irina1969 Опубліковано: учора в 05:32 Поділитись Опубліковано: учора в 05:32 6 хвилин тому, Сарочка сказав: Та зараз вже знов гепає. Ще не помьятаю такої тривалої повітряний тривоги без перерви. З вчора з 5 вечора як дали, то і досі триває Ми навіть постіль не розтіляли(( дивлюсь на фото зі столиці знову знайомі місця(( 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 06:14 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 06:14 (змінено) Так, світлини жахливі. І звикнути до цього неможливо. Я від близької людини якось почула, що ти вже далеко і вже час забувати про це. Що я відчула від тих слів не буду казати. Але це неможливо забути і неможливо не відчувати страх, біль, ненавість, хоч як далеко б не була. І це правда, бо пам'ять так не працює. Воно б, наче і краще, наче зачинити двері і забути. Може в когось так і є. В мене так не виходить, навіть не намагаюся. Аня, як ваш син? Раніше ви казали, що через обстріли до нього повернулось заікання. Чи виправилось щось? Діти і війна це несумісні речі. І жахливо ще і тому, що дитячі спогади залишаються з нами на все життя. Я не розумію як воно працює, але на 6- му десятку в пам'яті виникають спогади дитинства з якихось зовсім незначущих подій, про які я не згадувала і не думала взагалі. Тож це жахливо з якими спогадами жити дітям цієї війни. Змінено учора в 06:17 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: учора в 06:27 Поділитись Опубліковано: учора в 06:27 (змінено) 1 час назад, allanek сказал: Свєта ну що це таке, хіба так можна? Таку чудову скляну бутиль потворити якоюсь сучасною кришечкою з пластмаси. Де затичка з кукурудзяного кочану? Звісно, що шуткую 🙂 Добре, що збереглась і хата, і речі, і пам'ять родини. На останніх фото такі чудові усміхнені обличчя 👍 Та нема питань, ось і вона, ще й старою газеткою обмотана🤣 До речі, пластмасова кришка не сучасна, а з 80-х😀 Змінено учора в 06:30 користувачем batrasvt 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: учора в 06:35 Поділитись Опубліковано: учора в 06:35 У мене відключені усі новинні сайти, моя психіка більш не витримує цього усього, мені телефонують діти з-закордону і розповідають що у НАС відбувається. У мене тут поруч у 30 км. Конотоп, також прилітає із завидною регулярністю, бож авіазавод. Зате тішуся - як їду плавати - наді мною наші винищувачі, навчання у хлопців👍 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: учора в 06:37 Поділитись Опубліковано: учора в 06:37 12 часов назад, belosnezka сказал: Панянки, добрий вечір. Як вивести хміль? Це жах якийсь. Приліз від сусіда. І вже на малині, розах, чк у себе вдома. Три тачки вирізала. Вивезла в компост. Тепер думаю: а як він розмножається? Не насінням хоч? Корінням же? Бо компост через рік-два на клумби йде. Дякую! Тільки РАУНДАП та все інше з цієї сімейки, більш ніяк, в мене 20 соток були у хмелю - 2 роки виводила😕 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 06:50 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 06:50 20 хвилин тому, batrasvt сказав: ось і вона, Свєта, " я не волшебник, я только учусь". Яким чином ви скляну бутиль перетворили на яскраво-зелений пластиковий тазик😃? Я про цю бутиль та маленьку сіреньку кришечку на горлишку) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 06:54 Поділитись Опубліковано: учора в 06:54 3 хвилини тому, allanek сказав: Свєта, " я не волшебник, я только учусь". Яким чином ви скляну бутиль перетворили на яскраво-зелений пластиковий тазик😃? Я про цю бутиль та маленьку сіреньку кришечку на горлишку) Кому сулія, а мені тазік поруч😍 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 06:55 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 06:55 15 хвилин тому, batrasvt сказав: У мене відключені усі новинні сайти, моя психіка більш не витримує цього усього, У мене включенні і ранок в родині починається з новин . Коли вже зовсім не витримую, намагаюсь зробити паузу. Раніше, ще в Україні, пробувала зовсім не слухати-не дивитись. Ні, це не допомагало. Колись ми тут обговорювали, хто як справляється з тривогами та обстрілами. Хтось з панянок казав, що випив заспокійливу таблетку та вимкнув "тривогу". В мене, навпаки, я повинна розуміти, що коїться навкруги. Таблетки не пила, "тривогу" не вимикала. І зараз так само- новини дивлюсь та читаю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 06:57 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 06:57 1 хвилину тому, irina1969 сказав: а мені тазік поруч😍 Я хотіла одразу про тебе і тазик згадати. Вирішила, що ти і сама відгукнешся. Бо перша думка була, коли тазик побачила, от Іра б туди цибулинок натикала різних😄 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 07:04 Поділитись Опубліковано: учора в 07:04 4 хвилини тому, allanek сказав: Я хотіла одразу про тебе і тазик згадати. Вирішила, що ти і сама відгукнешся. Бо перша думка була, коли тазик побачила, от Іра б туди цибулинок натикала різних😄 Угу, а коли цибулинок нема вони у мене садовим декором працюють🤣 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 09:23 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 09:23 Я дивуюсь Ікеї, бо вони зробили лійку та кашпо-ведерці а-ля вінтаж, але чомусь не роблять тазики-кашпо. Це я на твою лійку з відерцем подивилась, в мене теж таки були в саду. Бо такі тазики були в кожній хаті і не один, а кілька. До хати ввечері не заходили, поки п'ятки в такому тазику не поквасиш. До вчорашньої розмови про вишивку. Дістала зі шафи те, чим користуюся не часто, тому в складках. Фото1. Ось ця справжній скарб для мене- дістається на НР та Різдво під десерт та чай-каву. Вогонь в камінопечі, свічки , різдвяні колядки та ця серветка... камін і зараз маю, тож Різдво буде, як завжди. Фото2. Такі серветки дістаю на Пасху. Фото3. А ось ця невеличка скатертина з'являється на столі час від часу, залежить від обставин. Дуже шкодую, що не залишила собі рушники, які вишиті гладдю, як в Іри братчики. Жалкую скоріше тому, що це пам'ять, ніж річ, якою буду користуватися постійно. Фото картини, якщо фотографувала і знайду в архіві, то викладу. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: учора в 11:14 Поділитись Опубліковано: учора в 11:14 4 часа назад, irina1969 сказал: Кому сулія, а мені тазік поруч😍 Який такий тазік - не розумію, ми ж уже домовлялися - балія! 😜 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 11:21 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 11:21 (змінено) 7 хвилин тому, batrasvt сказав: ми ж уже домовлялися - балія! 😜 Ні, балія це отака , а то, що Іра колекціонує та зазіхає на той, що біля бутилі, то, таки "тазік"))) Це ще з дитинства у бабусі так казали, що є балія, в неї купались що суботи, а в тазику милися кожного вечора. наскільки це було можливо , та помивка. Але в хату заходили вже чистими). Можливо, що в Батурині були інші назви у цих тазиків-балій. Бо пам'ятаю, як колись до бабусі в гості приїхала жіночка з Галичини та коли різала хліб, то казала, що вона хліб не ріже, а наскибити хліба чи якось так. Змінено учора в 11:24 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 11:23 Поділитись Опубліковано: учора в 11:23 7 хвилин тому, batrasvt сказав: Який такий тазік - не розумію, ми ж уже домовлялися - балія! 😜 Балія/ ночви це щось грандіозне, а це тазік🙃 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Хотіла написати про вишивані сорочки і скатертини, але ні, спочатку, як Ви, Кияни і всі до нього причетні? Чи у всіх все добре?😢 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 2 години тому, Nic-олаевна сказав: Хотіла написати про вишивані сорочки і скатертини, але ні, спочатку, як Ви, Кияни і всі до нього причетні? Чи у всіх все добре?😢 да ми тут з ранку все перетерли, а от зараз питання до Вас-як Ви ? Все добре ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому що зараз я слухаю, щось фоном, щось прискіпливо , помітила що хочу розуміти текст, якщо музика лягає на душу...також відомі оперні партії, ну це було завжди 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 16 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Іра, в мене перші два ролика недоступні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 4 хвилини тому, allanek сказав: Іра, в мене перші два ролика недоступні. шкода (( то у тебе на Ютуб мабудь якісь захисні штуки стоять...там група Zwyntar та Громадянин Топінамбур 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 16 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Помітила, що таке тільки на форумі стається, що якісь відео недоступні. Може десь галочка якась в налаштуваннях стоїть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
batrasvt Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Ок, заходжу з козирів😜 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому Всім тихої ночі і щоб у всіх ранок був добрим...у нас поки так(( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 годин тому, irina1969 сказав: Всім тихої ночі і щоб у всіх ранок був добрим...у нас поки так(( Цікавий застосунок. Де такій взяли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, Сарочка сказав: Цікавий застосунок. Де такій взяли? Це програма так і називається Флюгер, я просто в Гуглі знайшла та скачала Вчора такі унюхала ввечері чудовий аромат петунії, як я зрозуміла є сортосерії пахучі перше фото а є без аромату друге фото 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому Обидві гарні, але на першому фото, то красуня...дуже ніжна і трохи інопланетянка. Краса))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз