Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

SRNE HF2430S60-100 Накопление опыта использования

mib

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, AndryG сказав:

01 Uti

06 CUb

09 28.2 (по факту буде 28.0 - інвертор бреше)

10 10

37 25.2

Була повністю заряджена батарея. Відключали світло. БМС показує розряд до 93%, напруга 26.4. Увімкнули світло і він почав заряд. 

Пробував перемикатися між юзер і літій8 батарейками - пофіг - спішить зарядити.

Вот мои настройки. Работает четко.

Поставьте так же, а потом поменяйте 37, 09 , 28 на свои значения (37, когда начать заряд, 09 напряжение, 28 ток)

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

24 хвилини тому, ЯД сказав:

10 - 10?

Boost charge maximum time setting, which

means the maximum charging time to reach

the set voltage of parameter [09] during

constant-voltage charging. The setting range is

5min~900min, with a step of 5 minutes. It is

valid for user-defined battery and lithium

battery.

Не мало ли для зарядки 10 минут?

Верните 120. 

Пропоную перекладати цитати "своїми словами", бо кожен розуміє своє :) я так розумію, що це скільки часу інвертор триматиме напругу, коли він зарядить до неї. Час абсорбції чи якось так. Це не час зарядки. Заряджав останній раз акум точно довше ніж 10 хв.

Посилання на коментар

20 хвилин тому, AndryG сказав:

Пропоную перекладати цитати "своїми словами", бо кожен розуміє своє :) я так розумію, що це скільки часу інвертор триматиме напругу, коли він зарядить до неї. Час абсорбції чи якось так. Це не час зарядки. Заряджав останній раз акум точно довше ніж 10 хв.

Точно нет) тут нет "понимать по своему"

Максимальное время настройки Буст Чардж, что означает максимальное время заряда для достижения установленного напряжения в параметре 09 во время режима заряда постоянного напряжения. Возможно значение в от 5 до 900 минут, с шагом в 5 минут. Действительно для юзер дефайнед и литий аккумов.

Время абсорбции - отдельные параметры и не применяются к литию

• Лайк 2
Посилання на коментар

Там вроде в мануале есть даже диаграмма этапов заряда для лития и кислоты 

Сначала идёт cc, и переходит в cv для лития 

Картинка с инета, цифры и пр не смотрите. Тут именно график этих режимов

image.png.4be0ce05aafda6251d865ec5b16009d2.png

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

51 хвилину тому, ЯД сказав:

Поставьте так же, а потом поменяйте 37, 09 , 28 на свои значения (37, когда начать заряд, 09 напряжение, 28 ток)

Все так само стоїть. Тільки у мене нема 29 пункту і є 30-33

Посилання на коментар

1 хвилину тому, AndryG сказав:

О, я даже не знаю что там

Посилання на коментар

43 минуты назад, AndryG сказал:

При купівлі є мануал до інвертора в коробці, мені ще китаєць скидав таку книгу) 
Можливо чимось допоможе розібратись )

3_Квт_інвертор_гібридний_SRN_інтсрукція_1.pdf

Змінено користувачем Андрей Степанов
  • Лайк 3
Посилання на коментар

8 хвилин тому, AndryG сказав:

А напряжение, которое видит инвертор и которое на бмс совпадают?

Вообще у него такая есть тема с п37, что если была посадка до того напряжения - пойдет заряжать. Например что-то стартонуло сильное 

Типа где-то устанавливается флаг, что требуется зарядка и при первой возможности пойдет заряжать 

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

Я і поставив в п37 25В, щоб точно не просадило. Інвертор на 0.2 В вище рахує. Не принципово в цьому випадку.

У мене версія прошивки 5.31 Думаю, з цього треба починати. Інструкція українська така, що читати треба разом з англійською :)

30, 32, 33 рс485 і протокол для БМС 

Змінено користувачем AndryG
Посилання на коментар

14 хвилин тому, AndryG сказав:

Я і поставив в п37 25В, щоб точно не просадило. Інвертор на 0.2 В вище рахує. Не принципово в цьому випадку.

У мене версія прошивки 5.31 Думаю, з цього треба починати. Інструкція українська така, що читати треба разом з англійською :)

30, 32, 33 рс485 і протокол для БМС 

А у вас инвертор с бмс общается? Тут уже я не уверен как оно работает 

Посилання на коментар

1 година тому, ЯД сказав:

А у вас инвертор с бмс общается? Тут уже я не уверен как оно работает 

Ні. Зрозуміло, що налаштування у мене як у всіх. Буду гадати далі...

Посилання на коментар

2 години тому, ЯД сказав:

Точно нет) тут нет "понимать по своему"

Максимальное время настройки Буст Чардж, что означает максимальное время заряда для достижения установленного напряжения в параметре 09 во время режима заряда постоянного напряжения. Возможно значение в от 5 до 900 минут, с шагом в 5 минут. Действительно для юзер дефайнед и литий аккумов.

Время абсорбции - отдельные параметры и не применяются к литию

Вчитайтесь в цей переклад. Це час за який батарея повинна досягти п09?

Як я зрозумів, то П09 - це час зарядки в режимі cv.

Посилання на коментар

36 хвилин тому, AndryG сказав:

Вчитайтесь в цей переклад. Це час за який батарея повинна досягти п09?

Як я зрозумів, то П09 - це час зарядки в режимі cv.

09 - напряжение, до которого заряжается аккум. 10 - максимум времени на этап заряда постоянным напряжением. Это после основного заряда постоянным током. 

То есть до почти полного заливается при постоянном токе, а потом держится напряжение, а ток постепенно снижается. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

19 часов назад, ЯД сказал:

Добрый день. Не затруднит Вас выложить настройки BMS?

• Лайк 1
Посилання на коментар

п.10- це час, за який інвертор нвмагається зарядити батарею до напруги в п. 09. Якщо не вдається- вимикає заряджання.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, vorm77 сказав:

Добрый день. Не затруднит Вас выложить настройки BMS?

Ячейки 314А

Screenshot_20241129-164328.png

Screenshot_20241129-164314.png

Screenshot_20241129-164304.png

Змінено користувачем ЯД
  • Лайк 1
Посилання на коментар

• 3 тижні потому...

Може, хтось підкаже. Не можу змінити струм заряду, пункт 07. Наразі встановлено на 5 ампер і не змінюється. Прошивка 529. Підключений до БМС JK по RS485 PYL. В бмс струм заряду 40 ампер. Якщо відключити кабель rs485, або 32 пункт змінити на SLA, то струм заряду можна змінити. Виглядає, ніби БМС обмежила на 5 ампер. Але на самій БМС 40 і вони заливаються, коли немає з'єднання rs485

• Конфуз 1
Посилання на коментар

1 час назад, Максим Ивченко сказал:

Може, хтось підкаже. Не можу змінити струм заряду, пункт 07. Наразі встановлено на 5 ампер і не змінюється. Прошивка 529. Підключений до БМС JK по RS485 PYL. В бмс струм заряду 40 ампер. Якщо відключити кабель rs485, або 32 пункт змінити на SLA, то струм заряду можна змінити. Виглядає, ніби БМС обмежила на 5 ампер. Але на самій БМС 40 і вони заливаються, коли немає з'єднання rs485

Начебто вирішив. Якщо на бмс вказати струм заряду 5, то на інверторі пункт 07 змінюється на 135 ампера. Але бмс вимикає заряд. На самому інверторі з'являється помилка 62. У документації не знайшов, але гугл каже, що помилка сигналізує про перевищення максимального струму заряду. Якщо на БМС вказати струм від 6 до 69, то на інверторі пункт 07 встановлюється на 5 ампер. Якщо від 71 і більше, то на інверторі пункт 07 змінюється на 135 ампер. Цікава ситуація виникає, коли на БМС встановлено 70 ампер. На інверторі тоді чомусь встановлюється 94 ампери. Зупинився на тому, що вказав у БМС 70. Струм заряду в цьому випадку не перевищує той, який вказаний у пункті 28. Чи має хтось пояснення такій поведінці інвертора?

Змінено користувачем Максим Ивченко
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

Хіба це вирішив? Враження, що інвертор і БМС спілкуються різними мовами і невідомо, що буде завтра. Якщо БМС відключить акум при зарядці великим струмом, то може бути печаль. Ніж так лишати "хай буде 70", краще відключити зовсім. 

У вас проблема в несумісних протоколах. 

Посилання на коментар

Дивно, і тут і на іншому форумі бачив, що у людей цей інвертор працює с jk bms по протоколу PYL. Може це просто така особливість, бо заряджав/розряджав і наче виглядає працюючим. Як його точно перевірити, що протоколи несумісні? 

Посилання на коментар

До речі, інвертор зупинив зарядку на 99,5%. Тобто якщо щось і зламано в протоколах, то явно не все

Посилання на коментар

• 1 місяць потому...
  • 2 тижні потому...
В 15.12.2024 в 01:51, Максим Ивченко сказал:

До речі, інвертор зупинив зарядку на 99,5%. Тобто якщо щось і зламано в протоколах, то явно не все

Як там поживає ваша система? Нормально спілкуються між собою, не вилазило ще якихось приколів?

Посилання на коментар

• 3 тижні потому...

Доброго вечора, поділіться досвідом чи у вас аналогічна ситуація з генерацією коли батарея заряджена? Якщо коротко інвертор вимикає генерацію поки напруга не впаде на батереї до вказаного рівня в пункті 37 (Recharge recovery point after battery is full) і лиш тоді починає вмикати генерацію та заряджати батарею від панелей. Ця поведінка відбувається в режимах SOL/SBU та в charge mode CSO / SNU. Попередній інвертор був MUST і я не спостерігав там такої проблеми (щоправда тоді були GEL батареї). При цьому навантаження на виході інвертора ніяким чином не впливає на поведінку

image_2025-02-23_17-33-42.thumb.png.59b71b996a024102fc9e7641a691743a.png

Посилання на коментар

Як що, скоро буду мігрувати на 48В jsdsolar J5500HPC. Цей буду продавати, панелі не підключав, через АКБ прогнав біля 10 кВт*г

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...