igorrius Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 56 минут назад, gidron69 сказал: Так никто и не ответил нужен тут дополнительный балансир\эквалайзер(и какой) или нет? без заморочек , просто так вот взять и последовательно их подключить - навряд можно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gidron69 Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 1 час назад, igorrius сказал: последовательно их подключить - навряд можно Смотрел несколько видео про китайские эквалайзеры\балансиры,но какой выбрать,чтоб по цене\качеству для моих целей не знаю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 30 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2024 58 хвилин тому, gidron69 сказав: Смотрел несколько видео про китайские эквалайзеры\балансиры,но какой выбрать,чтоб по цене\качеству для моих целей не знаю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 (змінено) подскажите пожалуйста , хостел прикупить в Китае ячеек, мне логистическая компания посчитала 165 доларов за доставку этих ячеек но китаец не хочет напрямую продавать, только через агента. сотрудница логистической компании предложила выкуп, мол они выкупят и привезут , причем доставка , если они выкупать будут для меня - уже будет не 165 доларов, а 85 долларов мажет и вправду такое быть , что если компания тебе выкупает товр из Китая , то доставка в 2 раза дешевле ? или это кидалово ? Змінено 2 вересня 2024 користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 2 хвилини тому, igorrius сказав: подскажите пожалуйста , хостел прикупить в Китае ячеек, мне логистическая компания посчитала 165 доларов за доставку этих ячеек но китаец не хочет напрямую продавать, только через агента. сотрудница логистической компании предложила выкуп, мол они выкупят и привезут , причем доставка , если они выкупать будут для меня - уже будет не 165 доларов, а 85 долларов мажет и вправду такое быть , что если компания тебе выкупает товр из Китая , то доставка в 2 раза дешевле ? или это кидалово ? Яка компанія, яка вага батарей? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 Только что, МакДо сказал: Яка компанія, яка вага батарей? Дифрейт , Настя. Вы у нее заказывали доставку? груз уже получили ? 49 кг 0,08 кубов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 2 хвилини тому, igorrius сказав: Дифрейт , Настя. Вы у нее заказывали доставку? груз уже получили ? 49 кг 0,08 кубов Ну норм вартість. Коли я замовляв, то ціна була $3/кг. Але то було до відміни мита. Моє обладнення ще пливе, як і ще кількох панів на форумі. Не бачу ніяких натяків на кидок і довіряю Діфрейту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 (змінено) 3 минуты назад, МакДо сказал: Ну норм вартість. Коли я замовляв, то ціна була $3/кг. Але то було до відміни мита. Моє обладнення ще пливе, як і ще кількох панів на форумі. Не бачу ніяких натяків на кидок і довіряю Діфрейту. ну так если я сам покупаю - мне считают 165 долларов за доставку если они мне покупают- они мне считают 85 долларов доставку этого же груза в чем подвох ? как такое может быть ,что доставка становится дешевле в два раза ? Змінено 2 вересня 2024 користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 23 хвилини тому, igorrius сказав: ну так если я сам покупаю - мне считают 165 долларов за доставку если они мне покупают- они мне считают 85 долларов доставку этого же груза в чем подвох ? как такое может быть ,что доставка становится дешевле в два раза ? Подзвоніть Анастасії та проясніть. Можливо помилка в розрахунках. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 4 минуты назад, МакДо сказал: Подзвоніть Анастасії та проясніть. Можливо помилка в розрахунках. уточнил - ошибки нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 25 хвилин тому, igorrius сказав: уточнил - ошибки нет Хм, в моєму випадку таких умов не пропонували) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 54 минуты назад, igorrius сказал: ну так если я сам покупаю - мне считают 165 долларов за доставку если они мне покупают- они мне считают 85 долларов доставку этого же груза в чем подвох ? как такое может быть ,что доставка становится дешевле в два раза ? Ви уточніть, по якому курсу вони вам купують, тоді усе стане зрозуміло. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 1 минуту назад, МакДо сказал: Хм, в моєму випадку таких умов не пропонували) вот и я напрягся, как то подозрительно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 2 минуты назад, Danylo Ivanov сказал: Ви уточніть, по якому курсу вони вам купують, тоді усе стане зрозуміло. мне вот такую табличку прислали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 (змінено) 30 минут назад, igorrius сказал: мне вот такую табличку прислали В підсумку мені було вигідніше оплачувати напряму продавцю в долл, а не в юанях. У перевізника курс долл. до юаня зависокий. Змінено 2 вересня 2024 користувачем Danylo Ivanov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 13 минут назад, Danylo Ivanov сказал: В підсумку мені було вигідніше оплачувати продавцю в долл, а не в юанях. У перевізника курс долл. до юаня зависокий. так можно им нал перекинуть, или кидалово может быть ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 3 минуты назад, igorrius сказал: так можно им нал перекинуть, или кидалово может быть ? Діфрейту? Думаю, що можна. Але продавець-китаєць. що не хоче продавати Вам товар напряму, а тільки через агента, викликає якусь підозру, я таке вперше чую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 1 минуту назад, Danylo Ivanov сказал: що не хоче продавати Вам товар напряму, а тільки через агента, викликає якусь підозру, я таке вперше чую. официальній магазин EVE на алибабе evebatteryglobal.en.alibaba.com/?spm=a2700.details.cordpanyb.2.7404366bH0eoBo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 1 минуту назад, igorrius сказал: официальній магазин EVE на алибабе evebatteryglobal.en.alibaba.com/?spm=a2700.details.cordpanyb.2.7404366bH0eoBo І вони не хочуть продати вам напряму 8 комірок? мала партія? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 1 час назад, igorrius сказал: уточнил - ошибки нет це які саме по ємності ячейки та кількість? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 (змінено) 3 минуты назад, sly сказал: це які саме по ємності ячейки та кількість? mb30 8 шт (304амперчаса ) Змінено 2 вересня 2024 користувачем igorrius 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 3 минуты назад, Danylo Ivanov сказал: І вони не хочуть продати вам напряму 8 комірок? мала партія? в Украину не хотят продавать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 (змінено) 13 минут назад, igorrius сказал: в Украину не хотят продавать Ти глянь, яке стерво! Цікаво, це політика компанії EVE, чи конкретного продавця, з яким Ви контактували? Змінено 2 вересня 2024 користувачем Danylo Ivanov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 9 минут назад, Danylo Ivanov сказал: Ти глянь, яке стерво! Цікаво, це політика компанії EVE, чи конкретного продавця, з яким Ви контактували? продавец ссылается на какие то сборы , мол только через агента , который на себя возьмет оформление Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Danylo Ivanov Опубліковано: 2 вересня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2024 30 минут назад, igorrius сказал: продавец ссылается на какие то сборы , мол только через агента , который на себя возьмет оформление Спробуйте поспілкуватись з іншим продавцев від EVE. Можливо, і не треба буде ніякого агента. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз