Gcfbb Ggg Опубліковано: 22 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2024 (змінено) Здрастуйте, любі читачі цього форума. Сьогодні в мене знов з'явилася ідея фікс, і планіровка зробилась за 5 секунд моєю душенькою. Як Вам? Змінено 22 жовтня 2024 користувачем Gcfbb Ggg 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 22 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2024 1 година тому, Gcfbb Ggg сказав: Здрастуйте, любі читачі цього форума. Сьогодні в мене знов з'явилася ідея фікс, і планіровка зробилась за 5 секунд моєю душенькою. Як Вам? Делать спальню вторым уровнем прикольно и место экономит - да. Но без вентиляции это ад Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gcfbb Ggg Опубліковано: 22 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2024 Там висота 1,35м. Але все ж таки так 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 22 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2024 Хуита... Сделайте летнюю кухню в 25-30 квадратов, и без сушильной машины... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 22 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2024 17 хвилин тому, DimaF сказав: и без сушильной машины... и без джакузи... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 22 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2024 і без 2ї духовки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 22 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2024 1 годину тому, Gcfbb Ggg сказав: Там висота 1,35м. Але все ж таки так Я из опыта говорю. У меня квартира с потолками 3.6, и сделал как у вас кровать наверху, высотой 1.4 Без вентиляции срака летом и срака зимой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gcfbb Ggg Опубліковано: 22 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 22 жовтня 2024 Та нє, я не така багата людина 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sерджио Опубліковано: 23 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2024 14 часов назад, Gcfbb Ggg сказал: Та нє, я не така багата людина Там техніки по вартості більше, ніж того будиночку. Пралька, сушарка, джакузя, ще й дві духовки. Це на дім в квадратів 300... Ну й в молодому віці залазити вгору на ліжко - може й прикольно, а от десь туди подалі- вже й не бельмондо... Чи варто? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gcfbb Ggg Опубліковано: 28 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2024 В 23.10.2024 в 10:44, Sерджио сказал: Там техніки по вартості більше, ніж того будиночку. Пралька, сушарка, джакузя, ще й дві духовки. Це на дім в квадратів 300... Ну й в молодому віці залазити вгору на ліжко - може й прикольно, а от десь туди подалі- вже й не бельмондо... Чи варто? Техніка приблизна. В квартирі якій я проживаю, встроєна духовка і зверху просто на "поличці" мікрохвильова. Сушилка/стіралка - по моєму, стандартні речі. Ванна так само, люблю тепло. Бігова доріжка хороша 30,000грн. Я питаю може хто знає скільки може обійтись будинок+електрика, там, чорнова отдєлка. Маю надію на серйозну відповідь експертів - людей знаючих. P.S. я 👩, може тому так туплю 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gcfbb Ggg Опубліковано: 28 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2024 В 23.10.2024 в 10:44, Sерджио сказал: Там техніки по вартості більше, ніж того будиночку. Пралька, сушарка, джакузя, ще й дві духовки. Це на дім в квадратів 300... Ну й в молодому віці залазити вгору на ліжко - може й прикольно, а от десь туди подалі- вже й не бельмондо... Чи варто? Да і мені всього 18 рочків. Надіюсь, що зможу піднятись по драбині 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 28 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2024 В принципе размер вашего "домика" где-то чуть меньше гаража.. Можно просто арендовать гараж, примерить все, как оно будет) Ну и по цене строительства скорее всего+- как гараж. + Земля. Может стоит про модульный посмотреть? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 (змінено) 8 годин тому, Gcfbb Ggg сказав: Ванна так само, люблю тепло. Маю надію на серйозну відповідь експертів - людей знаючих. Якщо любите тепло - треба жити там, де тепло. Тоді ванна не потрібна, вистачає душа. Змінено 29 жовтня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оарара Опубліковано: 29 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 (змінено) 7 часов назад, ЯД сказал: В принципе размер вашего "домика" где-то чуть меньше гаража.. Можно просто арендовать гараж, примерить все, как оно будет) Ну и по цене строительства скорее всего+- как гараж. + Земля. Может стоит про модульный посмотреть? Так планування хіба погане? Я думаю можна розприділити вологість яка буде йти з ванної кімнати на весь дім, тіпа зробити глобальну вентеляцію Змінено 29 жовтня 2024 користувачем Оарара Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оарара Опубліковано: 29 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 (змінено) 19 минут назад, vadimv сказал: Якщо любите тепло - треба жити там, де тепло. Тоді ванна не потрібна, вистачає душа. (Пишу з другого акаунту) Я люблю гори, лижний спорт. Хочу жити там де можливо кататись на лижах, наприклад Киригістан, там багато гор, зможу на автобусі доїхати до Непалу а там гори ще красивіші - Гімалаї. Змінено 29 жовтня 2024 користувачем Оарара Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 29 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 Ну так купіть автокемпер і катайтесь, а будинок треба будувати на сім'ю, а не для однієї особи 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оарара Опубліковано: 29 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 Только что, normal сказал: Ну так купіть автокемпер і катайтесь, а будинок треба будувати на сім'ю, а не для однієї особи Я хочу десь "осісти", жити в одній країні, але щоб вона була близько до моїх розваг. яка ще сім'я в 18??? Дитина зовсім😆 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 3 хвилини тому, Оарара сказав: Я хочу десь "осісти", жити в одній країні, але щоб вона була близько до моїх розваг. яка ще сім'я в 18??? Дитина зовсім😆 Якщо вам 18 і ви зовсім дитина - нафіга вам десь "осідати"? В такому віці набагато легше витримувати багатогодинні трансокеанські перельоти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оарара Опубліковано: 29 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 3 минуты назад, vadimv сказал: Якщо вам 18 і ви зовсім дитина - нафіга вам десь "осідати"? В такому віці набагато легше витримувати багатогодинні трансокеанські перельоти. Не на все життя, може на років 8-10. Я розраховую на те, що не буду тратити багато грошей, а постійні подорожі - це стабільно високі витрати. Трансокеанські перельоти - 1500-2000$ тудим-сюдим. Власне, думаю як створити комфорт за мінімальні гроші. Да і характер в мене такий сложний не хочу нікому жизнь губить, самій жити краще всього😊. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 29 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 28 хвилин тому, Оарара сказав: (Пишу з другого акаунту) Я люблю гори, лижний спорт. Хочу жити там де можливо кататись на лижах, наприклад Киригістан, там багато гор, зможу на автобусі доїхати до Непалу а там гори ще красивіші - Гімалаї. Це треба було першим повідомленням написати, ну і вік звичайно. Бо вже тенденція є, продати будинок-і в Киргизстан. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оарара Опубліковано: 29 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 2 минуты назад, ozor сказал: Це треба було першим повідомленням написати, ну і вік звичайно. Бо вже тенденція є, продати будинок-і в Киргизстан. Ахахах, ізвЄнітіі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 29 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 (змінено) 12 хвилин тому, Оарара сказав: самій жити краще всього І померти тут старою дівою? За 8-10 років парубки будуть в великому дефіциті... Змінено 29 жовтня 2024 користувачем normal Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оарара Опубліковано: 29 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 Только что, normal сказал: І померти старою дівою? За 8-10 років парубки будуть в великому дефіциті... Все рівно помру. Яка різниця, ми приходимо одні - і йдемо одні. Хоча в 30 років я ще не збираюся вмирати 😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 29 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 (змінено) 19 хвилин тому, Оарара сказав: не буду тратити багато грошей створити комфорт за мінімальні гроші Комфорт за мінімальні гроші - це номер у 3-зірковому готелі (Booking/Airbnb) 6 хвилин тому, Оарара сказав: Все рівно помру. Яка різниця Загугліть, про що жаліють помираючі. Змінено 29 жовтня 2024 користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 29 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 28 хвилин тому, Оарара сказав: Я хочу десь "осісти", жити в одній країні, але щоб вона була близько до моїх розваг. яка ще сім'я в 18??? Дитина зовсім😆 За розваги кто-то платит? В Киргизстане землю продают иностранцам? Проще трейлер имхо. А ещё проще снять на месте 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз