irina1969 Опубліковано: В п'ятницю в 09:51 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 09:51 16 годин тому, Сарочка сказав: Не хочу завершати день на поганий ноті. І такі , якщо ми в болоті , є правило - не впадати в паніку і триматися на якомусь рівні. Займаємо чиїмось руці та голову. Це складно, бо « Все пропало, все помремо» Ми всі точно помремо, але це буде не завтра. В житті нашому буденному, це означає- що життя продовжується попри все. І…. Треба мати сегодні все, що є сьогодні. Це квіти, метеликі. Їх час інший - ще меншій, ніж наш , день для них- це всесвіт. Люблю метеликів , то до пари к світильнику якій я показувала раніше знайшла в пральню ось таку красуню. Три години з самого ранку довбалась її встановкой. Привиредлива красуня, чи то я з руками , які трясуться , ніяк не могла закрутити 4 болта, бо жоден не попадав в отвір.. коли прочитала Ваш допис чомусь зразу подумала про друге "Я" вітражів ( вночі не знайшла фото), краса в деталях, картинка яка ніколи не набридає, бо вона нестатична...якось воно перегукується з нашим життям, ну для мене так точно, просто цю красу в дрібничках треба мати бажання бачити і в деяких випадках навіть через силу 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: В п'ятницю в 10:22 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 10:22 14 хвилин тому, irina1969 сказав: просто цю красу в дрібничках треба мати бажання бачити і в деяких випадках навіть через силу Навіть знаю, звідки в тебе оці дрібнички😉, бо в мене теж є такі). І розлучатись я з ними нізащо не була згодна. А ще з "дрібничок" ось цей папірус. Він був в іншій рамі (фото3). Папірус забрали з собою. В Польщі вирішили, що залишимо його в польській квартирі, поїхали в Ікею та вибрали раму. І зрозуміли, що "такая корова нужна самому"(с). Я про те, що від рами залежить багато і річ, яка була в тебе перед очима не один десяток років, стала виглядати по-іншому. І на наш погляд другий варіант рами тут пасує більше (фото4). Як би там не було, але вона знову з нами😄 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: В п'ятницю в 11:13 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:13 22 хвилини тому, allanek сказав: Навіть знаю, звідки в тебе оці дрібнички😉, бо в мене теж є такі). І розлучатись я з ними нізащо не була згодна. А ще з "дрібничок" ось цей папірус. Він був в іншій рамі (фото3). Папірус забрали з собою. В Польщі вирішили, що залишимо його в польській квартирі, поїхали в Ікею та вибрали раму. І зрозуміли, що "такая корова нужна самому"(с). Я про те, що від рами залежить багато і річ, яка була в тебе перед очима не один десяток років, стала виглядати по-іншому. І на наш погляд другий варіант рами тут пасує більше (фото4). Як би там не було, але вона знову з нами😄 з Дахаба)) це частина..друга частина у мене з Чехії...мій топографічний кретинізм закинув нас в містечко, де розташована дуже відома фабрика кольорового скла, а там був магазин а далі я вже мало що пам"ятала🤣 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: В п'ятницю в 11:21 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:21 1 хвилину тому, irina1969 сказав: а далі я вже мало що пам"ятала🤣 Оце саме небезпечне, коли попадаєш в такі крамнички чи місця, що славляться цими дрібничками. Бо стаєш, наче цей смайлик і добре, якщо трохи схожий, в більшості випадків, то по повній 🙃. Але кожна така "дрібничка", це спогад і більшою частиною, спогад гарний 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: В п'ятницю в 11:26 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:26 19 хвилин тому, allanek сказав: Оце саме небезпечне, коли попадаєш в такі крамнички чи місця, що славляться цими дрібничками. Бо стаєш, наче цей смайлик і добре, якщо трохи схожий, в більшості випадків, то по повній 🙃. Але кожна така "дрібничка", це спогад і більшою частиною, спогад гарний я з подорожей ніколи не привозила сувеніри, навіть магнітики )) от от дрібнички в квартиру /будинок аж бігом...зараз це і спогади,❤️ і унікальні речі і про кіно це фільм, який мене завжди витягує 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Як виявилось салат з зелених помідор буду робити я😪 Прихований текст 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Не зрозуміла, в тебе так багато помідорів, що вони не встигнуть дозріти. Чи ти посадила пізні сорти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 5 хвилин тому, allanek сказав: Не зрозуміла, в тебе так багато помідорів, що вони не встигнуть дозріти. Чи ти посадила пізні сорти? Фітофтора(( так шкода, помідорів валом...зараз вирвала кустів 5 відро 10 літрів майже повне 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Я не пам'ятаю по тому фото з теплицею, що ти викладала, де вони в тебе ростуть? Якщо в теплиці, то ви, хто її має, багато про це казали- в теплиці велика ймовірність того, що вона там буде. Якщо поряд з теплицею, тоді прикро, що вона і там знайшла де оселитись. Не знаю з чим це пов'язано, але в мене ї не було. Може тому, що грядки для помідорів та перцю були накрити агроволокном і відстань між кущами була достатньою, щоб там вітерець гуляв, коли він був. Ще в мене є думка, що якісь сорти створені для якихось хвороб. Колись замовила на сайти в якогось селекціонера, кілька різних сортів, посадила та дивилась на їх поведінку. Одразу скажу окремо- оті ахі та охи від вдячних покупців про ті чи інші сорти, то дуже ...еееее...ефемерна річ. Іноді такі захопливі відгуки викликали в мене стан шоку, коли спробувала оте на смак. Повертаюсь до сортів. Помітила, що при однакових умовах два кущі різних сортів, що ростуть поряд в рядку- один красень, а другий якесь непорозуміння зі скрученим листям та незрозумілими плодами. При чому я навмисно не саджала кущі одного сорту всі поруч, щоб мати об'єктивну картину. Може і в тебе так- якісь сорти підхопили фітофтору, якісь ні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Поряд з теплицею, з гарним продувом і без скупчення, болячку підхопили 2 сорти ,що там росли і які за описом стійкі до фітофтори(( я знаю що в цьрму році у багатьох так, що з обробками що без...Сарочка писала, що у неї також...як я розумію, що то лотерея Зато у мене білокрилки нема, бо я накупила купу засобів, але я так думаю, що вона прознала про це і втікла, і навіть не дочекавшись обробок🤣 Треба буде на наступний рік купу засобів від фітофтори накупити😂 і ще у мене є красиві кабачки 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 33 хвилини тому, irina1969 сказав: Треба буде на наступний рік купу засобів від фітофтори Пам'ятаю, начитавшись про фітофтору, накупила "Доктора Фіто" та ще щось, що було на слуху, чи то "Фітоспорин" , чи щось таке. Так і залишилась та коробка, майже не займана 😄, з тими пакетами від фітофтори. Тож краще купувати стільки, щоб витратити за сезон-два, якщо знадобиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 5 часов назад, irina1969 сказал: Як виявилось салат з зелених помідор буду робити я😪 Показать контент А я буду їсти минулорічні консервовані помідори. Отак. За багато років мого городництва, я вперше без помідорів на зиму. Вони є, але їх зав'язалось ну дуже мало. Є такі кущі, що на них по 2 помідора. Ранні низькі, сорт Хайнц - ще щось на них є. А от сливки, мало і навіть не встигли побуріти, уже почорніли. І це при тому, що я їх обробляла в травні -червні хімією по всіх канонах АЖ 4 рази. Щодо теплиці, то у мене там лише 3 кущі, помідори гарні. І ніколи в теплиці у мене не було на них фітофтори, і що саме цікаве, я їх в теплиці не обробляю. Бо забуваю про них😄 Проте...у мене в цьому році повна теплиця білих баклажанів. Гарні такі кущі, зав'язі на кожному дуже багато. Але от халепа, мої домашні не оцінили білі баклажани. Сказали, що у них нема того яскравого баклажанного смаку і що вони щось середнє між кабачком і баклажаном. Я з ними згодна. Ще побачу як вони смакуватимуть в закатці Змінено 3 години тому користувачем Nic-олаевна 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому З перцями та сама історія що з помідорами. Кущі великі, гарні, а плодів майже нема. Така халепа теж вперше. У нас взагалі в цьому році дуже часті рясні дощі і зараз ночами +11-13. Вважаю оце і є причина. Вдень неймовірно спекотно, в вночі осінь. І так все літо. Кавунів напевно теж не буде, бо вони лише тільки зав'язались, їм спека потрібна. І взагалі, я б сказала що у нас холодне літо, на відміну від інших областей. Бувають дні, що на вулицю без кофти вийти не комфортно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому В нас вчора була гроза з градом. Сипало тими кульками наче з пригоршні. Переживала за свої гіркі перці, що градом квіти поб'є. Дивно, але листя пошматувало злегка, якісь шматочки гілок пообривало, а квіти всі на місці. Якби знати, що перцю так добре, то і солодкого би натикала. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, Nic-олаевна сказав: Проте...у мене в цьому році повна теплиця білих баклажанів. Гарні такі кущі, зав'язі на кожному дуже багато. Але от халепа, мої домашні не оцінили білі баклажани. Сказали, що у них нема того яскравого баклажанного смаку і що вони щось середнє між кабачком і баклажаном. Я з ними згодна. Ще побачу як вони смакуватимуть в закатці А я навпаки пожалкувала, що не посадила білі, у тому році був білий сорт на яєчко схожий, такі смачні...трішки солодкуваті, гіркоти нема зовсім, чимось на гриби схожі...в цьому році якісь тімні, довгі, також гарні, але білі то був смаколик 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз