irina1969 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 12 годин тому, Сарочка сказав: З сетевих є в Просторі. Цей гель при опіках непогано допомогає, до речі . Також можна купити на Промі , чомусь не можу додати ссилку, але якщо задаєте повну назву то вам вийде магазини. Показати вміст Так, таких кремів багато, у мене саме корейський ( там на фото видно ), не думаю що вони так сильно відрізняються, це я уточнюю для проформи )) я такий бачила на промі і на "шафі"....посилання на "шафу" розміщую, бо там дешевше Прихований текст shafa.ua/cosmetics/ukhod-za-telom/krem/183933123-gel-aloe-vera-dlya-shkiri 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 07.06.2025 в 20:41, Сарочка сказав: Влітку скрізь заходить 170-180 на фазу, через то даже 3 кв по автомату с фази зняти не можу. А в мене влітку купа холодильників, морозилок, насосів і взагалі потреби влітку в мене напевно більше ніж взимку. Вчора тут стільки натеревенілись, що забула запитати. Аня, якщо така погана ситуація, не було думок про сонячні панелі? Хоча б для холодильників? Чи питання не на часі або цей варіант не варіант чи, взагалі, то не ваша історія з панелями? І ще, не дай Боже, знов почнуться відключення. Сьогодні вже десь читала, що таке можливо. Якщо не ІПСО звісно, бо якийсь сайт, що насторожує. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 22 часа назад, Сарочка сказал: З сетевих є в Просторі. Цей гель при опіках непогано допомогає, до речі . Також можна купити на Промі , чомусь не можу додати ссилку, але якщо задаєте повну назву то вам вийде магазини. Показать контент О, дякую. А я думала що його треба шукати ретельно, бо надписи всі іноземні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 часов назад, irina1969 сказал: Так, таких кремів багато, у мене саме корейський ( там на фото видно ), не думаю що вони так сильно відрізняються, це я уточнюю для проформи )) я такий бачила на промі і на "шафі"....посилання на "шафу" розміщую, бо там дешевше Показать контент shafa.ua/cosmetics/ukhod-za-telom/krem/183933123-gel-aloe-vera-dlya-shkiri Як шафа розширилася. Щоправда і я туди напевно років 10 не заглядала. Дякую. На літо треба щось зволожуюче. Я користуюсь таким, мажу ним просто руки і ноги повністю після огороду і душу, бо влітку сонце і засоби для душу шкіру таки підсушують. Але він мені трішечки жирнуватий 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 годин тому, Nic-олаевна сказав: Як шафа розширилася. Щоправда і я туди напевно років 10 не заглядала. Дякую. На літо треба щось зволожуюче. Я користуюсь таким, мажу ним просто руки і ноги повністю після огороду і душу, бо влітку сонце і засоби для душу шкіру таки підсушують. Але він мені трішечки жирнуватий Я в цьому році відкрила китайськи крЕма. А ще більше здивувало, що 90 % відсотків кремів в магазину таки кітайськи. На них більше нема іерогліфіф. Суто англійська, але тримаєш в руці, тю та взагалі не відчувається китайській ширпореб аж ніяк. По якості теж дуже прикольне враження. Несподівано. Як і одяг, до речі. По якості краще по пошиву і тканини ніж Турція( наприклад ей же самий Колінз). До Лівайс такі все ще не дотягівають через те, що швидко змінюють моделі, але в деякіх джинсах враження, що тканина точно така сама( є одна різниця- перша прання- ліняє тканина, потім вже стабільна). На жаль, тількі товару з натуральної тканини з безличь моделей ,десь 3-4 відсотка. Тому що завгодно пожна притягнути з Китаю, але якісного одягу мало. Сам пошів- нема питань - все дуже гарно. Майже нема до чого придовбатися даже по ізнанке. даже людини ні, яка шиє, тут все гуд. Зараз в Украіне, нажаль,як Китай в 90-е рокі по пошиву. Якість тканини найгірше, що можна придбати на ринку. А ціна, як в іменитих брендах, а іноді вище. Моделі , іноді цікаві , от прям дуже цікаві, але тканина якесь кішлате гімно з часом, при чому по вартості костюма від Nіke( марка рандомна, але їх трикотаж носиться роками, пока не зміне колір від прання, це єдиний недолік). І тут підходимо до вартості речей з Китаю. Не погані джинси, я би сказала даже дуже нормальний якість на 4+ від 5 по ціне в 15 баксів з безкоштовною доставкою за 10 днів. Ну то взагалі круть. А потім придивляється на товари глибше і разумієшь, що 90 відсотків ціх товарів в тебе скрізь і вони саме з Китаю. От прям з цих магазинів і є. Починаючі….. до все звідки з тіх магазинів, але я думала, що то наше, але воно з Китаю. Але чомусь я не думала що це настільки всеохоплююче. Просто кітайськи товари покращили якість і мімікріровали під Европу. Я даже не знаю, в нас взагалі щось своє є чі ні. Змінено 12 хвилин тому користувачем Сарочка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Гарна погода то +32, то + 12 пішла заносити до хати кумкват , інжир і амораліс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз