irina1969 Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 16 годин тому, Сарочка сказав: Не хочу завершати день на поганий ноті. І такі , якщо ми в болоті , є правило - не впадати в паніку і триматися на якомусь рівні. Займаємо чиїмось руці та голову. Це складно, бо « Все пропало, все помремо» Ми всі точно помремо, але це буде не завтра. В житті нашому буденному, це означає- що життя продовжується попри все. І…. Треба мати сегодні все, що є сьогодні. Це квіти, метеликі. Їх час інший - ще меншій, ніж наш , день для них- це всесвіт. Люблю метеликів , то до пари к світильнику якій я показувала раніше знайшла в пральню ось таку красуню. Три години з самого ранку довбалась її встановкой. Привиредлива красуня, чи то я з руками , які трясуться , ніяк не могла закрутити 4 болта, бо жоден не попадав в отвір.. коли прочитала Ваш допис чомусь зразу подумала про друге "Я" вітражів ( вночі не знайшла фото), краса в деталях, картинка яка ніколи не набридає, бо вона нестатична...якось воно перегукується з нашим життям, ну для мене так точно, просто цю красу в дрібничках треба мати бажання бачити і в деяких випадках навіть через силу 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 15 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 15 годин тому 14 хвилин тому, irina1969 сказав: просто цю красу в дрібничках треба мати бажання бачити і в деяких випадках навіть через силу Навіть знаю, звідки в тебе оці дрібнички😉, бо в мене теж є такі). І розлучатись я з ними нізащо не була згодна. А ще з "дрібничок" ось цей папірус. Він був в іншій рамі (фото3). Папірус забрали з собою. В Польщі вирішили, що залишимо його в польській квартирі, поїхали в Ікею та вибрали раму. І зрозуміли, що "такая корова нужна самому"(с). Я про те, що від рами залежить багато і річ, яка була в тебе перед очима не один десяток років, стала виглядати по-іншому. І на наш погляд другий варіант рами тут пасує більше (фото4). Як би там не було, але вона знову з нами😄 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 22 хвилини тому, allanek сказав: Навіть знаю, звідки в тебе оці дрібнички😉, бо в мене теж є такі). І розлучатись я з ними нізащо не була згодна. А ще з "дрібничок" ось цей папірус. Він був в іншій рамі (фото3). Папірус забрали з собою. В Польщі вирішили, що залишимо його в польській квартирі, поїхали в Ікею та вибрали раму. І зрозуміли, що "такая корова нужна самому"(с). Я про те, що від рами залежить багато і річ, яка була в тебе перед очима не один десяток років, стала виглядати по-іншому. І на наш погляд другий варіант рами тут пасує більше (фото4). Як би там не було, але вона знову з нами😄 з Дахаба)) це частина..друга частина у мене з Чехії...мій топографічний кретинізм закинув нас в містечко, де розташована дуже відома фабрика кольорового скла, а там був магазин а далі я вже мало що пам"ятала🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 14 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 1 хвилину тому, irina1969 сказав: а далі я вже мало що пам"ятала🤣 Оце саме небезпечне, коли попадаєш в такі крамнички чи місця, що славляться цими дрібничками. Бо стаєш, наче цей смайлик і добре, якщо трохи схожий, в більшості випадків, то по повній 🙃. Але кожна така "дрібничка", це спогад і більшою частиною, спогад гарний 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 19 хвилин тому, allanek сказав: Оце саме небезпечне, коли попадаєш в такі крамнички чи місця, що славляться цими дрібничками. Бо стаєш, наче цей смайлик і добре, якщо трохи схожий, в більшості випадків, то по повній 🙃. Але кожна така "дрібничка", це спогад і більшою частиною, спогад гарний я з подорожей ніколи не привозила сувеніри, навіть магнітики )) от от дрібнички в квартиру /будинок аж бігом...зараз це і спогади,❤️ і унікальні речі і про кіно це фільм, який мене завжди витягує 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз