Nic-олаевна Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 час назад, batrasvt сказал: Памʼятаю Ніколаєвна жалілася що погано квітнуть півники - ось мені ролік попався на цю тему: Ще памʼятаю десь чула пораду - при пересаджуванні намагатися садити клубеньком на північ🌸 Ага, жалілася. А вони трохи посиділи і якккк заквітли. От тепер думаю, чи потрібно їх чіпати? Можливо через загущену посадку вони просто у мене пізніше заквітають, але ж квітнуть. В принципі, з огляду на те що розсажування для мене - то муторна робота, нехай сидять 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 23 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 23 години тому 4 хвилини тому, Nic-олаевна сказав: нехай сидять Наташа, взагалі, то їх треба розсаджувати кожні кілька років. Тому я в саду була позбулась всіх рослин, що потребували розсаджування-пересаджування. Крім лілейників. Але я їх не розсаджувала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз