allanek Опубліковано: У вівторок в 12:14 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:14 Панянки, навіть якщо мене не буде на форумі чи не буду заходити в тему, прохання, не кидайте цю тему, бо це, дійсно, чи не єдине місце на форумі, де почуття правдиві, а атмосфера доброзичлива. Пересвідчилась в цьому вже не вперше. Свєта, вишиванка дуже гарна. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: У вівторок в 12:25 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 12:25 "Шанувальник" завітав. Слідкує за кожним моїм кроком. Оце життя в людей - слідкувати за кимось та тицяти "ха-ха". Я, навіть, не розумію, хто це і що його так дратує в мені. Але ж бігає по темах за мною та "ха-хакає". Мабуть це єдине, що наповнює та створює сенс його життя та йому подібних. Дивні люди. Тому і кажу, що бережіть цей невеличкий острів затишного спілкування та здорового глузду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: У вівторок в 13:57 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 13:57 15 часов назад, voglya сказал: Навіть якщо в аду є окремий котел для квітникових злодюжок - не сама погана компания, так? А, так ніяких проблем, зустрінемось😂 Дівчата, подивіться на лілію. Що воно? Вірус чи то так треба? В принципі мене така квітка влаштовує, але якщо це вірус, то боюся щоб і інші лілії не підхопили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 17:22 Поділитись Опубліковано: учора в 17:22 Щось давно не було букетів, виправляюсь.. 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 18:14 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 18:14 (змінено) Букет гарний, але троянда, колір неймовірний. Дивлюсь Наташі так ніхто і не відповів. В мене лілій не було, якось не склалось, все відкладала на потім. Змінено учора в 18:17 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 18:27 Поділитись Опубліковано: учора в 18:27 10 хвилин тому, allanek сказав: Букет гарний, але троянда, колір неймовірний. Дивлюсь Наташі так ніхто і не відповів. В мене лілій не було, якось не склалось, все відкладала на потім. троянда дуже класна якщо нра такий колір то скажу назву...я не відповіла, бо не знаю (( я з ліліями не дуже і от так сказати точно болячка це чи ні не можу 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 18:30 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 18:30 2 хвилини тому, irina1969 сказав: троянда дуже класна якщо нра такий колір то скажу назву.. Так я ж натякаю, що гарна, а назви не знаю. Навіть не знаю, як правильно той колір назвати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 18:54 Поділитись Опубліковано: учора в 18:54 25 хвилин тому, allanek сказав: Так я ж натякаю, що гарна, а назви не знаю. Навіть не знаю, як правильно той колір назвати. це сорт Pumpkin Patch www.helpmefind.com/gardening/l.php?l=2.58896 вона дуже хамелеоніста...спочатку яскрава теракота, потім теракота, що вже починає вигорати, а потім з"являються фіолетові нотки...я на пробу купила один кущик, мені треба було для композиції для іншої троянди, а восени купила ще 2, бо троянда дуже достойна, гарно тримає сонце, вітер та дощ ...на фото середній варіант кольору, отак вона починає а так закінчує квітування 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 19:04 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 19:04 Ооооооооооооооо...яка краса. враження, що в кожному кольорі , наче трохи пудрового є. Гарнюня. Кущ, вкритий такими квітами, повинен виділятися в саду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 19:05 Поділитись Опубліковано: учора в 19:05 ну от копіювала назву сорту, залізла на сайт , а далі не пам"ятаю, але в кошику вже 5 мускусних гібридів 🤣...добре що вони будуть аж в листопаді, може я ще передумаю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 19:14 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 19:14 Чогось подумала. В мене була скумпія Лілла, з насиченим кольором листя, фіолетових відтінків, тож з цією трояндою , мені здається, гарно б потоваришувала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 19:24 Поділитись Опубліковано: учора в 19:24 4 хвилини тому, allanek сказав: Чогось подумала. В мене була скумпія Лілла, з насиченим кольором листя, фіолетових відтінків, тож з цією трояндою , мені здається, гарно б потоваришувала. Так, у мене була така скумпія я її з Німеччини приперла, але вона не витримала пересадки з дачі (( було б гарно...взагалі наскільки я люблю все більш менш спокійне, але чагарники з пурпуровим листям моя слабкість, дуже красиво коли вони опиняються на сонці і скрізь них проходить сонячне світло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 19:31 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 19:31 Подивись в Проксимі. Я її там купляла. В них був непоганий вибір скумпій. Про Ліллу, мені здається, взагалі мало хто знає. А вона дуже цікава. Невеличкий кущик, майже грунтопокривний і такий вибух кольорів, що я могла стояти біля неї і довго роздивлятись те листя, бо там одночасно кілька відтінків було. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 19:38 Поділитись Опубліковано: учора в 19:38 5 хвилин тому, allanek сказав: Подивись в Проксимі. Я її там купляла. В них був непоганий вибір скумпій. Про Ліллу, мені здається, взагалі мало хто знає. А вона дуже цікава. Невеличкий кущик, майже грунтопокривний і такий вибух кольорів, що я могла стояти біля неї і довго роздивлятись те листя, бо там одночасно кілька відтінків було. у них зараз нема, я думаю восени з"явиться...там ще є пару сортів цікавих треба почитати та подивитись Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 19:40 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 19:40 (змінено) Ну то знаєш, куди звертатись за скумпією))) Ще в Зелених Ангелах можеш глянути. Вони ж родичі з Проксимою, то в них обмін рослинами налагоджений. Змінено учора в 19:42 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 19:42 Поділитись Опубліковано: учора в 19:42 1 хвилину тому, allanek сказав: Ну то знаєш, куди звертатись за скумпією))) так я ж майже гід по цих злачних місцях🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Парадокс, складні рослини вирощую без проблем, а от з кабачками якась засада🤪 цього року вирощувала через розсаду, але вони якісь листові(( завязь є ( манюнька), все пішло в лист...може ці " лопухи" пообрізати??? Не кормлю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 годин тому, irina1969 сказав: Парадокс, складні рослини вирощую без проблем, а от з кабачками якась засада🤪 цього року вирощувала через розсаду, але вони якісь листові(( завязь є ( манюнька), все пішло в лист...може ці " лопухи" пообрізати??? Не кормлю Не треба нічого обрізати. Все так і має бути 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Я в розпачі. Це капець рівно пів клумби Свані починають квітнуть ……червоним кольором. Перший бутон почав розкриватися і це явно не біла троянда. Це 5 кущів чого попало без назви. Наступни 5 кущів покі що хочаб схожі на біли, можливо мені даже пощастить і вони будуть того сорту, що я купувала. Шо попало. Доведеться осенью все переробляти . Ось на фото хоча ще на заквітнули всі в масі , і вже явно виражено, що це зовсім різни сорті троянд. Їх китиці виглядають геть по іншому. Хай би же через одну були, то хочаб якось можно було б оставить, а так …. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Співчуваю(( Щось схоже на Ред Каскад Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, irina1969 сказав: Співчуваю(( Щось схоже на Ред Каскад 1-Rouge meillandecor , 2-Scarlet Meillandecor 3- Ред каскад. щось буде з цього . На сайте всього три троянди ґрунтопокривні. Напевно ред каскад для мене більш приємний. Квітка покаже що це таке . По опису тількі Rouge meillandecor має блискучій лист . І вона мені більш за все не подобається квіткою . Міркую куди мені встроміть 5 кущів червоної, як мак ,троянди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Ні, не Ред Каскад. Він в мене був. Але це щось з грунтопокривних. Аня, а в кого ви робили замовлення? Якщо порядний розплідник, вони поміняють. Краще б був Ред Каскад. Бо там один кущ такий, що пів садка можна ним зайняти. До речі, якщо не дратує червоний колір, то ця троянда мені дуже подобалась. Там таки невеличкі квіти, наче гудзики винного кольору, квітне безперервно, поки заморозки не вдарять - на останньому фото. Фотошопити не вмію, це так природа зробила. При бажанні кущ можна підняти на опору, я пробувала, виходив вище 2метрів. На світлинах це все різні кущі цієї троянди. Змінено 3 години тому користувачем allanek 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) Останнє фото бімба! Дуже вдалий кадр то був магазин Добродар. І я в них на сайті поки нічого не знайшла про скаргу. То готуюсь такі попробувати поскаржитись. Змінено 3 години тому користувачем Сарочка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз