allanek Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, voglya сказав: Так, півковдри з секонду (гарної якості та в гарному стані) - моя хвороба. Мою брезгливість у цьому випадку втішає те, що у 5* готелях я сплю не на новій білизні... В мене в пралках, майже у всіх, що були, є окрема програма "Ковдра". Не дуже полюбляю хімчисткою користуватися,тільки , якщо інакше ніяк, тому завжди звертаю увагу на програми в пралці. Стосовно секонду...Це треба окрему тему відкривати. Секонд буває різний. Там є багато нових речей, взагалі в упаковках. В Європі є окремі магазини секонду, де продаються вінтажні або дизайнерські речі. Взагалі, не бачу причин, чому треба виправдовуватись хто якими магазинами користується. До блошиних ринків ми ж нормально відносимось, на Ютубі купа роликів і про посуд, і про прикраси чи біжутерію з таких ринків. Вже мовчу за різноманітні "тазики". То чим секонд має відрізнятись від тих ринків? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Я наче і не дуже виправдовувалась... )))) Так, є трошки. Стикалась з осудом стосовно того, що посєщаю такі магазини. Чесно кажучи, до 2014 року і для мене секонд = бєдность і ніщєта. Але потім випадково узнала, що знайомий там купує спортивний одяг, а подружку "по блату" пускають в магазин на новий завоз до того, як відкривають його для "простих смєртних". А потім ми опинилися в Харкові з голими дупками ))) А теплого домашнього одягу нема, у мене його і не було ніколи! Я дома товстіше тонкого хлопка нічого не вдягала, завжди було тепло. Зато харківські секонди одягнули мене в Marks & Spencer, який раніше я купувала тільки "на знижках". Зараз для мене секонд - це ще і можливість проявити творчість ))). Мені подобається робити комплекти з куплених півковдр. Я їх розпорюю, комбіную. Для мене комплект: 2 двоспальні півковдри, простирадло, наволочки квадратна і прямокутна. Де я таке куплю як не пошию?!?! ))) Я вже мовчу про якість: сатин з вишитими шовком пташками, двосторонній сатин-жакард з витканими трояндами кольору "припиленої троянди", байкові новорічні олені, байкова клітинка... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому Сєконд це моя любофф з того самого часу, як у мене з'явилась своя сім'я...в дівках я завжли модно вдягалась і в гарні бренди, а коли стала страх як самостійна)) то грошей стало обмаль, як раз з'явились перші секонди, і це було більш ніж 30 років тому назад...люблю секонди, " бачу" там речі...ну а те що такі магазини рятують в скруті, відчула в Польщі в 22, коли опинились там з однією валізкою на двох. Відношення до таких магазинів у всіх різне, але коли прям починають фукати, то я знаю що це на 99.9% совок(( це моє особисте вражання, але таке вже воно є 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз