ЯД Опубліковано: В четвер в 16:48 Поділитись Опубліковано: В четвер в 16:48 Напилил себе карточку на отопление Старался сделать в стиле сансинка)) В итоге основная борде выглядит так ПС - кастомные "сенсоры" для дейли енерджи юзедж сегодня переделывал и потому считает не с начала дня) и цифры разные 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В четвер в 16:59 Поділитись Опубліковано: В четвер в 16:59 9 хвилин тому, ЯД сказав: карточку на отопление згадую часи коли ефективність ПВУ в мене рахувало 90%. Чогось останнім часом пише 70-80% 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: В четвер в 17:01 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:01 1 хвилину тому, yur43 сказав: згадую часи коли ефективність ПВУ в мене рахувало 90%. Чогось останнім часом пише 70-80% Фильтры? У меня до 67 падало когда забились фильтры пылью) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: В четвер в 17:02 Поділитись Опубліковано: В четвер в 17:02 Тільки що, ЯД сказав: Фильтры? У меня до 67 падало когда забились фильтры пылью) чисто там Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: учора в 16:20 Поділитись Опубліковано: учора в 16:20 Блин, я только сейчас увидел, что не в ту тему запостил )) сорри 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 23 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 годину тому, ЯД сказав: сорри Прощаю 😄 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 23 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 23 години тому 04.12.2025 в 18:59, yur43 сказав: 90% А що по вологості в конкретно даному випадку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 2 години тому, TaurosRMK сказав: А що по вологості в конкретно даному випадку? 50% в будинку, теплообмінник повний конденсату, дренаж чистий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 28 минут назад, yur43 сказал: 50% в будинку, теплообмінник повний конденсату, дренаж чистий Я в очередной раз понимаю что у меня избыточная вентиляция на сейчас 38% в гостинной, 40 и 43 в с/узлах Но у меня просто вытяжки и микро на окнах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 19 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 2 години тому, yur43 сказав: 50% в будинку, теплообмінник повний конденсату, дренаж чистий Я думав у вас датчики ті що на картинці і вологу міряють. А так середня по будинку нічого не дасть. Якщо хоча б знати яка волога витягуєтсья з будинку і поступає на теплообмінник, то можна приблизно прикинути в яку сторону дизбаланс і відкоригувати оберти вентиляторів, щоб було ближче до балансу. Ви все рівно використовуєте на одному режимі, тому один раз налаштували і буде щось близьке до балансу, і може буде очікувана ефективність. Але залежно де стоять ті датчики, що на картинці, бо якщо один на вулиці, другий в хаті, а третій десь в ПВУ, то це нічого не дасть. По вашій картинці ось так виходить. Але це грубо і без врахування вологості, і також залежно де ті датчики стоять. Змінено 19 годин тому користувачем TaurosRMK 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 14 годин тому, TaurosRMK сказав: може буде очікувана ефективність. вночі погрався балансом приток/витяжка в 2-05 додав приток +10% - ефективність ще впала, в 2-30 зробив пріоритет вихлопа +12% - ефективність зросла. Просто "на око" погрався. Змінено 5 годин тому користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, yur43 сказав: вночі погрався балансом приток/витяжка в 2-05 додав приток +10% - ефективність ще впала, в 2-30 зробив пріоритет вихлопа +12% - ефективність зросла. Просто "на око" погрався. Ну то відповідь від ШІ була )) Я потім собі рахував, знаючи що в мене плюс-мінус баланс, то ШІ нарахував мені на 300% більше витяжку ))) В деталі не вдавався. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 години тому, yur43 сказав: Просто "на око" погрався. То залишіть так, додайте до своїх автоматизацій множник 1.1 до притоку. Спостерігайте декілька днів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз