Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Сад і все про нього.

allanek

Рекомендовані повідомлення

20 годин тому, Vstar сказав:

Треба, щоб достиг.

Але вирощую лише гострі перці, про солодкі нічого не скажу

Дякую, я так і зробила ...для підстраховки просто куплю  насіння перцю в магазині, одне з двох щось і спрацює))

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Треба порада. 

Панянки, яким какао ви користуєтесь? Щось не можу підібрати(( купила якесь дорогуще , робила Празький торт, так майже півпачки пішло, а воно ніяке((...було ось таке

Screenshot_20251021_184255_Chrome.jpg

Посилання на коментар

Подивилась на ярлик того какао. Начебто все добре- алкалізований і без цукру. А якого він кольору, темний? І що тебе не влаштувало в смаку?

Раніше я купувала какао в Сільпо, на упаковці було написано для випічки чи якось так. Але що то за виробник, то вже і не пам'ятаю. 

Змінено користувачем allanek
  • Дякую 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, allanek сказав:

Подивилась на ярлик того какао. Начебто все добре- алкалізований і без цукру. А якого він кольору, темний? І що тебе не влаштувало в смаку?

Раніше я купувала какао в Сільпо, на упаковці було написано для випічки чи якось так. Але що то за виробник, то вже і не пам'ятаю. 

Колір у пакеті темний, але якщо я у глазур раніше додавала 2 ч.л то цього сипала без міри і вона всеодно світла вийшла і воно ( какао) без навіть легкої гірчинки, якесь ніяке

Посилання на коментар

Іра, це ще дивніше, бо алкалізоване какао якраз і призначене для глазурі.Те, що ти описуєш більше для натурального какао-порошка підходить, бо має більш м'який смак.

Може зараз прозвучить дивно, але спробуй не отеті хфранцузьськи викрутаси, а наше, з совдеповських часів "Серебряний ярлик", те, що варити потрібно. Я його раніше на шоколадне печиво брала, поки не з'явилось оте, що призначене для випічки. Так я тобі скажу, що отой наш перевірений  "Серебряний ярлик" в печиві був шоколадний-шоколадний. Не тільки кольором, ще і смаком. Але ж я не кондитер, усілякими тістечками та тортами не бавлюсь , так, іноді тільки, то може те, що мені добре, тобі буде не дуже.

• Дякую 1
Посилання на коментар

Я ще пошукаю, може щось знайду, але  той виріант зі   "Срібним ярликом" ну дуууже реалістичний))

• Лайк 1
Посилання на коментар

Людоньки, як ви там?

Бачу, що Сумська область з аварійними відключеннями, а Києву та Київщині, схоже, добряче дісталось.

Посилання на коментар

58 минут назад, allanek сказал:

Людоньки, як ви там?

Бачу, що Сумська область з аварійними відключеннями, а Києву та Київщині, схоже, добряче дісталось.

Сидимо знову на сраці рівно. Пробачте за мій французький. Я з цією війною почала вже матюкатися((

Уже налагодили графік 2 години є світло, 4 нема. Сьогодні зранку бачу, що графік "поїхав", бо світла нема геть. Чоловік уже третій день активно вивчає всі сайти і моделі генераторів.

Новгород-Сіверський (Чернігівська обл) обстріляли вчора, то аж у нас в місті було чути, хоча від них до нас 50 км.

Роблять с*ки з нас буферну зону, без світла, води і газу напевно.

Донька в Києві, гуртожиток біля ТЕЦ, теж дитина ніч не спала. Нема ні слів, ні емоцій, уже просто якась апатія((

Змінено користувачем Nic-олаевна
  • Сумно 2
Посилання на коментар

Світла нема, але є сонце та буржуйка, тому варю зелений борщ...сьогодні не з нашої сторони летіло, тому ми норм...чоловік поїхав у Чернігів, тому я на нервах за нього

20251022_090732.jpg

• Лайк 2
Посилання на коментар

54 хвилини тому, Nic-олаевна сказав:

Пробачте за мій французький. Я з цією війною почала вже матюкатися((

Нема чого вибачатися. Це емоції. В мене теж таке буває зараз, хоча раніше я ніколи цього не робила.

49 хвилин тому, irina1969 сказав:

але є сонце та буржуйка, тому варю зелений борщ...

Оті каструлі на буржуйці, вогонь та осінній букет (чарівний) готовий сюжет для натюрморту. Навіть підлога і стіни- все дихає спокоєм, якщо не знати, що коїться за цими затишними стінами. Іра, що в тих каструльках булькає? Невже борщ вариться?

Посилання на коментар

3 години тому, allanek сказав:

Нема чого вибачатися. Це емоції. В мене теж таке буває зараз, хоча раніше я ніколи цього не робила.

Оті каструлі на буржуйці, вогонь та осінній букет (чарівний) готовий сюжет для натюрморту. Навіть підлога і стіни- все дихає спокоєм, якщо не знати, що коїться за цими затишними стінами. Іра, що в тих каструльках булькає? Невже борщ вариться?

Дякую.🥰.у великій бульон з картоплею, у маленькій яйця...добре,що не треба робити засмажку,  додам цибулю , потім суміш заморожену з зеленої цибулі, щавлю та зелені  і буде  борщик

• Лайк 1
Посилання на коментар

На вуглях, коли дрова прогорять, ще можеш м'ясо на пательні посмажити або в фольгу завернути🙂.  Тому я і кажу, що поставити "буржуйку" було самим гарним рішенням, коли будинок будували. Добре, що схаменулись в останню мить, бо довго вагались, чи потрібна вона нам.

• Дякую 1
Посилання на коментар

4 часа назад, irina1969 сказал:

Світла нема, але є сонце та буржуйка, тому варю зелений борщ...сьогодні не з нашої сторони летіло, тому ми норм...чоловік поїхав у Чернігів, тому я на нервах за нього

20251022_090732.jpg

Це сучасна мультиварка. Так, саме сучасна, бо які часи, така і мультиварка)

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Nic-олаевна сказав:

А ще це обігрівалка та релаксалка))

• Лайк 1
Посилання на коментар

44 хвилини тому, Nic-олаевна сказав:

Наташа, от яку вподобайку вибрати вашому допису. Бо воно одночасно і з усмішкою, якщо не знати обставини тієї усмішки 🙂😪

45 хвилин тому, irina1969 сказав:

А ще це обігрівалка та релаксалка))

А ще це незмінна річ, яка повинна бути в будинку. Часи міняються, але є речі, що залишаються поза часом. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

треба якісь позитив...отримала  свої цибулини ( я давала посилання) якість на рівні...чекаю далі на знижки( це  Флоріуму 🤣 ) ... трішки осінніх фарб

image.thumb.png.8ae72bea192312de6d0559860be3e20e.pngimage.thumb.png.f1467ea427cac09ecf4a60609c8503d7.pngimage.thumb.png.5506ae006fa0f14ec4dc2efb8e9addba.pngimage.thumb.png.2658ea34a4dcd6f54136eaeceda5c675.pngimage.thumb.png.6a996b3c451ed34a77bbe102af042eeb.png

• Лайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...