allanek Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 36 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Ви написали "Квадріс тобі в поміч на огірках", от я і подумала, що ви маєте на увазі саме обробку огірків. Ну, в на якій стадії, росту чи плодоношення, ви дійсно не написали Я, взагалі, городину ніколи нічим не бризкаю, тому думка була лише про профілактичні дії до зав'язі. Але так, написала без подробиць, тому і вийшло, як вийшло. Але ж розібрались і зайвий раз побазікати про обробки не зайве 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 10 часов назад, allanek сказал: Я, взагалі, городину ніколи нічим не бризкаю, тому думка була лише про профілактичні дії до зав'язі. Але так, написала без подробиць, тому і вийшло, як вийшло. Але ж розібрались і зайвий раз побазікати про обробки не зайве Про огороднє базікання😄 Оце зранку запалила в теплиці тютюнову шашку і бігаю дивлюся на неї. В теплиці димова завіса)) Сподіваюсь, що шкоди не буде. Вичитала, що вона ефективна проти багатьох шкідників (а в теплиці у мене періодично справляє весілля на баклажанах павутинний кліщ) і огірки теж можуть підхопити того кліща і пероноспороз. Тютюн вбиває шкідника і хвороби і при цьому не токсичний для рослин, навіть є підживкою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 хвилини тому, Nic-олаевна сказав: Про огороднє базікання😄 Оце зранку запалила в теплиці тютюнову шашку і бігаю дивлюся на неї. В теплиці димова завіса)) Сподіваюсь, що шкоди не буде. Вичитала, що вона ефективна проти багатьох шкідників (а в теплиці у мене періодично справляє весілля на баклажанах павутинний кліщ) і огірки теж можуть підхопити того кліща і пероноспороз. Тютюн вбиває шкідника і хвороби і при цьому не токсичний для рослин, навіть є підживкою. Я до речі також вчора за тютюн згадала...я коли малою була, то дідусь з бабусею на городі розкидували тютюнову "пилюку', як я розумію то були відходи з тютюновой фабрики 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому А я пам'ятаю, що в покійного дідуся, в формі для випічки хліба, завжди лежало кілька упаковок тютюну- розміром, як раніше вату продавали в аптеках- невеликий циліндр по формі. Папір був отого кольору, що в совдеповські часи в нього все загортали, тільки тут він був гладенький, з прямокутною печаткою червоного або синього кольору. Розказую і не можу зрозуміти, чому пам'ять залишила такий чіткий спогад про той тютюн. І ще дід по городу саджав тютюн, завжди зачаровувала та рослина - велике листя з жовтенькими квітами-дзвіночками. Але милувалась недовго, тому що бабуся висмикувала той тютюн нещадно. Навіщо він його садив не знаю, бо махорка завжди була фабрична. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз