Дмитрий Давыденко Опубліковано: 1 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2024 Порадьте, будь ласка, гарний лак або масло для сходів. Треба покрити сходи чимось практичним, без кольоровим, матовим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 2 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2024 12 годин тому, Дмитрий Давыденко сказав: Порадьте, будь ласка, гарний лак або масло для сходів. Треба покрити сходи чимось практичним, без кольоровим, матовим. Adler PUR-Strong g30 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2024 14 часов назад, Дмитрий Давыденко сказал: Порадьте, будь ласка, гарний лак або масло для сходів. Треба покрити сходи чимось практичним, без кольоровим, матовим. Где то в подвале стоит остаток двухкомпонентного (полиуретанового) матового лака. Уже 15 лет ступеням - идеал покрытие. Поискать название? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дмитрий Давыденко Опубліковано: 2 січня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 2 січня 2024 4 часа назад, Canton сказал: Где то в подвале стоит остаток двухкомпонентного (полиуретанового) матового лака. Уже 15 лет ступеням - идеал покрытие. Поискать название? так. буду вдячний. покривали одним шаром без шліфування? бо я спробував нанести один лак на обороті сходинки і він підняв волокна деревини. хочеться просто нанести лак і забути, без шліфування. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2024 (змінено) 39 минут назад, Дмитрий Давыденко сказал: так. буду вдячний. покривали одним шаром без шліфування? бо я спробував нанести один лак на обороті сходинки і він підняв волокна деревини. хочеться просто нанести лак і забути, без шліфування. Я отдавал в автоамалярку. Обязательная подготовка поверхности - все шлифовали до и после каждого слоя. Змінено 2 січня 2024 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2024 33 минуты назад, Дмитрий Давыденко сказал: хочеться просто нанести лак і забути, без шліфування. так не буває, першій шар піднімає ворсу яку потрібно буде шліфонути і навіть другий також може бути з ворсою. Крім того, три шари хоч якась гарантія того, що довше простоїть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 2 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2024 7 минут назад, Canton сказал: Я отдавал в автоамалярку. Обязательная подготовка поверхности - все шлифовали. Вот лак и отвердитель Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз