ЯД Опубліковано: 11 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2024 (змінено) 54 хвилини тому, Propeller сказав: А можете сбросить ссылку кто их у нас продает? А то не могу сформулировать правильно запрос на поиск в Google. Vsthermo и они доступны, как минимум были в прошлом году. А кто продает - та хз, вроде и в эпицентре есть. И на проме и тд Змінено 11 лютого 2024 користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 11 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2024 Вот их решение для дверей, может конечно там не такой ярко выраженный шип-паз, но тем не менее images.app.goo.gl/dXpUVcWZFR4VYXqg7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 11 лютого 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2024 (змінено) 10 часов назад, Propeller сказал: Почитал. Вопрос. А у нас не применяю еще вот такие теплоизоляционные профили? Делают их из особого недеформируемого пенополистирола. Рассчитаны они на нагрузку в 1 тонну на 1 мп профиля при его толщине 100 мм. Я Вам скажу більше, у мене вони встановлені на вікнах. Називаються підставочні профілі, виробляє фірма VSThermo. Залишилось кілька метрів, можу віддати по закупочній ціні Змінено 11 лютого 2024 користувачем dred1717 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 11 лютого 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2024 (змінено) 8 часов назад, ЯД сказал: А кто продает - та хз, вроде и в эпицентре есть. И на проме и тд Здається до цієї фірми має відношення Andrey-Bucha Змінено 11 лютого 2024 користувачем dred1717 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 11 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2024 Под окна их то предлагают оконщики, а под двери, особенно пол 20см - начинают про всякие пластиковые и не заикаются, что тоже можно теплые 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 11 лютого 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2024 10 минут назад, ЯД сказал: Под окна их то предлагают оконщики, а под двери, особенно пол 20см - начинают про всякие пластиковые и не заикаются, что тоже можно теплые Мені ніхто їх не пропонував. Я сам вирішив робити теплий монтаж. На матеріали потратив доречі в районі 10 тисяч. Я їх і під двері на терасу брав, але вони не підійшли, бо мені двері зробили довші за вікна, які по боках дверей на 2 см. Під вікна вони підійшли, а під поріг дверей ні, тому залишив ті, що йшли в комплекті з конструкцією терасних дверей. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 11 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2024 2 часа назад, dred1717 сказал: Я Вам скажу більше, у мене вони встановлені на вікнах. Називаються підставочні профілі, виробляє фірма VSThermo. Залишилось кілька метрів, можу віддати по закупочній ціні Спасибо! Я с другой целью интересовался. Да и посмотрел видео монтажа. Немного не то. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spaider Опубліковано: 12 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2024 В 11.02.2024 в 12:45, Propeller сказал: А можете сбросить ссылку кто их у нас продает? А то не могу сформулировать правильно запрос на поиск в Google. Тыць 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
semengv Опубліковано: 12 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2024 В 11.02.2024 в 12:45, Propeller сказал: А можете сбросить ссылку кто их у нас продает? А то не могу сформулировать правильно запрос на поиск в Google. єпицентр 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 13 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2024 11.02.2024 в 12:45, Propeller сказав: А можете сбросить ссылку кто их у нас продает? Я купував VSThermo у цього продавця prom.ua/ua/c3644690-moks-garmoniya.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dred1717 Опубліковано: 14 лютого 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2024 у них є офіційний вебсайт vsthermo.com.ua/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз