irina1969 Опубліковано: учора в 07:31 Поділитись Опубліковано: учора в 07:31 20 годин тому, Vstar сказав: Треба, щоб достиг. Але вирощую лише гострі перці, про солодкі нічого не скажу Дякую, я так і зробила ...для підстраховки просто куплю насіння перцю в магазині, одне з двох щось і спрацює)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Треба порада. Панянки, яким какао ви користуєтесь? Щось не можу підібрати(( купила якесь дорогуще , робила Празький торт, так майже півпачки пішло, а воно ніяке((...було ось таке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 22 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) Подивилась на ярлик того какао. Начебто все добре- алкалізований і без цукру. А якого він кольору, темний? І що тебе не влаштувало в смаку? Раніше я купувала какао в Сільпо, на упаковці було написано для випічки чи якось так. Але що то за виробник, то вже і не пам'ятаю. Змінено 22 години тому користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 3 хвилини тому, allanek сказав: Подивилась на ярлик того какао. Начебто все добре- алкалізований і без цукру. А якого він кольору, темний? І що тебе не влаштувало в смаку? Раніше я купувала какао в Сільпо, на упаковці було написано для випічки чи якось так. Але що то за виробник, то вже і не пам'ятаю. Колір у пакеті темний, але якщо я у глазур раніше додавала 2 ч.л то цього сипала без міри і вона всеодно світла вийшла і воно ( какао) без навіть легкої гірчинки, якесь ніяке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 22 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 22 години тому Іра, це ще дивніше, бо алкалізоване какао якраз і призначене для глазурі.Те, що ти описуєш більше для натурального какао-порошка підходить, бо має більш м'який смак. Може зараз прозвучить дивно, але спробуй не отеті хфранцузьськи викрутаси, а наше, з совдеповських часів "Серебряний ярлик", те, що варити потрібно. Я його раніше на шоколадне печиво брала, поки не з'явилось оте, що призначене для випічки. Так я тобі скажу, що отой наш перевірений "Серебряний ярлик" в печиві був шоколадний-шоколадний. Не тільки кольором, ще і смаком. Але ж я не кондитер, усілякими тістечками та тортами не бавлюсь , так, іноді тільки, то може те, що мені добре, тобі буде не дуже. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому Я ще пошукаю, може щось знайду, але той виріант зі "Срібним ярликом" ну дуууже реалістичний)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Людоньки, як ви там? Бачу, що Сумська область з аварійними відключеннями, а Києву та Київщині, схоже, добряче дісталось. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 58 минут назад, allanek сказал: Людоньки, як ви там? Бачу, що Сумська область з аварійними відключеннями, а Києву та Київщині, схоже, добряче дісталось. Сидимо знову на сраці рівно. Пробачте за мій французький. Я з цією війною почала вже матюкатися(( Уже налагодили графік 2 години є світло, 4 нема. Сьогодні зранку бачу, що графік "поїхав", бо світла нема геть. Чоловік уже третій день активно вивчає всі сайти і моделі генераторів. Новгород-Сіверський (Чернігівська обл) обстріляли вчора, то аж у нас в місті було чути, хоча від них до нас 50 км. Роблять с*ки з нас буферну зону, без світла, води і газу напевно. Донька в Києві, гуртожиток біля ТЕЦ, теж дитина ніч не спала. Нема ні слів, ні емоцій, уже просто якась апатія(( Змінено 8 годин тому користувачем Nic-олаевна 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Світла нема, але є сонце та буржуйка, тому варю зелений борщ...сьогодні не з нашої сторони летіло, тому ми норм...чоловік поїхав у Чернігів, тому я на нервах за нього 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 54 хвилини тому, Nic-олаевна сказав: Пробачте за мій французький. Я з цією війною почала вже матюкатися(( Нема чого вибачатися. Це емоції. В мене теж таке буває зараз, хоча раніше я ніколи цього не робила. 49 хвилин тому, irina1969 сказав: але є сонце та буржуйка, тому варю зелений борщ... Оті каструлі на буржуйці, вогонь та осінній букет (чарівний) готовий сюжет для натюрморту. Навіть підлога і стіни- все дихає спокоєм, якщо не знати, що коїться за цими затишними стінами. Іра, що в тих каструльках булькає? Невже борщ вариться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 3 години тому, allanek сказав: Нема чого вибачатися. Це емоції. В мене теж таке буває зараз, хоча раніше я ніколи цього не робила. Оті каструлі на буржуйці, вогонь та осінній букет (чарівний) готовий сюжет для натюрморту. Навіть підлога і стіни- все дихає спокоєм, якщо не знати, що коїться за цими затишними стінами. Іра, що в тих каструльках булькає? Невже борщ вариться? Дякую.🥰.у великій бульон з картоплею, у маленькій яйця...добре,що не треба робити засмажку, додам цибулю , потім суміш заморожену з зеленої цибулі, щавлю та зелені і буде борщик 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому На вуглях, коли дрова прогорять, ще можеш м'ясо на пательні посмажити або в фольгу завернути🙂. Тому я і кажу, що поставити "буржуйку" було самим гарним рішенням, коли будинок будували. Добре, що схаменулись в останню мить, бо довго вагались, чи потрібна вона нам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 4 часа назад, irina1969 сказал: Світла нема, але є сонце та буржуйка, тому варю зелений борщ...сьогодні не з нашої сторони летіло, тому ми норм...чоловік поїхав у Чернігів, тому я на нервах за нього Це сучасна мультиварка. Так, саме сучасна, бо які часи, така і мультиварка) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, Nic-олаевна сказав: Це сучасна мультиварка. Так, саме сучасна, бо які часи, така і мультиварка) А ще це обігрівалка та релаксалка)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 44 хвилини тому, Nic-олаевна сказав: Це сучасна мультиварка. Так, саме сучасна, бо які часи, така і мультиварка) Наташа, от яку вподобайку вибрати вашому допису. Бо воно одночасно і з усмішкою, якщо не знати обставини тієї усмішки 🙂😪 45 хвилин тому, irina1969 сказав: А ще це обігрівалка та релаксалка)) А ще це незмінна річ, яка повинна бути в будинку. Часи міняються, але є речі, що залишаються поза часом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому треба якісь позитив...отримала свої цибулини ( я давала посилання) якість на рівні...чекаю далі на знижки( це Флоріуму 🤣 ) ... трішки осінніх фарб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз