Nic-олаевна Опубліковано: 12 червня Поділитись Опубліковано: 12 червня 1 час назад, batrasvt сказал: Памʼятаю Ніколаєвна жалілася що погано квітнуть півники - ось мені ролік попався на цю тему: Ще памʼятаю десь чула пораду - при пересаджуванні намагатися садити клубеньком на північ🌸 Ага, жалілася. А вони трохи посиділи і якккк заквітли. От тепер думаю, чи потрібно їх чіпати? Можливо через загущену посадку вони просто у мене пізніше заквітають, але ж квітнуть. В принципі, з огляду на те що розсажування для мене - то муторна робота, нехай сидять 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 12 червня Автор Поділитись Опубліковано: 12 червня 4 хвилини тому, Nic-олаевна сказав: нехай сидять Наташа, взагалі, то їх треба розсаджувати кожні кілька років. Тому я в саду була позбулась всіх рослин, що потребували розсаджування-пересаджування. Крім лілейників. Але я їх не розсаджувала. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 05:11 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 05:11 Кияни...впевнена, що де б ми не були...відчуваємо однаково... 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 07:27 Поділитись Опубліковано: учора в 07:27 Вчора вдарили по моєму району, по району де ми прожили 15 років, де залишилось багато знайомих і ДРУЗІВ...дивний район Києва, де почуваєшься як за містом, де все поряд, де ти знаєшь своїх сусідів і можешь залишити ключі, де насолоджуєшься природою та особливою атмосферою, район без пафосу та понтів, які я ненавиджу....перше, що сказала моя свекруня коли його побачила " Іра, як у вас гарно ну прям як в селі", а перше що відчула я коли шукала квартиру то аромат Пасхи, бо то був травень 2000 року і пекли при відкритих вікнах , і пекли на кожному поверсі..всі місця, що зруйновані знайомі, от в цьому домі живе подружка, от в цьому дівчинка, яка мене фарбувала, от укрпошта поряд з домом, де я часто бувала, а от Фора, яку я не любила(( а от будинок в якому я колись дивилась квартиру і зараз там нема одного під'їзду.....район відбудується...саме страшне, що так не буде з людьми 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 12 годин тому, irina1969 сказав: Вчора вдарили по моєму району, по району де ми прожили 15 років, де залишилось багато знайомих і ДРУЗІВ...дивний район Києва, де почуваєшься як за містом, де все поряд, де ти знаєшь своїх сусідів і можешь залишити ключі, де насолоджуєшься природою та особливою атмосферою, район без пафосу та понтів, які я ненавиджу....перше, що сказала моя свекруня коли його побачила " Іра, як у вас гарно ну прям як в селі", а перше що відчула я коли шукала квартиру то аромат Пасхи, бо то був травень 2000 року і пекли при відкритих вікнах , і пекли на кожному поверсі..всі місця, що зруйновані знайомі, от в цьому домі живе подружка, от в цьому дівчинка, яка мене фарбувала, от укрпошта поряд з домом, де я часто бувала, а от Фора, яку я не любила(( а от будинок в якому я колись дивилась квартиру і зараз там нема одного під'їзду.....район відбудується...саме страшне, що так не буде з людьми Я теж цей дім знаю. 😢 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) Дівчата, не думала що ви так тісно пов'язані саме з Києвом, бо всі ви зараз живете в інших містах. Співчуваю вашим друзям. Я Київ моніторю щоночі, бо там моя дитина. Таке робиться, чому б не перевести студентів на дистанційку. Тут же залишилось вчитися пару тижнів. Ну довийобувалися (пробачте за мою англійську), що прилетіло в гуртожиток авіаційного, є поранені діти. Що з нами не так? Чому ми ще і самі собі робимо отаке? Оте чмо бородате, міністр освіти, навіть не відреагував на це (я у всякому разі ніде не бачила його коментарів). Тепер і я пішла по політиці, але напевно без цього уже ніяк Змінено 11 годин тому користувачем Nic-олаевна 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 11 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 13 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Тепер і я пішла по політиці, але напевно без цього уже ніяк Я теж про це думала. Про те, що відношення до таких подій, реагування на те, як убезпечити ризики там, де це можна зробити, стало якимось млявим, наче руйнування будинків та смерті людей в тих будинках перетворилось на звичне явище. Я на Кличка взагалі не реагую, а тут побачила, як він на фоні зруйнованого будинку щось там говорить і розізлилась. Ну приїхав, ну покрасувався на фоні зруйнованих життів, а що далі? Чомусь згадала перший тиждень навали. Коли ми були без зв'язку і все, що нас підтримувало та давало надію, це радіо. Вже не бачу тих ведучих, а голоси пам'ятаю і сьогодні. Кудись воно, все те людяне, що об'єднувало та тримало, кудись поділось. Вибачте, мабуть я не маю права так реагувати, тому що я далеко від всіх вас. Але 3 роки життя з цим не можна взяти і зтерти все, що було і все, що відбувається зараз. Тому і казати щось на кшалт " співчуваю, тримайтесь" не хочу, бо є в цьому якась неправильність, не знаю, як сказати по-іншому. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 години тому, Nic-олаевна сказав: Дівчата, не думала що ви так тісно пов'язані саме з Києвом, бо всі ви зараз живете в інших містах. Співчуваю вашим друзям. Я Київ моніторю щоночі, бо там моя дитина. Таке робиться, чому б не перевести студентів на дистанційку. Тут же залишилось вчитися пару тижнів. Ну довийобувалися (пробачте за мою англійську), що прилетіло в гуртожиток авіаційного, є поранені діти. Що з нами не так? Чому ми ще і самі собі робимо отаке? Оте чмо бородате, міністр освіти, навіть не відреагував на це (я у всякому разі ніде не бачила його коментарів). Тепер і я пішла по політиці, але напевно без цього уже ніяк Звісно пов'язані, бо хоч у мене в профілі Гостомель, але Київ це місто де я виросла, де мешкали 5 поколінь моєї родини і хоч я виїхала за місто, але доля дуже любить шуткувати і по новому розподілу кордонів столиці моя ділянка опинилась в Києві. Так, без політики зараз ніяк, але я зараз взяла собі за правило говорити за політику і не тільки, якщо я можу щось змінити, це вже якась форма психологічного захисту мабудь З Відрадним просто сильно тригернуло (( тільки напередодні розмовляли з друзями, які живуть там, що який у нас спокійний район (( що ще раз доводить що нема спокійних місці в країні де війна і тільки ти особисто забезпечуешь собі безпеку, бо іншим ти нафік не потрібен...4-й рік, люди вже просто наростили броню і ця броня стосується і душ(( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Не хотіла читати і писати, але… позавчора прилетіло саме в мій будинок на Нивках, слава Б. в сусідній під’їзд. Мінус дві квартири, постраждалих немає🥺 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Це саме той будинок, який допомагав нам збирати кошти на військові потреби для нашого форумчанина 🥺 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 5 часов назад, irina1969 сказал: Звісно пов'язані, бо хоч у мене в профілі Гостомель, але Київ це місто де я виросла, де мешкали 5 поколінь моєї родини і хоч я виїхала за місто, але доля дуже любить шуткувати і по новому розподілу кордонів столиці моя ділянка опинилась в Києві. Так, без політики зараз ніяк, але я зараз взяла собі за правило говорити за політику і не тільки, якщо я можу щось змінити, це вже якась форма психологічного захисту мабудь З Відрадним просто сильно тригернуло (( тільки напередодні розмовляли з друзями, які живуть там, що який у нас спокійний район (( що ще раз доводить що нема спокійних місці в країні де війна і тільки ти особисто забезпечуешь собі безпеку, бо іншим ти нафік не потрібен...4-й рік, люди вже просто наростили броню і ця броня стосується і душ(( Також хочу поділитися нісенітницею з кордонами Києва. Я зараз мешкаю в Київській області, але ходжу гуляти з собаками у ліс на сусідній вулиці, так от наш броварський ліс - це вже Київ по картах🐶 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 20 хвилин тому, batrasvt сказав: Також хочу поділитися нісенітницею з кордонами Києва. Я зараз мешкаю в Київській області, але ходжу гуляти з собаками у ліс на сусідній вулиці, так от наш броварський ліс - це вже Київ по картах🐶 Просто з цим питанням дуже довго тягнули, було ще в 90 роках пару місць, які були спірні ...то пригород хотів до столиці ( Коцюбинське наприклад), а потім вони передумали да багато таких моментів...кАроче бардак як скрізь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 минуту назад, irina1969 сказал: Просто з цим питанням дуже довго тягнули, було ще в 90 роках пару місць, які були спірні ...то пригород хотів до столиці ( Коцюбинське наприклад), а потім вони передумали да багато таких моментів...кАроче бардак як скрізь Моє бачення цієї ситуації - це не з 90-х, а свіжак. На початку війни прийняли якійсь закон, згідно з яким усіх повернувшихся з війни киян мають забезпечити земельною ділянкою в Києві, ось наш мер і почав приєднувати до Києва ліси😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 годину тому, batrasvt сказав: Моє бачення цієї ситуації - це не з 90-х, а свіжак. На початку війни прийняли якійсь закон, згідно з яким усіх повернувшихся з війни киян мають забезпечити земельною ділянкою в Києві, ось наш мер і почав приєднувати до Києва Може і так , але в лісі нікому не дають ділянки, мер тут ні до чого від слова зовсім і це " парафія" КМ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 6 минут назад, irina1969 сказал: Може і так , але в лісі нікому не дають ділянки, мер тут нідочого від слава зовсім і це " парафія" КМ Можливо так і є, я не дуже заглиблююся в цю тему. Давайте краще про приємне, про квіточки. Щодня їжджу Броварським проспектом, тільки сьогодні помітила, що всі фонарні столби прикрашені квітковими ящиками з пеларгоніями. Тобто ящики були завжди, але раніше в них висаджували петуніі-сурфініі, а от тепер калачики🤪 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 хвилини тому, batrasvt сказав: Тобто ящики були завжди, але раніше в них висаджували петуніі-сурфініі, а от тепер калачики🤪 Всі петунії- сурфінії переїхали на стовпи до Наташі🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 45 минут назад, irina1969 сказал: Всі петунії- сурфінії переїхали на стовпи до Наташі🤣 Іра, на які стовпи? Не можна так! На "атр-об'єкти", ми ж так домовлялись!🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 29 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Іра, на які стовпи? Не можна так! На "атр-об'єкти", ми ж так домовлялись!🤣 то була перевірка на швидкість реакції...залік🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз