irina1969 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 година тому, allanek сказав: Я не маю відповіді на таку поведінку. Тому що маю тверде переконання, що хлопця обов'язково треба відривати від маминої спідниці та татового гаманця, якомога раніше. І дівчинок також...я розумію, що ти казала без гендера, просто уточнення 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, allanek сказал: Я не маю відповіді на таку поведінку. Тому що маю тверде переконання, що хлопця обов'язково треба відривати від маминої спідниці та татового гаманця, якомога раніше. Дівчинці теж не завадить, особливо, якщо це здобуття освіти. Бо бачу, що сучасна молодь не хоче вчитися, вони зараз хочуть бути блогерами, отримувати швидкі щоденні гроші як чайові в кафе і барах. І це саме у тих, хто на гаманці батьків. Бо їм отих копійок вистачає на гульки, в про більше вони і не думають, бо в на що? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 10 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Дівчинці теж не завадить, особливо, якщо це здобуття освіти. Бо бачу, що сучасна молодь не хоче вчитися, вони зараз хочуть бути блогерами, отримувати швидкі щоденні гроші як чайові в кафе і барах. І це саме у тих, хто на гаманці батьків. Бо їм отих копійок вистачає на гульки, в про більше вони і не думають, бо в на що? От чесно, я вже 150 свічок в церкві поставила, що моя дитина встигла отримати освіту і стати на ноги до війни...ніхто з нас ніколи не був в шкурі дітей, які зараз здобувають освіту і бажання жити умовно весело от прям зараз цілком зрозуміло 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 23 хвилини тому, irina1969 сказав: І дівчинок також...я розумію, що ти казала без гендера, просто уточнення Звісно, що без гендера, бо зараз дівчинки можуть дати фори хлопцям. Просто в мене хлопець і якось тут з прикладами, що я, що Наташа, розповідали про хлопців, тому так і сказала. І ще тому, що погляди у всіх можуть бути різними. І ще, то я конкретно мала на увазі себе і свою родину. Тож ніякої гендерної дискримінації))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 10 хвилин тому, irina1969 сказав: я вже 150 свічок в церкві поставила, що моя дитина встигла отримати освіту і стати на ноги до війни... Так само і я. Важко дітям, батькам, що мають школярів, взагалі, треба низько вклонитися. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 29 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: І це саме у тих, хто на гаманці батьків. В сусідів (гидоти регіАналовської) дочка щось на пару років молодше за мого сина. Все шукала себе, поки не вирішила, що вона хоче бути дизайнером і тільки якась приватна Лондонська Школа могла їй допомогти в цьому. Нам довго вливали у вуха, що вона проходила там якусь співбесіду, що там конкурс, а Даша ж така талановита, що всіх обійшла і її прийняли. Коли вже набридло це слухати, просто сказали їм, що там приймають всіх і навчати будуть стільки років, скільки будуть платити за це "навчання". Школу цю Даша закінчила, але про роботу дизайнером ні слова. Якось проговорились, що кожного місяця висилають їй 1500 тис доларів на підтримку трусів. "Девочке" майже 30 років. Тож це саме той випадок, про який ви кажете. Мені не зрозуміти такого ставлення. Навіть річ не в коштах, що вони можуть та дають. А в тому, що в 30 років маєш абсолютне інфантильну та не спроможну опікуватись собою "дитинку". А що буде з такою "Дашею", коли батьки не зможуть підтримувати їй труси та слати роками, кожного місяця 1500тис чи скільки там? Це не про гендерність, був би хлопець там замість дівчини, було б так само. Це про виховання в дітях бажання бути самостійними і розуміти , чого вони самі варті в житті. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, irina1969 сказал: От чесно, я вже 150 свічок в церкві поставила, що моя дитина встигла отримати освіту і стати на ноги до війни...ніхто з нас ніколи не був в шкурі дітей, які зараз здобувають освіту і бажання жити умовно весело от прям зараз цілком зрозуміло Це жах. Моя дитина студентка саме зараз. Казала, до одного разу так біля них гахнуло, що у неї не було слуху хвилин 20. І це жахіття виливається в здоров'я, бо на нервовій почві чого тільки немає(( Вона тремтить в гуртожитку, в ми за 300 ум від неї. Приїхала додому на літо, в тут таке саме 1 час назад, allanek сказал: Просто в мене хлопець і якось тут з прикладами, що я, що Наташа, розповідали про хлопців, Нє, у мене дівчинка. Просто я здебільшого кажу дитина, і чомусь це сприймається як хлопчик))) 1 час назад, allanek сказал: Лондонська Школа могла їй допомогти в цьому Ну, якщо вчасно в рыгіонах нагрібли грошей, то не шкода і на Лондон, да ще й на цілого дИзайнЄра. Батьки не розуміли, що це нуууу дуже вузька ніша? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, allanek сказал: Девочке" майже 30 років Оскільки давно працюю в освіті з дорослими дітьми, то таких дєвочек і мальчиків видно одразу. Не так по дітях, як по батьках. Є у мене двоїшник, прогульник і брехун (вибачте, але іншим словом його назвати не можна). Так от мама, замість того щоб навішати йому за таке навчання, вирішувала питання через міськвиконком. Приходили люди "на розборки", а що таке, чого це такий хороший мальчік у вас має неатестації по всіх предметах? Що ви за навчальний заклад такий, ну і далі за списком. Оце воно і є. А тоді оця мама буде гірко плакати, що син за її пенсію купує наркоту і лежить на дивані, і мріє, коли вона помре, щоб спустити квартиру на дозу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 3 хвилини тому, Nic-олаевна сказав: Нє, у мене дівчинка. Просто я здебільшого кажу дитина, і чомусь це сприймається як хлопчик))) Наташа, я добре пам'ятаю, що у вас студентка. Я про сина ваших докторів наук, коли розмовляли про небажання мамусь відпускати синів від себе. 7 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Це жах Навіть страшно уявити, що ви відчуваєте, коли вона в Києві і ви слухаєте-дивитесь новини про нічні прильоти. 8 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: якщо вчасно в рыгіонах нагрібли грошей, Нагребли вчасно, купити губернаторство вистачило. 9 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Батьки не розуміли, що це нуууу дуже вузька ніша? Як вам пояснити. Це та ніша, де діти бачать себе або дизайнером, або фотографом. Коли кажу "фотограф", то це не як раніше, з фотоапаратом бігати по Хрещатику та ловити перехожих. Це все з комп'ютером, якісь проекти та така інша фігня, перепрошую, бо інакше не знаю, як сказати. Коли ви бачите в інеті якусь нав'язливу рекламу з гарною картинкою, то оце і є "фотограф" чи щось на кшталт того. Може хтось краще пояснить. Там мозок в батьків заточений на то, як вкрасти гроші з бюджету, збанкротити якійсь "свічний" заводик, що не встиг прилипнути до рук цих крадіїв, що в нас називаються державними службовцями. Там дуже розвинутий "хапательний" рефлекс, та швидко "мисля" працює, коли стається нагода вкрасти в масштабі держави, а не мішок комбікорму для курей та качок. При цьому вони щиро вірять в те, що вони не крадуть, а чесно заробляють ті мільйони гривень. Вони накрали стільки, що їм неважливо, вузька то ніша чи ні. Вважають, що грошей вистачить не на одне покоління. Тож це паралельний світ моральних нікчем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 14 минут назад, allanek сказал: Наташа, я добре пам'ятаю, що у вас студентка. Я про сина ваших докторів наук, коли розмовляли про небажання мамусь відпускати синів від себе. Аааа, Семен Семенович 😆 14 минут назад, allanek сказал: Навіть страшно уявити, що ви відчуваєте, коли вона в Києві і ви слухаєте-дивитесь новини про нічні прильоти. Напевно треба йти до лікаря, бо як тільки гупнуло, то в середині все дуже спокійно, навіть серце не починає стукати частіше. АЛЕ! Одразу віднімаються руки. Одного разу я навіть добре злякалась, бо ще паралізує не дай Боже. 17 минут назад, allanek сказал: Там мозок в батьків заточений на то, як вкрасти гроші з бюджету, збанкротити якійсь "свічний" заводик А, так нема про що перейматися. Вони і для доньки завод вкрадуть. Просто поки що 1500 доларів то не в напряг 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 19 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Вони і для доньки завод вкрадуть. З тим зараз пІчаль, бо втекли до Криму і звідти інших моїх сусідів, повчають, що ракети з шахедами, то їм (нам) Божія кара. Що з цього приводу казала мені сусідка не буду переповідати, бо це порушення Правил форуму. Зі мною не ризикували спілкуватися, бо знають, що отримають у відповідь. Ой, Наташа, ви повинні його знати, бо він "царював" в Сумській області. Яговдик. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 час назад, allanek сказал: З тим зараз пІчаль, бо втекли до Криму і звідти інших моїх сусідів, повчають, що ракети з шахедами, то їм (нам) Божія кара. Що з цього приводу казала мені сусідка не буду переповідати, бо це порушення Правил форуму. Зі мною не ризикували спілкуватися, бо знають, що отримають у відповідь. Ой, Наташа, ви повинні його знати, бо він "царював" в Сумській області. Яговдик. Ні, на щастя я це прізвище не знаю (ледве не написала "нажаль") Про таких і згадувати не хочеться. У мене теж є родичі в Криму, доволі близькі. Слів нема, одна нецензурщина в голові. З 2014 спілкувались не на пряму, а ще через одних родичів, а зараз взагалі не спілкуємось, бо я їх порву через Інтернет голими руками(( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз