ЯД Опубліковано: 29 лютого 2024 Поділитись Опубліковано: 29 лютого 2024 8 хвилин тому, volkoff сказав: з високою теплопровiднiстью з λ = 0,007 W/(m·K) Зачем утеплять материалом с высокой теплопроводностью? И 0,007 - это высокая теплопроводность?)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 1 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 1 березня 2024 8 годин тому, volkoff сказав: Можна по другому, просто засипать "полiстирольнi кульки", це бистро i безопасно. Не можна туди нічого сипати , цим ви порушите технологію утеплення вентильованого фасаду. 8 годин тому, volkoff сказав: Ще, можна утеплити з внутришньоi сторони стiни, такими "вакуумнi iзоляцiйнi панельки", товщiною 30мм(3см. -фото) з високою теплопровiднiстью з λ = 0,007 W/(m·K) Чому , і навіщо ці панельки обклеєні таким блискучим матеріалом? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovoronale Опубліковано: 3 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volkoff Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 (змінено) В 01.03.2024 в 08:47, andrey_ka сказал: Не можна туди нічого сипати , цим ви порушите технологію утеплення вентильованого фасаду. Ви прочитайте ще раз, що пише людина -зняти/поминяти той полистирол-плиту, або внутришню стiну розбирати. То я написав що простiше i краще без розбираня стiн. В 01.03.2024 в 08:47, andrey_ka сказал: Чому , і навіщо ці панельки обклеєні таким блискучим матеріалом? Цi панельки зручнi i вигiднi по утепленю в серединi кiмнат(ззовнi також) i др.примiщень. Товщiна цiеi панельки в 30мм. замiняе другий утеплювач з теплопровiднiстю -товщiною в 150мм. Це новина(вакуумна панель),тут головне що товщiна дуже пiдходить для кiмнат з малою квадратурою. На прикладi стiни; з утеплювач -30мм.+9,5мм гiпсокартон i з фiнiшом, як укого =40/42мм. А при утеплювачи в 150мм.+9,5мм i фiнiш =160/162мм. Змінено 4 березня 2024 користувачем volkoff Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 4 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2024 15 хвилин тому, volkoff сказав: Ви прочитайте ще раз, що пише людина -зняти/поминяти той полистирол-плиту, або внутришню стiну розбирати. То я написав що простiше i краще без розбираня стiн. Та я то читав. А Ви? Ви пропонуєте , з вентильованого фасада зробити не вентильований , шляхом засипання в простір між стіною та зовнішнім оздобленням кульки , правильно? 19 хвилин тому, volkoff сказав: Цi панельки зручнi i вигiднi по утепленю в серединi кiмнат(ззовнi також) i др.примiщень. Товщiна цiеi панельки в 30мм. замiняе другий утеплювач з теплопровiднiстю -товщiною в 150мм. Це новина(вакуумна панель),тут головне що товщiна дуже пiдходить для кiмнат з малою квадратурою. На прикладi стiни; з утеплювач -30мм.+9,5мм гiпсокартон i з фiнiшом, як укого =40/42мм. А при утеплювачи в 150мм.+9,5мм i фiнiш =160/162мм. Я так розумію ці панельки не можна штиркати усілякими свердлами та дюбелями ? І їх потрібно замовляти по розмірам кімнат , так як різати їх також не можна ? І як ви збираєтесь до них кріпити ГК ? ІМХО. Максимум на що ці панельки згодяться це - ставити їх десь за батареями. Помре ця новинка навіть не народившись. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Богдан Грищенко Опубліковано: 6 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 червня 2024 В 04.03.2024 в 19:58, andrey_ka сказал: Та я то читав. А Ви? Ви пропонуєте , з вентильованого фасада зробити не вентильований , шляхом засипання в простір між стіною та зовнішнім оздобленням кульки , правильно? Я так розумію ці панельки не можна штиркати усілякими свердлами та дюбелями ? І їх потрібно замовляти по розмірам кімнат , так як різати їх також не можна ? І як ви збираєтесь до них кріпити ГК ? ІМХО. Максимум на що ці панельки згодяться це - ставити їх десь за батареями. Помре ця новинка навіть не народившись. Та і ціна у них ну не дуже Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз