allanek Опубліковано: 11 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 11 годин тому Панянки, навіть якщо мене не буде на форумі чи не буду заходити в тему, прохання, не кидайте цю тему, бо це, дійсно, чи не єдине місце на форумі, де почуття правдиві, а атмосфера доброзичлива. Пересвідчилась в цьому вже не вперше. Свєта, вишиванка дуже гарна. 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому "Шанувальник" завітав. Слідкує за кожним моїм кроком. Оце життя в людей - слідкувати за кимось та тицяти "ха-ха". Я, навіть, не розумію, хто це і що його так дратує в мені. Але ж бігає по темах за мною та "ха-хакає". Мабуть це єдине, що наповнює та створює сенс його життя та йому подібних. Дивні люди. Тому і кажу, що бережіть цей невеличкий острів затишного спілкування та здорового глузду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 15 часов назад, voglya сказал: Навіть якщо в аду є окремий котел для квітникових злодюжок - не сама погана компания, так? А, так ніяких проблем, зустрінемось😂 Дівчата, подивіться на лілію. Що воно? Вірус чи то так треба? В принципі мене така квітка влаштовує, але якщо це вірус, то боюся щоб і інші лілії не підхопили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз