Vyacheslav Опубліковано: 5 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2023 4 часа назад, dneprstab сказал: Якого роду плавний пуск ? Коробочку як на алі ? Саме так. Погана ідея? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 9 часов назад, Vyacheslav сказал: Саме так. Погана ідея? Збираю відгуки.Бо до недавного часу був впевнений що допоможе тільки частотний перетворювач. Але ж китайці вигадують щось новеньке і хотів би знати чи можна рекомендувати як альтернативу. Яке враження від пуску ? Як веде себе при цьому ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vyacheslav Опубліковано: 6 грудня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 2 часа назад, dneprstab сказал: Збираю відгуки.Бо до недавного часу був впевнений що допоможе тільки частотний перетворювач. Але ж китайці вигадують щось новеньке і хотів би знати чи можна рекомендувати як альтернативу. Яке враження від пуску ? Як веде себе при цьому ? На жаль, не можу оцінити. Піковий струм заміряти нічим. Система однаково стартує як з "коробочкою", так і без неї. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 6 грудня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2023 14 минут назад, Vyacheslav сказал: На жаль, не можу оцінити. Піковий струм заміряти нічим. Система однаково стартує як з "коробочкою", так і без неї. Цікаво було б коли - ось не стартує , а з коробочкою стартує Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) На дачу (постійне проживання 1 особа) треба інвертор для глибинного насоса 0,75 кВт, двоконтурного котла і освітлення-ТВ-т.п. Сонця (панелей) поки не планується Хочеться бюджетно, придивися 2 моделі. Хочу конструктивної критики 1. MUST PV18-3524 ECO 2. PowMr POW-HVM3.2H-24V-N Змінено 1 травня користувачем Offroad Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 травня Поділитись Опубліковано: 1 травня (змінено) В ПовРм вентиляторы, которые свистят постоянно (вроде выше 100Вт). думаю в масте так же. Если он будет где то за дверью, то норм бюджет вариант. У сестры такой эту зиму отработал, тоже скважина, свет, телик, компы, газ котел и пр. В доме на 2 семьи. Змінено 1 травня користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня Продовжую вивчати ринок. Powmr якось відстає по всім відгукам - і в налаштуваннях, і в надійності, і в сервісі. Ціна, правда, класна... Що скаже громада про варіанти 1. MUST PV18-3524 ECO 2. SRNE HF2430S60-100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 10 травня Поділитись Опубліковано: 10 травня 2 години тому, Offroad сказав: Продовжую вивчати ринок. Powmr якось відстає по всім відгукам - і в налаштуваннях, і в надійності, і в сервісі. Ціна, правда, класна... Що скаже громада про варіанти 1. MUST PV18-3524 ECO 2. SRNE HF2430S60-100 Про срне тут тема есть, там много страниц) У меня в квартире такой, у тещи, мамы и в гараже) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: В понеділок в 01:13 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 01:13 7 годин тому, Offroad сказав: Що скаже громада про варіанти ось цей буде кращим за ваші варіанти LUXPOWER GETA 3.6К/24V Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) В 10.05.2026 в 20:54, Offroad сказал: Продовжую вивчати ринок. Powmr якось відстає по всім відгукам - і в налаштуваннях, і в надійності, і в сервісі. Ціна, правда, класна... Що скаже громада про варіанти 1. MUST PV18-3524 ECO 2. SRNE HF2430S60-100 1.НI - вічно якісь софтові глюки 2.НI - зараз ціна скажена - можна додати пару тисяч і взяти LUXPOWER SNA6000 Я звичайно на ыстину не претендую і керуюсь тільки своїм досідом по ремонтах. Воно або сире , або криве косе і шкульгає. Підтримую ідею по LUXPOWER - це повноцінний інвертор від якісного виробника. Сюди можна додати ще Felicity але люкс мені більш набагато подобається. Змінено 11 годин тому користувачем dneprstab Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 8 годин тому, dneprstab сказав: Підтримую ідею по LUXPOWER - це повноцінний інвертор від якісного виробника. Как бывший владелец данного инвертора, а так же срне и Дейе и ПовРм, могу сказать, что люкспавар я сплавил на олх и слава Богу. Никогда больше не куплю их фирмы и никому не посоветую Змінено 3 години тому користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmode Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому 2 години тому, ЯД сказав: Никогда больше не куплю их фирмы и никому не посоветую Яка модель була? І які до неї претензії? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз