allanek Опубліковано: учора в 06:41 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 06:41 (змінено) 16 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Той розмір що мені підходить у них 2700. Наташа, якщо це не терміново- купити нову постіль, то зачекайте, в них почнуться різдвяні знижки, які можуть доходити до 70%. Коли ми переїхали сюди, нас Юск дуже виручив, бо всі ковдри, подушки та меблі ми купували зі знижкою 50 %. А оті простирадла на гумці, про які казала, що замість наматрацника їх купляю. в них, взагалі завжди в акції тут. Акційні знижки, звісно, що можуть відрізнятись, але різдвяні завжди не менше 50%. Навіть дверні стопери (на фото), що коштують 5 євро, купляли по 2 євро. Юск нам зекономив купу грошей тоді. 19 хвилин тому, irina1969 сказав: але я купила такі штуки на Алі, Я вірила в тебе, в твою здатність щось до чогось пришпандорити 😄 Балувана ви, пані Іра, а просто підіткнути простирадло під матрац? Змінено учора в 06:46 користувачем allanek 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: учора в 07:24 Поділитись Опубліковано: учора в 07:24 39 минут назад, allanek сказал: Наташа, якщо це не терміново- купити нову постіль, то зачекайте, в них почнуться різдвяні знижки, які можуть доходити до 70%. Як тільки закінчаться чисті набори, то одразу стане щось одне терміново. Або нові набори, або ручна пральна дошка. І щось мені підказує, що пральна дошка - більш правильний варіант сьогодення. Бо сьогодні вночі знову десь у нас влучили, бо світла ж не дарма не дали з ранку. Плюс нема опалення по квартирах і оскільки ТЕЦ дуже пошматована, то навряд чи воно буде. Треба забирати маму з квартири до себе, в це ще плюс одяг, рушники, постілі до прання. Короче, якийсь колапс. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 07:47 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 07:47 20 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Бо сьогодні вночі знову десь у нас влучили, бо світла ж не дарма не дали з ранку. Десь влучили. Читала звіт по областям, то там було, що в Сумську прилетіло((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: учора в 07:59 Поділитись Опубліковано: учора в 07:59 12 минут назад, allanek сказал: Десь влучили. Читала звіт по областям, то там було, що в Сумську прилетіло((( Оце ж і воно...(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 08:14 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 08:14 В такі часи, як у вас зараз, був випадок, що я поставила вечерю в духовку і зненацька вимикається світло. А вечеря вже готується. Тож ввімкнули генератор і щоб він не працював тільки заради духовки, то ввімкнула одразу і пралку, і посудомийку, і бойлер, і все на зарядку, навіть встигла подивитись серіал, поки генератор працював ті пару годин. Але в нас генератор був розрахований на весь будинок. Тож може і вам, якщо зовсім скрутно буде, вмикати генератор і всі прилади, що він тягне, бо треба якось пристосовуватись до того, що якийсь час буде таке лихо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: учора в 09:43 Поділитись Опубліковано: учора в 09:43 1 час назад, allanek сказал: Але в нас генератор був розрахований на весь будинок. Тож може і вам, якщо зовсім скрутно буде, вмикати генератор і всі прилади, що він тягне, бо треба якось пристосовуватись до того, що якийсь час буде таке лихо. Так, є і такий варіант. Нажаль наш генератор лише до 1 кіловату, то він тягне хіба що лампочки. І на додачу у нього якась там не правильна синусоїда, що він не підходить для котла. Треба розглядати придбання сучасного більш потужного генератора. Якщо нічого не налагодять, то хочеш чи ні, а таки купиш генератор(( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: учора в 16:44 Поділитись Опубліковано: учора в 16:44 Нема біди без добра. Найтемніші часи перед світанком. Можна список продовжувати. Пам'ятаєте, я писала про пральний засіб alles Gut і попереджала ніколи його не брати, бо якість просто жах. Я зв'язалася з виробником в п'ятницю, вчора відправила їх засіб назад на виробництво, в сьогодні мені повернули кошти які я на нього витратила (599 грн). Може хтось скаже що я дріб'язкова (мелочная), але то принципове питання. Я віддала гроші і хочу за них отримати засіб, який буде бодай трохи виконувати свої функції. Куди мені було його подіти? Його навіть на благодійність соромно віддати, бо кому він треба такий ніякий. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: учора в 18:28 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 18:28 1 годину тому, Nic-олаевна сказав: Може хтось скаже що я дріб'язкова Наташа, а вам не до лампади , хто і що буде казати з цього приводу? На моє розуміння, то ви правильно зробили. І було б добре, щоб кожен такий випадок мав такий результат, як в вашому випадку. Я рада за вас 👏 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому так, я дуже непослідовна жінка...зарікалась в цьому році не купляти цибульки в горщики для вигонки, але побачила знижки і так мені захотілось саме тюльпанів такого кольору , що не витримала🤗 вже брала у них цибулькі, за таку ціну норм...краще всього у мене, зберігаються саме цибульки тюльпанів...зараз садила, так дрібноцибулькові труха, гіацинти гниль, а тюльпани молодці Прихований текст kvity.in.ua/ua/ ще Флоріум на черзі і все !!! 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 12.10.2025 в 17:42, Nic-олаевна сказав: Шановна спільнота, дайте будьласка пораду. Світло і вода у нас живуть окремо своїм життям, ніяк після обстрілу не налагодять. То світло є, а води немає, то навпаки. У зв'язку з цим хочу придбати на запас пару наборів постільної білизни. У нас в місті є лише Ярослав, але мені там не підходить розмір їхніх підковдр 175 х 220. Мені потрібний розмір 180 х 220. Подивилась Інтернет, таких розмірів доволі, але боюся купити синтетику, що буде кататися, а гроші віддаси як за натуральне. У кого є перевірений і улюблений виробник, щоб і ціна не космічна і якість натуральна? Може якийсь хороший перевірений Інтернет -магазин? Саме надійне це пошити з гарной турецької фланелі. Як раз закінчила комплект ол ін ключів від подушок та наматрацників до постільної білизни для доньки, бо вирішила, що треба. Це набагато дешевше виходить і точно по якості фланель зараз турецька і по ціні і по якість і по часу пори року маст хев. Та і літом я все одно сплю на фланелі і вкриваюсь фланелевой під ковдрою. до того ж можна зробити простирадло під саме ваш матрац, яке не буде ковзати. Якщо нема кому пошити , то я зможу вам це зробити безкоштовно. Мені буде приємно щось зробити для інших. Магазин з тканями надам посилання , зможете самі вибрати тканини( фланель не обовʼязково, є ще купа інших, це просто мені подобається) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 14.10.2025 в 12:43, Nic-олаевна сказав: Так, є і такий варіант. Нажаль наш генератор лише до 1 кіловату, то він тягне хіба що лампочки. І на додачу у нього якась там не правильна синусоїда, що він не підходить для котла. Треба розглядати придбання сучасного більш потужного генератора. Якщо нічого не налагодять, то хочеш чи ні, а таки купиш генератор(( До котла потрібно докупити до розетці додаткову приблуду по типу селевого фільтра і він буде працювати, якщо хочете, то дізнаюсь в чоловіка, що він там купляв, бо це проблема майже всіх гена+ котел. А ось потужність генератора, то такі да. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 13.10.2025 в 08:10, Nic-олаевна сказав: Таке вміння і я маю, але тут теж засада. В продажу у нас для пошиву тільки бязь, і та в одному єдиному магазині, і то ну дуже обмежені кольори, в основному якесь яскраво-жовте-рожеве-квіточки-качечки. Знову ж таки треба тканину замовляти інтернетом, але хтозна, що вони продають під виглядом тої ж бязі tkani-ukr-opt.com.ua/cart/ Ось посилання. Дуже рекомендую. Ще жодного разу не підводили, дуже швидко ну і якість ви самі побачите. Турецькі рулони виглядають даже по іншому, ніж Польща, або Китай. Дуже вдобно по ширині -240 см зазвичай що мінімізує відходи до нуля майже. Гарні фото, колір передають не погано. Далі тількі дивиться по плотності тканини в опису і обираєте, що забажаєте. До речі Юск мені подобався більше всіх масмаркетов, але щільності тканини дуже маленька. За два рокі особливо наволочки розповзаються. . Можна ще придбати турецькі комплекти готові, але ціна евро, або двох спального десь від 3500 стартує і потім вище в залежності від моделей та тканини. в мене є в вайбері група я іноді там замовляла, хоча більше роздивляюсь заради натхнення. зараз дізналась що існує поєднання фланелі+ велсофта я прям загорілась пошити саме таку, потім можно використовувати як покривало, на весні просто підковдру замість такой ковдри. І мені ці вушка ще подобаються на ковдрі , але я хочу в клітинку набір зробити. Змінено 4 години тому користувачем Сарочка 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 7 минут назад, Сарочка сказал: tkani-ukr-opt.com.ua/cart/ Ось посилання. Дуже рекомендую. Ще жодного разу не підводили, дуже швидко ну і якість ви самі побачите. Турецькі рулони виглядають даже по іншому, ніж Польща, або Китай. Дуже вдобно по ширині -240 см зазвичай що мінімізує відходи до нуля майже. Гарні фото, колір передають не погано. Далі тількі дивиться по плотності тканини в опису і обираєте, що забажаєте. Ой, Аня, величееееезне вам дякую!!! Обов'язково пошастаю зараз по сайту. Єдине, я не зрозуміла, ви берете тканину цілими рулонами чи можна взяти потрібну кількість метрів (на 1-2 постілі)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, Nic-олаевна сказав: Ой, Аня, величееееезне вам дякую!!! Обов'язково пошастаю зараз по сайту. Єдине, я не зрозуміла, ви берете тканину цілими рулонами чи можна взяти потрібну кількість метрів (на 1-2 постілі)? Сідайте ра***те , малюйте щоб не набрати лішнего. А потім шаг замовлення + 10 см. Тобто купуєте рівно стількі скільки потрібно на комплект( вони ж всі різни, можливо ви оберете ще на простирадло інший колір, то так само просто ра***те потрібну кількість кратну 10 см) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 16 минут назад, Сарочка сказал: До котла потрібно докупити до розетці додаткову приблуду по типу селевого фільтра і він буде працювати, якщо хочете, то дізнаюсь в чоловіка, що він там купляв, бо це проблема майже всіх гена+ котел. А ось потужність генератора, то такі да. Ні, не турбуйте чоловіка. У нас є ота система "інвертор+акумулятор", ця система з правильною синусоїдою і котел від неї працює. Ця система одночасно тягне котел, холодильник, освітлення. Мова йшла про те, що на стільки часто і надовго вимикають світло, що навіть ця система встигає розрядилися, тоді не погано бо було мати ще і потужний генератор. Якщо дійсно вирішимо купити такий генератор, то одразу будемо шукати такий, який уже буде "правильний". Цю задачу я залишаю своєму чоловікові, він в цьому розбирається, то нехай і втілює в життя )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 28 хвилин тому, Сарочка сказав: tkani-ukr-opt.com.ua/cart/ Ось посилання. Дуже рекомендую. Ще жодного разу не підводили, дуже швидко ну і якість ви самі побачите. Турецькі рулони виглядають даже по іншому, ніж Польща, або Китай. Дуже вдобно по ширині -240 см зазвичай що мінімізує відходи до нуля майже. Гарні фото, колір передають не погано. Далі тількі дивиться по плотності тканини в опису і обираєте, що забажаєте. До речі Юск мені подобався більше всіх масмаркетов, але щільності тканини дуже маленька. За два рокі особливо наволочки розповзаються. . Можна ще придбати турецькі комплекти готові, але ціна евро, або двох спального десь від 3500 стартує і потім вище в залежності від моделей та тканини. в мене є в вайбері група я іноді там замовляла, хоча більше роздивляюсь заради натхнення. зараз дізналась що існує поєднання фланелі+ велсофта я прям загорілась пошити саме таку, потім можно використовувати як покривало, на весні просто підковдру замість такой ковдри. І мені ці вушка ще подобаються на ковдрі , але я хочу в клітинку набір зробити. До речі деякі тканини в готових комплектах я бачу на сайті що дала посилання О як раз в чотири години оплатила, зараз вже їде посилка з тканиною. Прям ,як завжди ,оперативно. Змінено 4 години тому користувачем Сарочка 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 28 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Ні, не турбуйте чоловіка. У нас є ота система "інвертор+акумулятор", ця система з правильною синусоїдою і котел від неї працює. Ця система одночасно тягне котел, холодильник, освітлення. Мова йшла про те, що на стільки часто і надовго вимикають світло, що навіть ця система встигає розрядилися, тоді не погано бо було мати ще і потужний генератор. Якщо дійсно вирішимо купити такий генератор, то одразу будемо шукати такий, який уже буде "правильний". Цю задачу я залишаю своєму чоловікові, він в цьому розбирається, то нехай і втілює в життя )) Ну генератор мене вчора дуже виручіл . Зі смішного життєвого . Вирішила я зранку пофарбувати волосся . Нанесла краску , через пʼять хвилин вимкнула світло, от не знаю щоб я робила якщо б чоловік мені не запустив генератор. Бо я вже в голові дзвонила до знайомих до яких було б доречно прийти помитися світла не було 7 годин, однім сусідам довелось віднести води, пока гена працював, бо в них не було на той час вже добу світла На випадок повторення зими 23 року де світло було реже ніж його не було, дуже спасала пральна машина з совєцьких часів типу « Малютка» не саме така, але смисл такій самий- просто в ведре тепло й води бельє кружляє по колу. Це краще, ніж руцями терти. Придбали на олх десь за 500 грн, Потім машинка поїхала на ЗСУ хлопцям Змінено 3 години тому користувачем Сарочка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 32 хвилини тому, Сарочка сказав: Можна ще придбати турецькі комплекти готові, але ціна евро, або двох спального десь від 3500 стартує і потім вище в залежності від моделей та тканини. Дійсно, як формується ціна по-різному. Ось такий комплект в турецькому магазині ( насправді то албанці його власники) , що я купувала, під НР коштував ще дешевше, щось 25-26євро. І це комплект з середньої цінової ланки, бо є і ті, що коштують 70-80 євро, але то вже з витребеньками. Тканина дуже якісна, навіть ті комплекти, що більше тонкі, теж радують. В тому магазині, взагалі, нема постільної білизни поганої якості. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 29 минут назад, Сарочка сказал: Сідайте ра***те , малюйте щоб не набрати лішнего. А потім шаг замовлення + 10 см. Тобто купуєте рівно стількі скільки потрібно на комплект( вони ж всі різни, можливо ви оберете ще на простирадло інший колір, то так само просто ра***те потрібну кількість кратну 10 см) Так, як порахувати я знаю, бо іноді теж шию набори сама, коли мені попадається гарна тканина. 22 минуты назад, Сарочка сказал: Ну генератор мене вчора дуже виручіл . Зі смішного життєвого . Вирішила я зранку пофарбувати волосся . Нанесла краску , через пʼять хвилин вимкнула світло, от не знаю щоб я робила якщо б чоловік мені не запустив генератор. Бо я вже в голові дзвонила до знайомих до яких було б доречно прийти помитися Я так розумію, що з цим скаженим недосусідом, нам потрібно все, і генератори, і інвертори, і альтернатива в опаленні, і запаси води. От тільки не приносять вони щастя і спокою нажаль (( 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, Nic-олаевна сказав: і запаси води. Наташа, у вас нема ГА? Бо ми генератором вмикали насос свердловини, вода набиралась в ГА і мали запас води. Хоча, якщо в вас такий генератор, то чи зможе він потягнути насос свердловини, то питання. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 7 минут назад, allanek сказал: Наташа, у вас нема ГА? Бо ми генератором вмикали насос свердловини, вода набиралась в ГА і мали запас води. Хоча, якщо в вас такий генератор, то чи зможе він потягнути насос свердловини, то питання. У нас вода від міськводоканалу, тому ніколи в скважині не було потреби. Відповідно і в ГА також (хоча що це, я не знаю) )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 час назад, Сарочка сказал: tkani-ukr-opt.com.ua/cart/ Ось посилання. Дуже рекомендую. Щойно подивилась сайт, дійсно дуже багато тканин на любий смак і гаманець. Але там на сайті є навіть готові постільні набори по 1500 грн. Щоправда тканина ранфорс. Про неї в інтернеті різна інформація. То пишуть що це вид бавовни, то пишуть що вона таки має синтетичні домішки. Хто знає, що воно насправді? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому ГА це гідроакумулятор, така штуковина, наче герметична бочка на ніжках, в яку закачується вода зі свердловини, якщо нема світла, то вода в кранах і бачку унітаза є, бо вона подається з того ГА. В нас він був на 150л ємністю, але води в ньому лише щось 80-90 л. Але воно вам не потрібно, голову забивати, якщо в вас централізована вода. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 11 минут назад, allanek сказал: ГА це гідроакумулятор, така штуковина, наче герметична бочка на ніжках, в яку закачується вода зі свердловини, якщо нема світла, то вода в кранах і бачку унітаза є, бо вона подається з того ГА. В нас він був на 150л ємністю, але води в ньому лише щось 80-90 л. Але воно вам не потрібно, голову забивати, якщо в вас централізована вода. А, зрозуміла. Воно ж при мирному житті, коли все нормально працює, то багато чого не потрібно, включаючи і оце ГА. Зараз же і воду теж відключають, бо коли на водоканалі нема світла, то насоси не качають. Але поки що не критично, всеодно вода за день більше є ніж нема. От із світлом більше проблем 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 година тому, Nic-олаевна сказав: Щойно подивилась сайт, дійсно дуже багато тканин на любий смак і гаманець. Але там на сайті є навіть готові постільні набори по 1500 грн. Щоправда тканина ранфорс. Про неї в інтернеті різна інформація. То пишуть що це вид бавовни, то пишуть що вона таки має синтетичні домішки. Хто знає, що воно насправді? В мене неоднозначне до ней відношення, тому що олнажди мені на пошив надійшла тканина ранфорс з виробництва Україна ( і в с приводу виробника такі маю сумніви) але це не столь важно. Вона мені здалась якось страшною на дотик. Ну перше що можна зробити з тканиною без лабораторних умов - підпалити шматочок і від залишку обгорілого можна скласти приблизну картину скільки в ней домішок сінтетики. Ну десь 30% синтетикі вона мала, і ось недавно замовляла з цього сайта турецькій ранфорс. Склад 100 % бавовна. І вона такі бавовна( або щось інше ніж бавовна, але рослинного походження) . Дуже приемна тканина. Не знаю що вона мені нагадує поплін мабуть саме більше точний. То я колись писала тут що ранфорс ні не треба, бо це така собі рулетка, а ось тут я вже тепер не буду так категорична ставитись до ранфорсу. Схоже , що є нормальний рослинний І ще зверніть увагу на варену бавовну, вона мені дуже сподобалась. Дуже приємна І ось , на цьому ж сайті як раз є розділ з ранфорсом 70% і 30 сінтетикі. Коштує зовсім копійок якісь , але зараз його нема в наявності на роздріб. Змінено 2 години тому користувачем Сарочка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз