allanek Опубліковано: 14 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Я що подумала? Ми вже третій день обговорюємо тему постільної білизни. Ми про сад стільки не говоримо, скільки про постільну білизну і все, що поряд з нею. Начебто така утилітарна річ, а скільки цікавого тут натеревеняли. Але в мене питання до панянок, що полюбляють простирадла на гумці. Як ви справляєтесь з матрацами? Одне діло, коли час від часу я міняю те простирадло на гумці, в якості наматрацника, і зовсім інша справа кожного разу, коли міняєш постіль, той край матрацу піднімати. Він же доволі важкий, особливо якщо ліжко 2мх2м. Або я чогось не розумію🤔 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Тільки що, allanek сказав: Я що подумала? Ми вже третій день обговорюємо тему постільної білизни. Ми про сад стільки не говоримо, скільки про постільну білизну і все, що поряд з нею. Начебто така утилітарна річ, а скільки цікавого тут натеревеняли. Але в мене питання до панянок, що полюбляють простирадла на гумці. Як ви справляєтесь з матрацами? Одне діло, коли час від часу я міняю те простирадло на гумці, в якості наматрацника, і зовсім інша справа кожного разу, коли міняєш постіль, той край матрацу піднімати. Він же доволі важкий, особливо якщо ліжко 2мх2м. Або я чогось не розумію🤔 Ти знаешь, якось ніколи за це не думала, воно якось само піднімається🤣, ти ж не весь матрас піднімаєшь, а тільки кутик...у мене простирадло на гумці, під ним захист для матраса, такий собі другий чохол і він вже не на гумці, а з кутиками Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 13 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 3 хвилини тому, irina1969 сказав: воно якось само піднімається🤣 Я рада, що це тебе розвеселило😁. Звісно, що не весь матрац підіймаєш, але якщо матрац в розмірі 2мх2м та на нього треба натягнути гумку, то коли доходиш до середини, для мене це незручно. 6 хвилин тому, irina1969 сказав: під ним захист для матраса, такий собі другий чохол і він вже не на гумці, а з кутиками В мене теж є наматрацники з кутиками. Але мені більше подобаються ті, що по периметру наче кишеню на гумці мають. Вони зручніші і закривають боковини в матраца. Щось на кшталт простирадла на гумці, з різницею в тому, що сам наматрацник прошитий, а ота кишеня з тонкої бавовни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 час назад, allanek сказал: Я що подумала? Ми вже третій день обговорюємо тему постільної білизни. Ми про сад стільки не говоримо, скільки про постільну білизну і все, що поряд з нею. Начебто така утилітарна річ, а скільки цікавого тут натеревеняли. Про сад холодно)) Не знаю як хто, але я намагаюсь обмежити оці садові вправи до одного разу на тиждень. У мене зараз роботи хіба що трохи обрізок (але поки що рано) і ще посадити часник. На тому сад-огород в цьому році у мене закритий. Навтішалася я тим всім за літо. А тема побуту є цілий рік. Ще є стільки тем цікавих....)) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Там ще обіцяють тепло, я ще в саду нічого не обрізала, осінь хоч і холодна в цьому році, але красива...помітила, що деякі рослини в цьому рокі набули червоних відтінків і це в перший раз так 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 година тому, allanek сказав: Я рада, що це тебе розвеселило😁. Звісно, що не весь матрац підіймаєш, але якщо матрац в розмірі 2мх2м та на нього треба натягнути гумку, то коли доходиш до середини, для мене це незручно. В мене теж є наматрацники з кутиками. Але мені більше подобаються ті, що по периметру наче кишеню на гумці мають. Вони зручніші і закривають боковини в матраца. Щось на кшталт простирадла на гумці, з різницею в тому, що сам наматрацник прошитий, а ота кишеня з тонкої бавовни. Ну в мене не 2*2 матрац, а всього лише 180 *200, до того ж він вагою 60 кг , тобто високий. І погано гнучкій. то я це роблю з допомогою чоловіка частіше всього. Ось сьогодні , як раз прала ще і наматрацник, такій ,як ви описуєте. Його не зручно натягувати в одного. Бо я так примудрилась його порвати по кутах , коли натягувала в минулий раз самостійно. Я його змінила зовсім недавно, до того був на гумках по кутах, старий не скажу що він мені подобався, але був та і був. Поремонтувала я майже новий , аж на двух кутах, ну буквально з першого разу я його подрала трохи , і після цього вирішила що краще по два кута майже одночасно його вдягати, ніж один більше , а потім протилежним підтягувати. То для мене осталось загадкою як би я через свій матрац протягівала гумку, щоб тримати простирадло. Все що наміркувала з доступного , то по тому же принципу, як наматрацник той що попередній був, тобто тількі по кутах тримати резинкою. Але з моїм матрацом такій фінт з вигібоном буде складно провернути. То для мене остається теж загадка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 37 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Про сад холодно)) Не знаю як хто, але я намагаюсь обмежити оці садові вправи до одного разу на тиждень. У мене зараз роботи хіба що трохи обрізок (але поки що рано) і ще посадити часник. На тому сад-огород в цьому році у мене закритий. Навтішалася я тим всім за літо. А тема побуту є цілий рік. Ще є стільки тем цікавих....)) А я потикала цибулинок різних трошечки- горщиков 20 :). Осталось докупити тюльпани, нарциси, гіацинтов подкупити. Флоріум порадовал якістью, всі як на підбор, окрім білоцвіта, вони якісь начеб то сухі, але все одно потикала. Сьогодні викопала жоржини,частково, пока тільки високи, в одного буду завтра пиляти стовбур пилкою, діаметр вражає, секатор вже не бере. Ще купа низькорослих, ще дві туберози,які зеленіли все літо, але так і не квітнули, вкладаю спати бегонію, кали, Цікламена теж потрібно кудись діти. Горти стоять взагалі геть всі зелени не знаю що з ними робити, спати вони не лягають покі що, стоять в квітах нових. Багато чого ще робити На чорта я так багато купувала тіх що потрібно вкладати спати, загадка. Міркую над композиція і підвіконних ящиків в зімневому , новорічному варіанті. Покі що бачу щось таке. Змінено 12 годин тому користувачем Сарочка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 11 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 4 хвилини тому, Сарочка сказав: Але з моїм матрацом такій фінт з вигібоном буде складно провернути. То для мене остається теж загадка От і я про те саме. Бо в мене зараз ліжко в комплекті з матрацом і простіше оте простирадло на гумці одягати в якості наматрацника. Те простирадло трикотажне і тягнеться, то його легко запхнути за матрац, а якби був класичний наматрацник з кутами, то середина завжди б висмикувалась трохи з під матрацу В будинку було ліжко 2х2, але матраців було 2, тож там було набагато легше. Тому і запитала, як ви з цим справляєтесь. 30 хвилин тому, irina1969 сказав: рослини в цьому рокі набули червоних відтінків Поки не було саду, я не любила осінь так, як з садом. Як на мене, то ця пора року чарівніша ніж весна чи літо. Є щось особливо в тихих осінніх днях і навіть дощі бувають особливими. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 11 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 17 хвилин тому, Сарочка сказав: Міркую над композиція і підвіконних ящиків в зімневому , новорічному варіанті. Покі що бачу щось таке. Саме більше мені подобається композиція зі свічками та зірочками. Менше всього гембелю зробити ящик з гілками ялини (сосни) та ліхтарем, як на останньому фото. Но в нас же Аня не шукає легких рішень, тому вангую - візьметься за створення якоїсь "багатоходовочки" 😊 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 36 хвилин тому, Сарочка сказав: А я потикала цибулинок різних трошечки- горщиков 20 :). Осталось докупити тюльпани, нарциси, гіацинтов подкупити. Флоріум порадовал якістью, всі як на підбор, окрім білоцвіта, вони якісь начеб то сухі, але все одно потикала. Сьогодні викопала жоржини,частково, пока тільки високи, в одного буду завтра пиляти стовбур пилкою, діаметр вражає, секатор вже не бере. Ще купа низькорослих, ще дві туберози,які зеленіли все літо, але так і не квітнули, вкладаю спати бегонію, кали, Цікламена теж потрібно кудись діти. Горти стоять взагалі геть всі зелени не знаю що з ними робити, спати вони не лягають покі що, стоять в квітах нових. Багато чого ще робити На чорта я так багато купувала тіх що потрібно вкладати спати, загадка. Міркую над композиція і підвіконних ящиків в зімневому , новорічному варіанті. Покі що бачу щось таке. ой, а мені всі подобаються...саме для новорічних композицій треба на ділянці мати троянди, які дають красиві червоні шипшинки...взагалі на вулиці червоний колір форева...спецом для вулиці назбирала гарні ялинкові прикраси, такі натуральні, важкі з дерева чи металу і парочка червоних також є 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 11 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 11 хвилин тому 11 годин тому, allanek сказав: Саме більше мені подобається композиція зі свічками та зірочками. Менше всього гембелю зробити ящик з гілками ялини (сосни) та ліхтарем, як на останньому фото. Но в нас же Аня не шукає легких рішень, тому вангую - візьметься за створення якоїсь "багатоходовочки" 😊 Якщо нічого не зламає мої плани , то боковий ящики будуть напевно більш такі: гілки чогось , чого буду підстригати, скоріш за все козацький можевельнік+ сосна+ шишки з лісу ,можливо декоровані , може ще щось що в лісі знайду однозначно додам красного кольору щоб композиції всіх ящиків звʼязати . А ось на середній ящик, на якій я дивлюсь частіше, бо там стіл під вікном, то .. ну дуже мені подобається ідея різдвяних вітрин з Christmas village . Воно все там горить, рухається, такі маленькі деталі , що дивиться можна нескінченно особливо коли за чашечкою чаю, або кави. Така собі вітрина, тільки навпаки. Звісно що назбирати ті фрагменти , то треба рокі, та і коштують вони нічого собі, а час використання декорацій за рік не дуже велике ,тому спробую поки що найпростішу варіацію Christmas village - композиція будиночків з глазурований кераміки для свічок . Треба втілювати бажання. І ось я почала з будиночків , обрала червоно - біли, це було випадково, бо вони коштували дешевше, біли замовлю трохи пізніше, та і вони є в Україні. Свічками , звісно я туди не встромлю, там будуть служити штучні свічки на батарейках, які включаються дистанційно, та мають режим самостійного спрацювання по таймеру. Так як вони бездротові і кожна окрема, то думаю повинно вийти ефект мерехтіння з середини будиночків, а мені не доведеться відчиняти вікно, щоб цю композицію увімкнути. Ну і навколо будиночків знов ж такі гілки сосни, щоб створити «містечко в лісі». . І ще треба знайти дві малесеньких червоних штучних ялинок. Ось така задумка, що з цього вийде - побачимо незабаром. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 9 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 9 хвилин тому 11 годин тому, irina1969 сказав: ой, а мені всі подобаються...саме для новорічних композицій треба на ділянці мати троянди, які дають красиві червоні шипшинки...взагалі на вулиці червоний колір форева...спецом для вулиці назбирала гарні ялинкові прикраси, такі натуральні, важкі з дерева чи металу і парочка червоних також є Чомусь в мене ці шипшині в цьому році почали шкірку лопати. То не охайно виглядають. Так що поки що без шипшин. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз