, а писати і взагалі перестала. Але зараз не змогла стриматись - держіть мене семеро - квітне все одночасно : півники, півонії, троянди, жасмин тощо. Тож ділюся с товариством!!! 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Свєта, як добре, що показали красу і, взагалі, добре, що з'явились. 3 хвилини тому, batrasvt сказав: а писати і взагалі перестала. Ті теми, де раніше було якесь життя, включно з Задвірками, вмерли. І це не дивно, бо зараз такі часи, що позбуваєшся баласту спілкування з тим, що і до навали викликало огиду, а зараз є бажання витрачати час на спілкування з тими, хто, хоча б приблизно, має таке саме відчуття світу. Якось так) "Ікєбана", дійсно, "держить мене семеро", чудова👋. В мене вчора було миттєве бажання показати, як моя пеларгонія вкрилась квітами. Ніколи б не подумала, що вона дасть фори зональним по цвітінню. Але подумала, та вирішила, що не буду, бо в мене один такий "букет", а ви тут радуєте набагато цікавішим. Тож дякую. ...і, Свєта, не зникайте, хоч іноді радуйте такими світлинами. Бо розумію, що писати не завжди є бажання. Наташа теж рідко з'являється, бо те, що там діється (біля неї), якось не додає гарного настрою. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 22 часа назад, allanek сказал: Оля, дякую, що подали "голос". Ще б Наташа Миколаївна обізвалась, що з нею все добре. Я так і знала, що треба зазирнути на форум)) Вкотре дякую дівчата, що ви про мене пам'ятаєте і турбуєтесь. Після дощів огород "засосав" мене в бур'яни + робота + кожну ніч виснажливе неспання, то до форума не доходили руки. Зайшла, а ви тут на декілька сторінок всього наспілкувалися, чесно, не прочитала, одразу перейшла до останньої. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 години тому, Nic-олаевна сказав: кожну ніч виснажливе неспання, Пам'ятаю, колись обговорювали, хто як ночі проводить. Іра в "норку" під будинком, може ще і накапати "15 крапель", щоб вже 100% не чути, що в неї над головою робиться. Я навпаки, телефон поряд і швиденько пару годин до початку намагалась поспати, бо потім мені треба тримати "руку на пульсі"- що летить, куди летить. А якщо в мій бік, то взагалі біля вікна спостерігала або на терасу виходила. Але не пам'ятаю, як Аня реагувала на нічні "варти". Чомусь мені здається, що теж "15 крапель" завжди були під рукою. Наташа, то пам'ятаю, що "краплі-наше всьО". Але зараз в Сумах таке , що вже не до крапель((( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 37 хвилин тому, allanek сказав: Пам'ятаю, колись обговорювали, хто як ночі проводить. Іра в "норку" під будинком, може ще і накапати "15 крапель", щоб вже 100% не чути, що в неї над головою робиться. Я навпаки, телефон поряд і швиденько пару годин до початку намагалась поспати, бо потім мені треба тримати "руку на пульсі"- що летить, куди летить. А якщо в мій бік, то взагалі біля вікна спостерігала або на терасу виходила. Але не пам'ятаю, як Аня реагувала на нічні "варти". Чомусь мені здається, що теж "15 крапель" завжди були під рукою. Наташа, то пам'ятаю, що "краплі-наше всьО". Але зараз в Сумах таке , що вже не до крапель((( Вже не дуже моніторю. Якщо бахне так, що я прокинуся, тоді вже телефон в руці і слідкую де, що, звідки. Іноді подивлюсь і лягаю спати далі, іноді годинами спостерігаю, бо не можу заснути, на вулицю не виходжу- мені леніво, та і чого я там не бачила. Але завжди слідкую за звуками, іноді скрізь сон, іноді не пойму я вже засинаю, або ще досі ні. Намагаюсь лишній раз не ворушиться, бо якщо всю ніч буду не спати, то вдень дуже важко щось робити. А якщо це кожну ніч, то взагалі не спати анріал. Раніше сон 2-3 години бул норм, мені вистачало, зараз не можу одразу крепко заснути, через те, що постійно прислухаюсь до всього і це відключити не можу. Дратують сторонні звуки , довго засинаю, то часу в ліжку мені потрібно тепер більше. Надихнули ваші фото і мене на букетний настрій. То запашний букет і від мене ловить Змінено 8 годин тому користувачем Сарочка 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Аня, лялька то зі скрині? Колись ви розказували, що в скрині багато усіляких цікавинок зберігається. для ляльки знайшовся час? А черевичок файний виглядає з-під плаття) 11 хвилин тому, Сарочка сказав: та і чого я там не бачила. В мене багато цікавого було. Хочу в бік водосховища дивлюсь фаєр-шоу, хочу в бік Іри спостерігаю "небо в алмазах". Колись, в перший тиждень, в бік Козаровичей дивилась, як наші роздовбали колону техніки орків. То було очей не відірвати, особливо, якщо вперше таке бачиш. Схоже на бенгальський вогник, тільки довгий, як воно стрічкою в усі боки зірками блимало, поки колона орків горіла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Я залишила тільки 2 канали, які надають інфу куди що летить, ніяких чатів тільки суха інформація, поставила " Флюгер" і всіх ганяю в "норку" ...на вулицю не ходжу до вікон не підхожу 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 година тому, allanek сказав: Аня, лялька то зі скрині? Колись ви розказували, що в скрині багато усіляких цікавинок зберігається. для ляльки знайшовся час? А черевичок файний виглядає з-під плаття) В мене багато цікавого було. Хочу в бік водосховища дивлюсь фаєр-шоу, хочу в бік Іри спостерігаю "небо в алмазах". Колись, в перший тиждень, в бік Козаровичей дивилась, як наші роздовбали колону техніки орків. То було очей не відірвати, особливо, якщо вперше таке бачиш. Схоже на бенгальський вогник, тільки довгий, як воно стрічкою в усі боки зірками блимало, поки колона орків горіла. Ну майже всіх, що були в скрині я реставрувала, вдягнула, склала в коробці і вони там лежать, окрім двох, я на одну ніяк очі не могла знайти. Знайшла потім на єбеі містера з Франції що видуває вручну ті очі і замовила , одночасно натрапила на цю ляльку. Побачила василькові, дуже рідкісни , на тій час очі , і зрозуміла , що я її хочу. Вона теж зі скрині, але ні з моєї, а якось французької дівчинці, яка її кохала, звʼязала дивовижні шкарпетки, я не бачила, щоб в нас так вʼязали. Це було в лютому 2022. Я довго не розкривала посилку , напевно через пів року тількі открила, поняла, що не цікаво і знов закрила ще на рік. І ще одна до якої я все ніяк не знайду настрій. Бо там залишилась тількі фарфорова голова, більш нічого нема і формат дуже маленькій в 15 см мене якось не дуже подобається, то лежить. Ну і поки шукала запчастини на своїх ,помилково поназаказувала ще багацько не потрібних( це гірше ніж в сантехніці з фітінгамі). То в мене напевно вже «лялькова лікарня»( сама вже чемодан запчастин скопила з часом) Ось знайшла мою квіточку так, я її побачила вперше З спогадів з перших днів наступу саме вражаючі були пакеті градів які летіли вздовж мого будинку по сусідній вулиці. І як руснявий геликоптер скідує червоні фонарикі над моей ділянкою вночі. Наче зірочки падають в озеро. А ще що в цих скотиняк був розклад ,по якому велась стрільба. Враховиваючі, що стріляли вони важкой артой по нам, то дуже гучно . Так було З ранку до 11 години, потім перерва на обід,в цей час ми виходили і дивились що де горить і по диму дивились як далеко від нас, потім з двох стріляють до четвертої , потім знов перерва. А потім наші виходили вночі і різали їх як скотиняк вже тихесенько . Правда вночі були ракети, ракети і вдень були, дуже низько і багато. Як зараз помьятаю ,вони табуном летять, майже без перерви, а я копаю газон з твердим наміром посадити замість нього картоплю і помідорки, бо думала що буде голод і пустиня в магазині більша, ніж в тій час , коли я це робила. До речі це і був початок городини в відкритому просторі, до того тількі тепличка і дві грядки 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 часа назад, allanek сказал: Пам'ятаю, колись обговорювали, хто як ночі проводить. Іра в "норку" під будинком, може ще і накапати "15 крапель", щоб вже 100% не чути, що в неї над головою робиться. Я навпаки, телефон поряд і швиденько пару годин до початку намагалась поспати, бо потім мені треба тримати "руку на пульсі"- що летить, куди летить. А якщо в мій бік, то взагалі біля вікна спостерігала або на терасу виходила. Але не пам'ятаю, як Аня реагувала на нічні "варти". Чомусь мені здається, що теж "15 крапель" завжди були під рукою. Наташа, то пам'ятаю, що "краплі-наше всьО". Але зараз в Сумах таке , що вже не до крапель((( Хоч Суми від мене 200 км, не зважаючи що це моя область, але у нас своє "кіно" щоночі. Чомусь ця хрінь шахедна заходить через нас, а тоді вже іде на Чернігівщину і Полтавщину. Іноді вони йдуть транзитом, але часто низько щоб їх не ловили радари і той весь рій просто чути. Потім їх починають збивати, і якщо чесно, я вже не знаю, від чого більше давить на нерви, від шахедів чи від збиття, бо почуття наче ти знаходишся в епіцентрі суцільного вибуху. Нажаль, чи на радість, уже не знаю, розумію по звуку коли то транзит, а коли луплять саме по нам. Коли транзитом, то можу просто лежати в ліжку, слухати ппо і якщо не дуже близько то і заснути. Коли по місту, то лежимо "мордою об плитку" в коридорі. Так і живемо. А на ранок нікого не колише, о 7:00 будильник і збирайся на роботу(( 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому В який тільки божевільний час ми живемо. Над головою літає, а ми садимо квіти і огороди. Чомусь мені в цьому році сонце дуже дошкуляє. От прямо шкірою його відчуваю, яке воно пекуче. Як ви рятуєтеся в спеку від сонця, якщо виходите в місто чи в сад-огород? Я чомусь не придумала нічого кращого ніж мазатися сонцезахисним кремом з фільтром 50, але чомусь мені здається що то можна справа Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 годину тому, Сарочка сказав: Наче зірочки падають в озеро. А ще що в цих скотиняк був розклад Аня, я тільки налаштувалась на такий мімішний настрій з цими "зірочками" , читаю повільно та думаю, треба ж яке мімішне -романтичне порівняння з зірками і ось вам "скотиняки"😂. Ну от як так в нас виходить, що страшне, те, що несе смерть та біль асоціюється з тим, що тотожно спокою та тихому настрою. Я, навіть , посміхатись почала, поки читала. 7 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Я чомусь не придумала нічого кращого ніж мазатися сонцезахисним кремом з фільтром 50, але чомусь мені здається що то можна справа І це правильна думка. Бо воно захищає шкіру. Наташа, якщо , все ж таки, підсмажитесь, для мене захисний крем був самим кращим засобом, щоб зняти оте кошмарне відчуття, наче розжарену пательню приклали. Захисний крем з фільтром мені допомагав краще за все інше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 29 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: В який тільки божевільний час ми живемо. Над головою літає, а ми садимо квіти і огороди. Чомусь мені в цьому році сонце дуже дошкуляє. От прямо шкірою його відчуваю, яке воно пекуче. Як ви рятуєтеся в спеку від сонця, якщо виходите в місто чи в сад-огород? Я чомусь не придумала нічого кращого ніж мазатися сонцезахисним кремом з фільтром 50, але чомусь мені здається що то можна справа Так. Теж відчуваю що сонце дуже пекуче, та температура теж занадто висока. Вдома +30 вперше думаю над кондєєм , але потужності в мене на кондея нема, нажаль. Влітку скрізь заходить 170-180 на фазу, через то даже 3 кв по автомату с фази зняти не можу. А в мене влітку купа холодильників, морозилок, насосів і взагалі потреби влітку в мене напевно більше ніж взимку. Через то що сонце почалось якось стрімко я вже два рази капітально згоріла. Мені крем не дуже допомагає через то , що він стоїть в шухляді, а я на городі. 😂 Коли я про нього згадаю, вже занадто пізно. А все через те, що і на ті клумби- городи я не виходжу по розкладу. Ну типу ранок, вихожу з кавою, кава десь посередині кидається десь на лавочку, бо тут треба травичку смикнути, або срочно полити, або щесь ще. Потім пока тут пока там , о, басейн потрібно « швиденько « смикнути( швиденько то 30 хв мін), далі то тут полити то там полити. Тобто вийшла з кавою в 8 ранку і зайшла десь в 14 годин. А так я ж не планувала взагалі стільки по сонцю і пеклу тинятися. в місто вихожу тількі край в 10 годин, бо чекати маршрутку іноді по 20-30 хв , а якісь придурок встановив їх всі скляні . Це дивовижно. То що вони постійно брудни не спасає їх від того що вони на 3-4 такі скляні теплиці на асфальті. І як раз саме проблема це очікування транспорту, магі і транспорт більш меньш норм. В минулому році намагалась привчати себе носити шляпи, панами, бо з кожним роком є накопичування меланинових плям. Але мені від них дурственно, через то, що багато волосся, зверху ще панаму і наче як в шапці. То я не ношу взагалі ничого,з зібраним волоссям з вільно розпущеним можно щось вдягнути, але тоді з часом шия та плечі починає чухатися від того що волосся в мене кучеряві жорстки. По ітогу - хожу як є, чекаю коли організм пристосується до значного підвищення температури після довгого періоду холоду. Це точно буде, треба перетерпіти днів 20, по будівництву я так і пристосовувалась. Зараз напротив мене криють дах, там десь біля 45-50 гр верхом на металі, то ничого, працюють 10 годин без перерви. Тобто - треба перетерпіти, організм пристосується обовʼязково. Змінено 4 години тому користувачем Сарочка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому У мене алергія на сонце, тому мені простіше)) я вже багато рокіа бережусь від сонця... рано встаю і тому з 6 до 9 можу щось зробити в саду, а потім в дім під кондей займатись хатніми справами...ну і після 19 можна щось поробити на вулиці якщо комарі не загризуть Сьогодні чоловік розкрив басейн, в спеку саме те щоб охолонути і біля води під парасолькою воно легше Спасає ще і те, що я не перфеціонист від слова зовсім, дуже допомагає в спеку, всім раджу)) В місто ( Буча, Ірпінь, Гостомель) в суботу можемо на ринок і на закупи, а так вдома завжди є запаси щоб отак терміново поїхати то потреби нема Солом'яна шляпа у мене є, але в ней незручно тому на голові котонова хусточка і на шиї також, одяг тільки х/б закритий... Дуже хочу в сугроб , спеку ненавиджу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Не смотря на спеку літо я обожнюю. Краще пристосуватися до жари , ніж до холоду. Ми всі такі різни, це так цікаво. 🤔 В продовження садовой теми і кінематографа. Я знайшла цікавінку Сериал -Будинок квітів /La Casa de las Flores . І знаєте хто в ньому знімався- ? Не повірите-Вероніка Кастро ( так, так , та сама Дика троянда, від котрої вулиці на початок 90 геть були пусти ,коли показували серію) і їй було на час з зйомок 70 рочків, то було дуже цікаво, яка вона зараз. в цілому, Мексиканьськи серіали шагнули,з того часу ,стрімко вперед і тепер -це дуже короткій серіал з закрученим сюжетом, замість 200 серійний мильної опери. Але ,вейб мексиканських теленовел десь поряд все ж такі вітає , і в цілому нагадує ту атмосферу, коли всі -від мала до велика були занурені в події серій , та обсуждалось ліхо закручені драматичні подій сюжета. В серіалі гарне Поєднання гумору й глибоких тем. Такій собі незвичний, сучасний погляд на «теленовели» якщо кому таке цікаво, то досить не поганий серіал від Нетфлікс 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Звісно цікавить, тим більше у мене підписка на Нетфлікс...дякую😘 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз