Gonchik Опубліковано: 15 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2024 14 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: А в нас пів села з входами з заду. Видно кругозір треба розширювати? Так, я про місто казав) По селах не шарю) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 15 серпня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2024 1 минуту назад, Gonchik сказал: Так, я про місто казав) По селах не шарю) Тоді питань нема-царські люди, голуба кров і рожеві соплі)))) я жив і в Кіровоградській обл., і в Рівненській, і в Вінницькій і зараз в Одеській, і часто буваю у Львівській. І повсюду бачив входи ззаду (в різному відсотковому співвідношенні). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2024 16 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: А в нас пів села з входами з заду. Так це найкращий варіант - зона відпочинку ззаду, тераса ззаду, вхід ззаду - все в одному місці. Інший варіант - коли вхід спереду, а тераса і зона відпочинку ззаду - потрібно двері зачиняти (на замок, бо залишати відчинені двері з боку вулиці - ну то до пори...) та бігати туди-сюди переносячи взуття, бо гості зайшли роззулися спереду, а потім на терасу і в зону відпочинку ні в чому вийти. Хєрня якась. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 15 серпня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2024 (змінено) 5 минут назад, vadimv сказал: Так це найкращий варіант - зона відпочинку ззаду, тераса ззаду, вхід ззаду - все в одному місці. Інший варіант - коли вхід спереду, а тераса і зона відпочинку ззаду - потрібно двері зачиняти (на замок, бо залишати відчинені двері з боку вулиці - ну то до пори...) та бігати туди-сюди переносячи взуття, бо гості зайшли роззулися спереду, а потім на терасу і в зону відпочинку ні в чому вийти. Хєрня якась. Плюс що вхід получається по центру ділянки і у всі сторони однакова відстань (майже). Я б взагалі по обидві сторони поставив паркан де тераса примикає до будинку і був би закритий задній двір з басейном в садочку. А основний забор зробив би гарний і не високий-щоб і хату і дерева і квіти видно було (а не 3 метри з профлиста))))) Змінено 15 серпня 2024 користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2024 11 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Я б взагалі по обидві сторони поставив паркан де тераса примикає до будинку і був би закритий задній двір з басейном в садочку. А основний забор зробив би гарний і не високий-щоб і хату і дерева і квіти видно було (а не 3 метри з профлиста))))) Хех, у нас сусіди спочатку поставили паркан по периметру ділянки. Потім подивилися, що зона відпочинку проглядається поверх паркану - і поставили ще один паркан навколо зони відпочинку ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 15 серпня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2024 1 минуту назад, vadimv сказал: Хех, у нас сусіди спочатку поставили паркан по периметру ділянки. Потім подивилися, що зона відпочинку проглядається поверх паркану - і поставили ще один паркан навколо зони відпочинку ) Я відразу все прохавав))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 25 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 серпня 2024 14.08.2024 в 16:28, Nikolay Cherednichenko сказав: Ану критики, скажіть своє слово (накидав швиденько) Як пропозиція. Розгляньте за бажанням таке діло: північна кухня з південно-східною залою поміняна місцями. Отримаєте іншу логістику, інші пріоритеті по приміщенням та інший режим проживання. В цьому разі об'єднаєте суто хоз/кулінарні зони на півд/сході та суто спальні/відпочівальні зони на півн./заході. Може то ваше і підійде. А якщо нє, то - нє. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 26 серпня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2024 (змінено) 5 часов назад, tort сказал: Як пропозиція. Розгляньте за бажанням таке діло: північна кухня з південно-східною залою поміняна місцями. Отримаєте іншу логістику, інші пріоритеті по приміщенням та інший режим проживання. В цьому разі об'єднаєте суто хоз/кулінарні зони на півд/сході та суто спальні/відпочівальні зони на півн./заході. Може то ваше і підійде. А якщо нє, то - нє. Вже не актуально. Проект забракованый жінкою і сином на користь іншого проекту (поки що ескізу). Маю надію що то кінець пошукам . Бо чесно кажучи вже не хочу нічого видумувати. Змінено 26 серпня 2024 користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 13 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого І так, як я писав раніше-ми визначились з вибором, довго йшли до цього і як кожний вибір він був певною мірою в чомусь компромісний. На мою думку те що отримали-має бути оптимальним для моєї родини.( Зауваження і поради досі розглядаю-але глобально на проект вони не повпливають). Тепер стоїть питання знайти грамотного інженера-будівельника який би допоміг розробити адекватний проект (не повний), особливо важливо в проекті це фундаментна частина і розподіл навантаження на стіни а також покрівельна частина. Я свято вірю що спеціаліст допоможе заощадити мої кошти без втрати в якості. Ще залишається багато відкритих питань (особливо по фундаменту,стелі, утепленню і організації вентиляції). Задача не змінна-це побудувати бюджетний але якісний будинок!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 13 лютого Поділитись Опубліковано: 13 лютого 3 часа назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Зауваження і поради досі розглядаю-але глобально на проект вони не повпливають). Подвиньте террасу до угла влево. Не будете закрывать свет в кухонное окно и появится место у стены. Я бы настоятельно рекомендовал убрать комин (вент шахту) в одноэтажниках это решается намного правильней по месту расположения,проще и дешевле вент проходками, опять же место сэкономите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 13 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого (змінено) 12 минут назад, tansss сказал: Я бы настоятельно рекомендовал убрать комин (вент шахту) в одноэтажниках это решается намного правильней по месту расположения,проще и дешевле вент проходками, опять же место сэкономите А разве для естественной вентиляции не лучше кирпичная - массивная конструкция для инерционности? Я не против, просто тема вентиляции сложна и мне самому тяжко разобраться , принудительную вентиляцию исключаю в силу того что хочу построить мене энергозависимый дом (чтоб вентилировался в условиях отсутсвия электричества). Вентиляция и обмен воздуха очень важен! Еще не люблю когда вся крыша усеяна трубами. Хочу один выход для всего Змінено 13 лютого користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 лютого Поділитись Опубліковано: 13 лютого 8 хвилин тому, tansss сказав: Не будете закрывать свет в кухонное окно Это западная (северо-западная) сторона 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tansss Опубліковано: 13 лютого Поділитись Опубліковано: 13 лютого 6 минут назад, vadimv сказал: Это западная (северо-западная) сторона Ну и что!? летом от лучей заката терраса не спасает, а остальное время темно как у негра... подмышкой. По поводу вентиляции, убеждать не стану... грабли - личное дело вистующего! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 13 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого 4 минуты назад, tansss сказал: По поводу вентиляции, убеждать не стану... грабли - личное дело вистующего! А при чем тут грабли? Я у вас спросил про альтернативу и описал свои пожелания. Есть желание просветить меня-я готов выслушать, я же признал факт своей малой осведомленности. 6 минут назад, tansss сказал: летом от лучей заката терраса не спасает Это страшное явление которое как-то может повлиять на комфортное проживание в доме? 7 минут назад, tansss сказал: остальное время темно как у негра Лучше на солнечной стороне в регионе где ищешь спасение от солнца? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 лютого Поділитись Опубліковано: 13 лютого (змінено) 10 хвилин тому, tansss сказав: летом от лучей заката терраса не спасает Не, ну можно и каждый раз ролеты туда-сюда дергать. ) Хотя еще есть вариант посадить деревья (они там на плане на предыдущей странице нарисованы). Тогда да - они будут спасать от лучей заката и крыша террасы над окном не нужна. Змінено 13 лютого користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 13 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого 3 минуты назад, vadimv сказал: Не, ну можно и каждый раз ролеты туда-сюда дергать. ) Люди любуются закатами, а вы боитесь их)) вот чудаки))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 лютого Поділитись Опубліковано: 13 лютого 3 часа назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Зауваження і поради досі розглядаю Один совмещенный санузел = хрущевка. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 лютого Поділитись Опубліковано: 13 лютого 3 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Люди любуются закатами, а вы боитесь их)) вот чудаки))) Та да, тут вон тоже окно кухни прямо на закат - такая красота ) Но ролета на нем почему-то все равно висит )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 13 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого 1 минуту назад, DimaF сказал: Один совмещенный санузел = хрущевка. Дело в том что не трачу 1/3 жизни на писяние и какание. По опыту вижу что этого достаточно. На крайняк унитаз в тех.помещении. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 13 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2 минуты назад, vadimv сказал: Та да, тут вон тоже окно кухни прямо на закат - такая красота ) Но ролета на нем почему-то все равно висит )) У меня в этом доме что живу все окна на закат-вааащщеее все норм и без жалоб)) Кстати еще можно террасу на угол поместить, Г-образную, на две стороны Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 лютого Поділитись Опубліковано: 13 лютого 3 минуты назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Дело в том что не трачу 1/3 жизни на писяние и какание. По опыту вижу что этого достаточно. На крайняк унитаз в тех.помещении. Думаете остальные треть жизни в сортире сидят?) Один живете, не вопрос конечно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 13 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого Только что, DimaF сказал: Один живете, не вопрос конечно. Абы "выкакать" что-то?)) при чем здесь один?)) нас в доме живет 4 человека и у нас один совмещенный с/у, и проблем не было никогда от слова совсем. И в эту планировку я не знаю как его тот отдельный туалет впаять чтоб не бесило меня угловатостю своей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 13 лютого Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2 минуты назад, Nikolay Cherednichenko сказал: нас в доме живет 4 человека и у нас один совмещенный с/у, и проблем не было никогда от слова совсем. Вопросов больше не имею.....(с.) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 13 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2 минуты назад, DimaF сказал: Вопросов больше не имею.....(с.) А еще на улице "биотавалет"))) можна вообще с кайфом покакать (зимой) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 лютого Поділитись Опубліковано: 13 лютого (змінено) 22 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: На крайняк унитаз в тех.помещении. Где-то в углу под бойлером можно запрятать ) В одной хате в Карпатах так было - один унитаз в ванной, второй - в техпомещении. Змінено 13 лютого користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз