Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

DIY збірка LiFePO4 батареї

Enot123h

Рекомендовані повідомлення

11 годин тому, Vikctor сказав:

Та яка різниця які там показники опору тіх балансувальних проводів? В мене по трьох комірках опір відчутно вище ніж по інших і не маю ніякого бажання розбиратися чому або виправляти це, бо на балансування комірок то ніяк не впливає.

в ті показники входять не тіки опір провода а й опір комірки і опір між коміркою і шиною, і якщо у вас балансувальні провода однакової  довжини як в мене то по тим опорам зразу вичисляється котра перемичка фігово контачить(при умові що опора комірок до збірки були однакові), якщо ж провода різної довжини то всі ті показники долампочки тут тіки тестер опору вам в поміч.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

40 минут назад, Mykola2024 сказал:

в ті показники входять не тіки опір провода а й опір комірки і опір між коміркою і шиною, і якщо у вас балансувальні провода однакової  довжини як в мене то по тим опорам зразу вичисляється котра перемичка фігово контачить(при умові що опора комірок до збірки були однакові), якщо ж провода різної довжини то всі ті показники долампочки тут тіки тестер опору вам в поміч.

Купа народу на тематичних форумах і досі б'ється стосовно впливу довжини балансувальних проводів на коректність показників для бмс і досі не дійшли згоди і лишень пан Mykola2024 познав істину. Тестер залиште собі разом з паяльником, ну і таким само задротам з електроники. Я для себе вже давно знайшов чіткий алгорітм дій стосовно теми топіка  - купуєш комірки grade А, купуєш інверторну JK bms з потрібними характеристиками, купуєш купу дрібной комплектухі ще доларів на 100 і збираєш то все до купи. Не треба нічого вимірювати. Бмс відбалансує комірки в першії же зарядній сесії до 100%, незважаючи на різницю опору балансувальних проводів чи комірки з різних партій, або ще якісь розповсюджені фобії. 

Спойлер

813041997_.thumb.png.7fccb45d4c56f19a132dced86d307ff8.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Mykola2024 сказав:

ні

Посилання на коментар

1 годину тому, yur43 сказав:

ні

що саме "ні"?

Змінено користувачем Mykola2024
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, yur43 сказав:

@Mykola2024

опір комірки

Вот это точно "ні"

Змінено користувачем ЯД
Посилання на коментар

Кілька днів побалансувало і відключення пропали. Але перемичку все одно залужу. Зло було від низького старту балансування, воно навпаки розбалансувало. Встановив старт 3.42 стало норм

Змінено користувачем Enot123h
  • Лайк 2
Посилання на коментар

5 минут назад, Enot123h сказал:

Кілька днів побалансувало і відключення пропали. Але перемичку все одно залужу. Зло було від низького старту балансування, воно навпаки розбалансувало. Встановив старт 3.42 стало норм

А сколько было?

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...