Dalet Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 47 минут назад, МакДо сказал: Ні, для себе робитиму. Eve 314Ah A grade 1шт - 72 євро з доставкою jk BMS 16s20p 129 долара корпус 10500 ну і пару тис на всяке А. Робитимете....... то мабуть порівнювати з готовою збіркою заводського виконання і з гарантією, і з сплаченими податками сенсу особливо нема. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 25 хвилин тому, Dalet сказав: А. Робитимете....... то мабуть порівнювати з готовою збіркою заводського виконання і з гарантією, і з сплаченими податками сенсу особливо нема. Правильно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vinnie Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 (змінено) 16 минут назад, МакДо сказал: Правильно. так по вашим розрахункам там більше під 80к ніж до 65к Змінено 29 грудня 2024 користувачем vinnie 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 1 час назад, Dalet сказал: А. Робитимете....... то мабуть порівнювати з готовою збіркою заводського виконання і з гарантією, і з сплаченими податками сенсу особливо нема. Так тут наче тема де купити, тобто для себе, а не продати чи знайти варіант з гарантією та сплаченими податками. Це ж покупець завжли перевіряє чи сплатив податки продавець чи тупо сплачує ЕСВ як ФОП другой групи і продає невраховану кількість товарів... Ще раз - при замовленні комірок на нконі а бмс на алі наразі вартість 1кВтг готовой збірки біля 100$. Готова збірка нонейм відсотків на 30-40 дорожче. Брендова батарея - відсотків від 60 дорожче. А що обрати і за яку ціну всі якось вирішують самостійно. Найтупіший варіант - придбати комірки в Епіцентрі і мати самозбір дорожче за брендову батарею. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 20 минут назад, Vikctor сказал: Так тут наче тема де купити, тобто для себе, а не продати чи знайти варіант з гарантією та сплаченими податками. Це ж покупець завжли перевіряє чи сплатив податки продавець чи тупо сплачує ЕСВ як ФОП другой групи і продає невраховану кількість товарів... Ще раз - при замовленні комірок на нконі а бмс на алі наразі вартість 1кВтг готовой збірки біля 100$. Готова збірка нонейм відсотків на 30-40 дорожче. Брендова батарея - відсотків від 60 дорожче. А що обрати і за яку ціну всі якось вирішують самостійно. Найтупіший варіант - придбати комірки в Епіцентрі і мати самозбір дорожче за брендову батарею. Ой. Вибачте. А мені здалося що останні пости саме порівняльні. Пробачте. Я лиш тому в продовження теми для себе порівняв вартість Hina Powergem 14.3kWh з самосбором і зрозумів що сенсу гратися нема, коли заводська в ті ж гроші стає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 Як на мене краще 2 самопальні з нкону в яких можна бути впевненим, ніж 1 з гарантією і хз що всередині. 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 7 минут назад, Dalet сказал: Ой. Вибачте. А мені здалося що останні пости саме порівняльні. Після цього посту так: 13 часов назад, anabioz сказал: А не дешевше зараз купити готовий акумулятор на 5-10кв? Ціни вже тавой... Але все одно пан anabioz писав купити, тобто для себе, а ви чомусь переводите все в продаж. Напевно проф деформація. 2 часа назад, Dalet сказал: В мене э замлвлення на типу таких батарей 10шт і в такій вартості. Продасте? 10 минут назад, Dalet сказал: Пробачте. Я лиш тому в продовження теми для себе порівняв вартість Hina Powergem 14.3kWh з самосбором і зрозумів що сенсу гратися нема, коли заводська в ті ж гроші стає Вказана Hina Powergem 14.3kWh коштує біля 1430$? Круто. Ще влітку не сподівався що доживу до часів, коли охуївші спекулянти продавці товарів для автономного живлення настільки попустяться в цінах. Хоча тут теж є нюанс. Там же напевно бмс з пасивним балансуванням встановлена? Воно наче й майже те саме, але вже багато кейсів з суттєвим розбігом між комірками і неможливістю якось на це вплинути. Працювати напевно буде, але як довго і чи використатиметься весь обсяг збірки - невідомо. Як і завчасно невідомо які комірки туда встановив виробник збірки. Йдеться ж не про автівки, в ВВБ яких їдуть лишень комірки преміальной якості. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
msgarry Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 І більшість купувало батареї влітку коли готових не було і ціни на них були космічні. Теж саме і з інверторами які за 4 місяці подешевшали на 40 % Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 18 минут назад, msgarry сказал: Як на мене краще 2 самопальні з нкону в яких можна бути впевненим, ніж 1 з гарантією і хз що всередині. Для мене теж, але багато покупців краще таки переплатить за брендові збірки, бо обравших самозбір вважають камікадзе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 33 минуты назад, msgarry сказал: Як на мене краще 2 самопальні з нкону в яких можна бути впевненим, ніж 1 з гарантією і хз що всередині. Впевненому в комірках наклейки на які клеять для вас ю, бо інакше ніяк велику літеру А не намалювати? Впевненому в бмс який все ніяк не почне нормально працювати і постійно треба чекати на нове оновлення? Це риторика. Можна не відповідати.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 1 годину тому, vinnie сказав: так по вашим розрахункам там більше під 80к ніж до 65к Дивні припущення. Де я помиляюсь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 20 минут назад, Vikctor сказал: Вказана Hina Powergem 14.3kWh коштує біля 1430$? Круто. Ще влітку не сподівався що доживу до часів, коли охуївші спекулянти продавці товарів для автономного живлення настільки попустяться в цінах. Ви добре маніпулюєте. Тоді вже пора***те ту самозбірку з урахуванням вартості робіт, додайте туди вартість гарантії, наявність сервісу тех підтримки, сплату податків (ви ж патріот своєї держави).... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 9 хвилин тому, Dalet сказав: Ви добре маніпулюєте. Тоді вже пора***те ту самозбірку з урахуванням вартості робіт, додайте туди вартість гарантії, наявність сервісу тех підтримки, сплату податків (ви ж патріот своєї держави).... Але ж і ви не погодитесь, що АКБ Дея за 35к має гарантію і за неї сплачені податки. Тут ніхто не збирається дорікати вам у сплаті податків та зарплати працівникам. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 2 часа назад, Dalet сказал: А. Робитимете....... то мабуть порівнювати з готовою збіркою заводського виконання і з гарантією, і з сплаченими податками сенсу особливо нема. чому ж нема? звичайно що заводська буде дорожче і можливо гірше по якості. для себе краще зібрати. я от над другою подумуваю. комірки 314 800 евро під двері. корпус+ бмс 300 дол, мелочовка до 100 дол. якби не було чим зайнятись, сторгувався би з вами по 70 т грн і зібрав 10 шт легко. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 7 минут назад, МакДо сказал: Але ж і ви не погодитесь, що АКБ Дея за 35к має гарантію і за неї сплачені податки. Тут ніхто не збирається дорікати вам у сплаті податків та зарплати працівникам. у Вас наче та геморойна збірка теж заводська. і не спасло.. а в мене крива непрошита жека і затерті коди на комірках з нкону, і робить все на стандартних налаштуваннях як треба. так що тут як пощастить.. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 22 минуты назад, Dalet сказал: Ви добре маніпулюєте. Тоді вже пора***те ту самозбірку з урахуванням вартості робіт, додайте туди вартість гарантії, наявність сервісу тех підтримки, сплату податків (ви ж патріот своєї держави).... а нашо нам це рахувать? якщо ми для себе робимо щоб не переплачувати за гарантію, податки, доставки, бренд і роботу збиральника? нам гарантія самому собі не треба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 1 минуту назад, newbee2020 сказал: а нашо нам це рахувать? якщо ми для себе робимо щоб не переплачувати за гарантію, податки, доставки, бренд і роботу збиральника? нам гарантія самому собі не треба. Так або не порівнювати. Або якщо порівнювати, то зважати на складові... Зараз ціни шо китай спустив, шо ринок завдяки ветеринарам і столярам впав, і таж дейе (хоча то таке собі) вже може і цікавіше, якщо свій час цінувати. А коли свій час то даремне, то так, самому завжди цікавіше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 3 минуты назад, Dalet сказал: Так або не порівнювати. Або якщо порівнювати, то зважати на складові... Зараз ціни шо китай спустив, шо ринок завдяки ветеринарам і столярам впав, і таж дейе (хоча то таке собі) вже може і цікавіше, якщо свій час цінувати. А коли свій час то даремне, то так, самому завжди цікавіше я дуже ціную той час, який я витратив на збірку батарейки, бо на зекономлені 40 тисяч купив дею на олх.. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 (змінено) 53 минуты назад, Dalet сказал: Ви добре маніпулюєте. Тоді вже пора***те ту самозбірку з урахуванням вартості робіт, додайте туди вартість гарантії, наявність сервісу тех підтримки, сплату податків (ви ж патріот своєї держави).... Які маніпуляції? Як мені рахувати вартість робіт, коли йдеться про самозбірку? Ви розумієте, що не всім потрібні ваші послуги, щоб поставити разом 16 комірок, з'єднати їх бусбарами та втикнути балансувальні дроти в єдині роз'єми на бмс, які для цього підходять? Така ось прикристь. Про гарантію я наче одразу написав - кому вона потрібна той йде за брендовою збіркою. Що тут може бути незрозумілим? Та навіть тут безліч нюансів, бо здійснити гарантію теоретично можливо лишень у разі купівлі у місцевих спекулянтів порядніх продавців. Бо при купівлі за кордоном логістика нівелює економію на гарантійному ремонті. Сервіс,тех підтримка теж безумовно комусь потрібні і це закладено в ціну місцевого порядного продавця. Але як мені оцінити вартість цього для порівняння ціни виробів я якось не дуже уявляю. Тому природньо порівнювати саме продажну вартість різних варіантів і при бажанні переплачувати за весь пакет - сервіс, гарантія, тех.підтримка, мінет і таке інше. Яка сплата податків за компоненти збірки, які держава покупця звільнила від мита та податків? Це горячка чи не бажання сприйняти дійсність? Я патріот своєї держави і сарказм тут недоречний. Тому я як можу допомогаю державі в тому числі зменшуючі навантаження на енергетичну систему держави у важку хвилину і вклавші власні гроші на власну ж генерацію/збереження ел.енергії. Так що там по суті цього твердження? 1 час назад, Dalet сказал: ...в продовження теми для себе порівняв вартість Hina Powergem 14.3kWh з самосбором і зрозумів що сенсу гратися нема, коли заводська в ті ж гроші стає Вказана батарея "заводська в ті ж гроші стає" - коштує в роздріб 1430$? Чи знов збрехали? Бо ми ж порівнюємо з самозбірними, які наразі коштують біля 100$/кВтг з комірок грейд А виробництва 2024р, з оригінальними портами під подвійний гвинт, з гнучкими бусбарами, з інверторною jk bms. Змінено 29 грудня 2024 користувачем Vikctor 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 27 минут назад, newbee2020 сказал: ...комірки 314 800 евро під двері... Це напевно енвіжн 2018р? Бо якось занадто дешево на цей час. Хоча якщо через рік ринок дійде до такої ціни, то я не здивуюся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 (змінено) 2 минуты назад, Vikctor сказал: Це напевно енвіжн 2018р? Бо якось занадто дешево на цей час. Хоча якщо через рік ринок дійде до такої ціни, то я не здивуюся. навряд чи енвіжн робив 314 комірки в 2018 році. рік не пишуть, думаю свіжий. просто грейд Б Змінено 29 грудня 2024 користувачем newbee2020 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 15 минут назад, Dalet сказал: Так або не порівнювати. Або якщо порівнювати, то зважати на складові... 1 час назад, Dalet сказал: в продовження теми для себе порівняв вартість Hina Powergem 14.3kWh з самосбором і зрозумів що сенсу гратися нема, коли заводська в ті ж гроші стає Це вже біполярочка в дверцята стукає чи ще ні?😁 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 2 минуты назад, newbee2020 сказал: навряд чи енвіжн робив 314 комірки в 2018 році. рік не пишуть, думаю свіжий. просто грейд Б Нічого не зрозумів ані про походження комірок, ані про продавця, але вірю що десь за допомогою якогось невідомого мені чату можна отримати свіжі 314 комірки грейд Б (що взагалі то не завжди гірше для ДБЖ у порівнянні з грейд А) за 800 євро на порозі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 3 минуты назад, Vikctor сказал: Це вже біполярочка в дверцята стукає чи ще ні?😁 Та вам видніше))) які мені діагнози лиш не ставлять, кого на юх посилаєш при запиті про самосбіір,алі та олх. Однаково все Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
newbee2020 Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 (змінено) 36 минут назад, Dalet сказал: Та вам видніше))) які мені діагнози лиш не ставлять, кого на юх посилаєш при запиті про самосбіір,алі та олх. Однаково все треба сосуществовать в согласіі і не свариться. є люди яким треба все під ключ з гарантією. це ваші клієнти. є ті хто хочуть подешевше і готові запаритись. чому одне виключає інше? 42 минуты назад, Vikctor сказал: Нічого не зрозумів ані про походження комірок, ані про продавця, але вірю що десь за допомогою якогось невідомого мені чату можна отримати свіжі 314 комірки грейд Б (що взагалі то не завжди гірше для ДБЖ у порівнянні з грейд А) за 800 євро на порозі. це коменти на нконі до тих комірок про які я писав. ru.nkon.nl/envision-hc-l315a-3-2v-315ah-1008wh.html подумую над ними, але перша батарея в мене на 280, тому краще би однакове плюс мінус Змінено 29 грудня 2024 користувачем newbee2020 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз