xaratt Опубліковано: 28 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2024 Є гараж, перекритий пустотними плитами, зверху утеплений ЕППС, керамзитобетонна стяжка, вкрита Ceresit 66. При укладці стяжки робітники залишили маяки, за зиму стяжка по них потріскалася і протікає. Хочу розшити тріщини, витягнути маяки. Порадьте, будь ласка, чим заповнити "канавки", які утворяться. Щось типу гідропломби, тільки для позитивного тиску води і щоб застигало довше, ніж 60 секунд. Зверху всю покрівлю вкрию тим же церезітом 66. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 28 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2024 А нафиг вам там гидропломба? Ее задача остановить воду, которая прет к вам в подвал из дырочки под давлением. Это только и исключительно для остановки активной протечки. Вам нужна БЕЗУСАДОЧНАЯ ремонтная смесь. Время работы с такой смесью от 30 до 60 минут. Учтите, что "эластичный" 66-ой не трещит, только если под ним образуется трещина не более ах 0,5 мм. Поэтому я бы эту мазюку проармировал. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xaratt Опубліковано: 29 березня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2024 8 годин тому, Propeller сказав: Вам нужна БЕЗУСАДОЧНАЯ ремонтная смесь. Дуже дякую за відповідь. Можете підказати яку суміш краще взяти? Цитата "эластичный" 66-ой не трещит, только если под ним образуется трещина не более ах 0,5 мм. Поэтому я бы эту мазюку проармировал. А якщо не 66й, то чим можна промазати? Бажано щоб могло кілька місяців полежати без фінішного покриття - я б хотів перевірити, чи не буде дальше протікати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 29 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2024 Гараж. Это у вас крыша порядка 20 м кв? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xaratt Опубліковано: 29 березня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 29 березня 2024 2 години тому, Propeller сказав: Гараж. Это у вас крыша порядка 20 м кв? десь 25 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 29 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2024 Ремонтник можно этот = burik.prom.ua/ua/p1867623073-remontnaya-polimertsementnaya-tiksotropnaya.html Цена для форума СД = 750 грн. Мастика = oreol-1.ua/products/mastika-polimerno-bitumna-polielast или аналог. Общий расход = 4 кг на 1 м кв. Или аналог. Защита от ультрафиолета = budmat.kiev.ua/gidroizolyatsionnye-materialy/yevroruberoid-oreol/mastika-bitumno-alyuminievaya-zashchitnaya-/ Расход около 0,5 кг на 1 м кв. Или аналог. Полимерцементная гидроизоляция в основном применяется на террасы и балконы с учетом того, что она будет пото закрыта плиткой или другим покрытием. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз