Mykola2024 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 11 годин тому, Vikctor сказав: Та яка різниця які там показники опору тіх балансувальних проводів? В мене по трьох комірках опір відчутно вище ніж по інших і не маю ніякого бажання розбиратися чому або виправляти це, бо на балансування комірок то ніяк не впливає. в ті показники входять не тіки опір провода а й опір комірки і опір між коміркою і шиною, і якщо у вас балансувальні провода однакової довжини як в мене то по тим опорам зразу вичисляється котра перемичка фігово контачить(при умові що опора комірок до збірки були однакові), якщо ж провода різної довжини то всі ті показники долампочки тут тіки тестер опору вам в поміч. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 40 минут назад, Mykola2024 сказал: в ті показники входять не тіки опір провода а й опір комірки і опір між коміркою і шиною, і якщо у вас балансувальні провода однакової довжини як в мене то по тим опорам зразу вичисляється котра перемичка фігово контачить(при умові що опора комірок до збірки були однакові), якщо ж провода різної довжини то всі ті показники долампочки тут тіки тестер опору вам в поміч. Купа народу на тематичних форумах і досі б'ється стосовно впливу довжини балансувальних проводів на коректність показників для бмс і досі не дійшли згоди і лишень пан Mykola2024 познав істину. Тестер залиште собі разом з паяльником, ну і таким само задротам з електроники. Я для себе вже давно знайшов чіткий алгорітм дій стосовно теми топіка - купуєш комірки grade А, купуєш інверторну JK bms з потрібними характеристиками, купуєш купу дрібной комплектухі ще доларів на 100 і збираєш то все до купи. Не треба нічого вимірювати. Бмс відбалансує комірки в першії же зарядній сесії до 100%, незважаючи на різницю опору балансувальних проводів чи комірки з різних партій, або ще якісь розповсюджені фобії. Спойлер 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 годину тому, Mykola2024 сказав: в ті показники входять не тіки опір провода а й опір комірки і опір між коміркою і шиною, і якщо у вас балансувальні провода однакової довжини як в мене то по тим опорам зразу вичисляється котра перемичка фігово контачить(при умові що опора комірок до збірки були однакові), якщо ж провода різної довжини то всі ті показники долампочки тут тіки тестер опору вам в поміч. ні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 1 годину тому, yur43 сказав: ні що саме "ні"? Змінено 8 годин тому користувачем Mykola2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 3 години тому, yur43 сказав: @Mykola2024 опір комірки Вот это точно "ні" Змінено 6 годин тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Кілька днів побалансувало і відключення пропали. Але перемичку все одно залужу. Зло було від низького старту балансування, воно навпаки розбалансувало. Встановив старт 3.42 стало норм Змінено 5 годин тому користувачем Enot123h 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 минут назад, Enot123h сказал: Кілька днів побалансувало і відключення пропали. Але перемичку все одно залужу. Зло було від низького старту балансування, воно навпаки розбалансувало. Встановив старт 3.42 стало норм А сколько было? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 3 години тому, Mykola2024 сказав: що саме "ні"? все. В таблиці вимірювань тільки виміряний опір балансувальних дротів, орієнтир - де шукати у випадку аварії. В таблиці налаштувань - те про що я писав. Змінено 4 години тому користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 години тому, yur43 сказав: все. В таблиці вимірювань тільки виміряний опір балансувальних дротів, орієнтир - де шукати у випадку аварії. В таблиці налаштувань - те про що я писав. та що ви кажете, давно доведено і мною і іншими що туди входить все від опору дротів до опору шин і комірок, яким чином тестер у послідовному колі провід-шина-акб-шина-провід може міряти опір тільки провода по вашому????, і чого тоді моя бмс показує той самий опір що і тестер опору при замірі через шини? подамайте над цією загадкою, відкриєте для себе багато нового походу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 10 годин тому, Vikctor сказав: Купа народу на тематичних форумах і досі б'ється стосовно впливу довжини балансувальних проводів на коректність показників для бмс і досі не дійшли згоди і лишень пан Mykola2024 познав істину. Тестер залиште собі разом з паяльником, ну і таким само задротам з електроники. Я для себе вже давно знайшов чіткий алгорітм дій стосовно теми топіка - купуєш комірки grade А, купуєш інверторну JK bms з потрібними характеристиками, купуєш купу дрібной комплектухі ще доларів на 100 і збираєш то все до купи. Не треба нічого вимірювати. Бмс відбалансує комірки в першії же зарядній сесії до 100%, незважаючи на різницю опору балансувальних проводів чи комірки з різних партій, або ще якісь розповсюджені фобії. Показати вміст прикиньте я через місяць після збірки акб познав істину стосовно показників опору в бмс і довжини дротів і мою істину підтвердила не остання людина в цій країні голова комітету дСЕС АСЕУ він навіть відео зробив, довжина балансувальний проводів точніше їх різна довжина нінащо не впливає, крім показнив опору в самій бмс, якщо на всих або декількох комірках буде різний опір шина-акб то це якраз буде розбалансовувати акб при кожному циклові а довжина балансувального дроту на розбаланс чи балансування ніяк не впливає доведено практично і не тіки мною . Змінено 12 хвилин тому користувачем Mykola2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 5 годин тому, ЯД сказав: @Mykola2024 опір комірки Вот это точно "ні" аргументуйте будь ласка яким чином в показник опору на бмс не входить опір самої комірки яка включена послідовно з тим самим проводом? це те саме що ви візьмете омметр і на щупи повішаєте резистор на 10 Ом а прибор вам що показе 0,1Ом опору самих щупів? а 10 Ом він значить якось знівелює чи як? таке відчуття що я в якійсь альтернативній реальності де закони фізики відрізняються. Змінено 1 година тому користувачем Mykola2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 часа назад, mib сказал: А сколько было? 3.35 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 26 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 26 хвилин тому 1 час назад, Mykola2024 сказал: давно доведено і мною і іншими 1 час назад, Mykola2024 сказал: прикиньте я...познав істину 41 минуту назад, Mykola2024 сказал: таке відчуття що я в якійсь альтернативній реальності де закони фізики відрізняються. Навіть не знаю чи треба то все коментувати. 1 час назад, Mykola2024 сказал: мою істину підтвердила не остання людина в цій країні голова комітету дСЕС АСЕУ він навіть відео зробив Випадково не про оце опудало мова? Кумедний дядько. Не думав що хтось його в серйоз сприймає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mykola2024 Опубліковано: 21 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 21 хвилин тому 3 хвилини тому, Vikctor сказав: Навіть не знаю чи треба то все коментувати. Випадково не про оце опудало мова? Кумедний дядько. Не думав що хтось його в серйоз сприймає. далі небачу сенсу продовжувати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 7 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 7 хвилин тому 1 година тому, Mykola2024 сказав: аргументуйте будь ласка яким чином в показник опору на бмс не входить опір самої комірки яка включена послідовно з тим самим проводом? це те саме що ви візьмете омметр і на щупи повішаєте резистор на 10 Ом а прибор вам що показе 0,1Ом опору самих щупів? а 10 Ом він значить якось знівелює чи як? таке відчуття що я в якійсь альтернативній реальності де закони фізики відрізняються. Почитайте пожалуйста сначала как измеряется сопротивление аккумулятора Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз