et_alex Опубліковано: 17 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2023 Ребята сделали быстро, сделали мне видео. Теперь жена счастлива, цветочки живы)))Видео-отчет скважина на участке. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 17 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2023 мужик монстр - в одиночку кольцо опускать. Тот насос, что мелькнул на видео - это насос бригады, для прокачки? На нем защитной сетки нет между мотором и насосом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 17 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2023 (змінено) 1 час назад, sly сказал: мужик монстр - в одиночку кольцо опускать. Ваапще-то трошки халтурки присутствует : -второе кольцо запросто могло бы лопнуть... -не рассчитали с глубиной приямка, и пришлось прокладывать еще 2ряда кирпича, который обязательно нужно было бы загидроизолировать... хотя бы обмазать цементным раствором изнутри и снаружи... Змінено 17 червня 2023 користувачем lastandr 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
дімич Опубліковано: 17 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2023 Який же жах вас очікує при обслуговуванні цієї свердловини. Чого ж ви такі малі кільця в діаметрі обрали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 17 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2023 1 минуту назад, дімич сказал: чого ж ви такі малі кільця в діаметрі обрали? та диаметра-то хватает... тока нужно будет ему потом ГА в дом переставить.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2023 А хде видео? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 17 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2023 30 минут назад, Фрай сказал: А хде видео? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 17 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2023 (змінено) Дякую за відео. все швидко, головне, що господаря влаштовує. мене б навряд чи. ) я б запитав у цього дядька чому цегла пустотіла, чому кільця без укладки на цементний розчин? (За гідроізоляцію навіть не питаю) і ще попрохав би його спуститись у приямок і дістати ГА, чи спробувати зробити якісь маніпуляції. це для себе буде велика проблема у подальшій експлуатації. але це все ж таки не оце свинство: Змінено 17 червня 2023 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
et_alex Опубліковано: 18 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 18 червня 2023 Цегла клінкерна, води не боїться.Діаметр кільця маленький, але мені достатньо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
et_alex Опубліковано: 18 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 18 червня 2023 Только что, et_alex сказал: Цегла клінкерна, води не боїться.Діаметр кільця маленький, але мені достатньо. Насос, що перший на відео використовували тільки для прокачки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 18 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 червня 2023 (змінено) 10 минут назад, et_alex сказал: Цегла клінкерна, води не боїться Ви тільки їй про це не кажіть, бо реально повірить. )) тим паче, що маю на увазі вплив вода/мороз а по діаметру то не мені, а вам там жити і обслуговувати, вам видніше. Я собі приямок робив сам і по тій причині, що у вас, мені теж так хотіли і «всього» за 4500 по курсу 11,5, що мене не влаштувало. питання друге, а чому ви встановили ГА у приямок, не було місця у хаті там де автоматика? Змінено 18 червня 2023 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 18 червня 2023 Поділитись Опубліковано: 18 червня 2023 Чтобы обслужить оборудование в приямке, надо будет за ноги кого то опускать?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
et_alex Опубліковано: 18 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 18 червня 2023 12 часов назад, DimaF сказал: Чтобы обслужить оборудование в приямке, надо будет за ноги кого то опускать?)) у мене 100+ кг, але місця вистачає, може тому що пуза нема)))💪 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
et_alex Опубліковано: 18 червня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 18 червня 2023 12 часов назад, Фрай сказал: Ви тільки їй про це не кажіть, бо реально повірить. )) тим паче, що маю на увазі вплив вода/мороз а по діаметру то не мені, а вам там жити і обслуговувати, вам видніше. Я собі приямок робив сам і по тій причині, що у вас, мені теж так хотіли і «всього» за 4500 по курсу 11,5, що мене не влаштувало. питання друге, а чому ви встановили ГА у приямок, не було місця у хаті там де автоматика? -місця дійсно немає -стосовно цегли -така залишилась після будівництва , але панове чи ви знаєте що таке клінкерна?, бо вона як раз не боїться морозу та води, при умові що вода не потрапить зверхньо у пустоти, але вони замуровані. Звичайна червона цегла при постійній волозі розсиплеться набагато бистріше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз