Фрай Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 Що ж у ньому хорошого? Гіршого авто по обзору дороги водієм ще не зустрічав. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 36 хвилин тому, Фрай сказав: Що ж у ньому хорошого? Гіршого авто по обзору дороги водієм ще не зустрічав. Купувати потрібно те авто, на що вистачає коштів. І чи обов'язково ТС потрібний кросовер з повним приводом?! Можливо Sandero StepWay буде одним з найкращих варіантів: коштує не дорого, економний, дешевий в обслуговувані. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 29 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 8 часов назад, Фрай сказал: Що ж у ньому хорошого? Гіршого авто по обзору дороги водієм ще не зустрічав. Це ви про трактор? Чи Жука? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 29 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 За Жук Бітл, коли він тільки вийшов отримав команду купити на подарунок, дівчині, вона його дуже хотіла мати, але здається також недовго каталась, швидко охолола. Там за здоровезним торпедо такий жахливий огляд з водійського сидіння, що особисто у мене одразу пройшло захоплення від зовнішнього прикольного дизайну. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 11 січня Поділитись Опубліковано: 11 січня (змінено) В 16.12.2024 в 11:06, ЯД сказал: )) не те подушки) подушки двигателя Вот такие з таким досвідом та розумінням автомобілів , як в Білоснєжки , до продаванів вживаного автомолоху краще взагалі не підходити - гарантовано нахлобучать на всі гроші . З.І. Це не стьоб , це констатація сумної правди . розглядати треба не лише модель , а швидше стан конкретного авта , і не зі слів автобариг , а реальний . тим більше , що мова йдеться - про "підшаманене на продаж" аварійне авто , яке було зпеисане на тотал . а для цьго під час підбору необхідно залучати порядного компетентного фахівця. а поради з форуму по заданим белосніжкою даним тут не зарадять . порада одна - якщо не тямиш , навіть не підходь до професійних ошуканців продаванів вживаних авт - з вирогідністю 99 , 99 % опинишся у стані діда Щукаря , який придбав кобилу в циган. Змінено 11 січня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Adamantus Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня (змінено) Вітаю! Поділюся своїм досвідом як власник вже як 4 роки Jeep Renegade. На мою думку це один із самих недооцінених авто. Якщо брати на полному фулі, то у нього буде все що треба, та навіть більше. Дуже комфортна машина, прекрасно тримає дорогу, можна впевнено їхати по бездоріжжю, вигрібая там де багато інших авто стратять (перевірено неодноразово) По місту це дуже зручне авто, завдяки короткій базі розвертається майже на місці, зайжди знайдеться місце для парковки, ззовні авто виглядає супер, завжди привертає увагу. Ті люди що спочатку кажуть що авто маленьке, коли сідають у салон, перше що я чую, блін, який він здоровий) Взагалі це авто більш про емоції, і це авто їх може дати, на цій автівці іздив вже і по пустелі і по конкретній грязюці, також покоряв Карпацькі гори) Такого не було щоб я десь не проїхав) Якщо брати таке авто з переднім приводом і бідною комплектацією, то краще вибрати інше авто. А так в автівки є усе (майже) А з'ємний дах це просто супер) В салоні багато місця, електросидіння з підтримкою, двухзонний клімат, два великих екрани та всього не перерахувати. Мінуса теж є у цього авто, наприклад маленький багажник, але подумайте, вам він справді потрібен? Бо я перед цим проїздив три роки на авто з великим багажником і майже ніколи його не використовував, тільки повітря возив... Також витрати пального, вони не дуже маленькі, щоб вам хто не казав, пальне він жере, не так щоб зашквар, але трохи більше ніж очікуєш. Але марка Jeep це взагалі не про екеномію, варто про це пам'ятати. Вони надійні, бачив авто з пробігом 200+км на яких тільки розхідники мінялись. Тай в мене за 4 роки використання, проблем майже не виникало (три рази тьфу) Якщо самі не розумієтесь в авто, раджу як я звернутись до якоїсь контори яка підбере та перевірить авто, за невеликі гроші. Можу ще довго розповідати про це авто, але бачу що вже й так багато написав) Якщо будуть питання, пишіть в ЛС, залюбки відповім. На останнє додам, якщо вам потрбно авто яке буде зручне у місті, та з можливістю впевнено проїхати по бездоріжжю (без фанатизму) та яке завжди буде привертати увагу пішоходів та виділятись в потоці, тоді можете сміло його обирати. Змінено 3 березня користувачем Adamantus 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 15 хвилин тому, Adamantus сказав: Також витрати пального, вони не дуже маленькі, щоб вам хто не казав, пальне він жере, не так щоб зашквар, але трохи більше ніж очікуєш. А скільки саме? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Adamantus Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня Скажу так, в мене авто на газу (відразу поставив) влітку по місту від 14 до-16 літрів газу, по трасі десь 10-12 літрів буде. Взимку звісно трішки більше. Витрати пального напряму залежать від стиля їзди, якщо їдеш у пенс режимі 50-70км.та по гарній дорозі витрати будуть набагато меньшими, але тут проблема. на цій автівці постійно хочеться з'їхати з дороги і погасати) Бездоріжжя думаю і до 20 літрів може бути. Повторюсь, це авто не про економію, а про емації, які рідко яке авто може дати саме в цій ціновій категорії. У цьому прошарку в нього конкурентів взагалі немає. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 11 минут назад, Adamantus сказал: влітку по місту від 14 до-16 літрів газу, по трасі десь 10-12 літрів буде. Мотор какой, коробка!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Adamantus Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня Двигун 2.4 коробка 9-ти ступка автомат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 13 минут назад, Adamantus сказал: Повторюсь, це авто не про економію, а про емації а які там емоції на атмосфернику 2.4 ? рядна четвірка, 2006го року , до котрої в 2013 прикрутили фиатовську голову и назвали Tigershark MultiAir ТХ ДВЗ Tigershark 2.4 л MultiAir 2: 4 цилиндра об'ємом 2360 куб. мм., с 16 клапанами на всіх та одним распредвалом. 177 л.с., при 6400 обр. момент, 229 Н.м., при 3900 обр. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Adamantus Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня Ось мій красень) Жодного разу не пожалкував що вибрав саме цей автомобіль. Доречі обійшовся він мені у 2021 році з пробігом 35000 км. 2017 року випуску 16100$ + газова утановка ще 800$ За перевірку авто (підбирав сам) віддав 100$ На сьогодняшній день цін не знаю, але думаю що у гарній комплектаціі з невеликим пробігом не дешевше. Єдино що колір, чорний мені дуже подобається, але за ним дуже важко доглядати, але то вже таке) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Adamantus Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 6 минут назад, Телесистемы сказал: а які там емоції на атмосфернику 2.4 ? рядна четвірка, 2006го року , до котрої в 2013 прикрутили фиатовську голову и назвали Tigershark MultiAir ТХ ДВЗ Tigershark 2.4 л MultiAir 2: 4 цилиндра об'ємом 2360 куб. мм., с 16 клапанами на всіх та одним распредвалом. 177 л.с., при 6400 обр. момент, 229 Н.м., при 3900 обр. Сядьте, проїдтесь і зрозумієте) Доречі, саме цей двигун дуже надійний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 1 минуту назад, Adamantus сказал: Сядьте, проїдтесь і зрозумієте) Доречі, саме цей двигун дуже надійний. особисто с джипами з 2005 року, тому трохи розуміюсь в темі вибачте, але після trackhawk не зрозумію кажете , що мандрували Карпатами наші хлопці з джипофорума раніше їздили, так не дуже простими маршрутами, на стареньких магнумах 4.0 5.2 але завдяки об'єму моменту вистачала забиратись на достатньо круті підбьоми а ось, наприклад , шнива відвалювалась - моменту не вистачало та глохла ви саме по гірським маршрутам іздили? якщо саме так, то як тяговитість? є на ньому поніжайка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
deemage Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 12 минут назад, Телесистемы сказал: а які там емоції на атмосфернику 2.4 ? Ну, в паре с 9-ти ступкой подрывается он довольно быстро. Мотор хороший, только масло жрёт - 1л между ТО надо доливать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 2 минуты назад, deemage сказал: Ну, в паре с 9-ти ступкой подрывается он довольно быстро. Мотор хороший, только масло жрёт - 1л между ТО надо доливать. про мотор (ребята автомеханики подтверждают) auto.ria.com/uk/news/autoservice-technology/255964/scho-cze-za-dvigun-plyusi-ta-minusi-motora-2-4-tigershark-multiair-ii.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Adamantus Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 7 минут назад, Телесистемы сказал: особисто с джипами з 2005 року, тому трохи розуміюсь в темі вибачте, але після trackhawk не зрозумію кажете , що мандрували Карпатами наші хлопці з джипофорума раніше їздили, так не дуже простими маршрутами, на стареньких магнумах 4.0 5.2 але завдяки об'єму моменту вистачала забиратись на достатньо круті підбьоми а ось, наприклад , шнива відвалювалась - моменту не вистачало та глохла ви саме по гірським маршрутам іздили? якщо саме так, то як тяговитість? є на ньому поніжайка? Їздив по не дуже крутим иаршрутам, машину беріг, не резикував. Для цих цілей краще треєлхок комплектацію брати, там є рижим каміння, і захист днища є. Знаю що на Ренегейтах їздили по крутих маршрутах Якщо цікаво, можете пошукати в інеті, до війни джипісти багато подорожей своїх викладали по Карпатах. У машині є шайба для вибору режимів їзди.таких як грязь, сніг і т.д. Окремо блокировка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Adamantus Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 13 минут назад, deemage сказал: Ну, в паре с 9-ти ступкой подрывается он довольно быстро. Мотор хороший, только масло жрёт - 1л между ТО надо доливать. З маслом історія така, у когось є така проблема у когось немає, у мене коли взяв авто, піджерало масло, але обновив прошивки блоків та замінив масло на те яке повинно бути (Mopar 0W20) ця проблема зникла. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Adamantus Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня А ще додам що дуже класно що є клуб Український власників Jeep Renegade (вайбер, телеграм) де завжди можна задати питання, купити запчастини зі знижкою і якщо що на допомогу прийдуть (перевірено) До війни регулярно по містах України збирались на покатушки. Дуже гарне Комʼюніті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня (змінено) 1 година тому, Телесистемы сказав: а ось, наприклад , шнива відвалювалась - моменту не вистачало та глохла Жодного разу не бачив шніву в Карпатах ) В основному або УАЗи, або нормальні такі джипи (не кросовери, як Ренегат) і пару раз бачив Джимнік ) Змінено 3 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Телесистемы Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня 14 минут назад, vadimv сказал: Жодного разу не бачив шніву в Карпатах ) В основному або УАЗи, або нормальні такі джипи (не кросовери, як Ренегат) і пару раз бачив Джимнік ) І шніви, і ті самі ніви, які ваз2121 були на експедиціях , бачив сама по собі для бездору хороша машина, але стокові мотор та коробка - печаль бєда сусід(офроудер) взяв нового джимніка як тільки вони з'явились (останнє покоління) на них ще черга була на кілька місяців "трохи" кастому на кілька килодоларів і він творив на ньому чудеса. в мене є відео на моєму ютубі як ми з ним проїхалися по зимовому яру, з розгону з метрової ями виїзжали, спускалися під 45+ градусів, мій син майже одразу попросився вийти, а я пожалів, що в мене шолому немає але це саме така машинка, як каже Adamantus - для емоцій. офрудерських емоцій. в інших планах вона не сподобається 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Adamantus Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня Так, згоден Jeep Renegade це кросовер, але з твердою можливістю з'їхати з асфальту та трохи помісити грязюку) в гори я б його не рекомендував, він не для цього, хоча в Американській реклами, стверджують що може покоряти гори. В місті теж можна знайти екстрім) багато разів вже спокійно по бордюрах об'їзджав перепони, це легко. Також на рибалку і природу взагалі довезе набагато далі ніж інші кросовери, але пам'ятаємо устину, чим круче джип, тим далі йти за трактором)) До війни мені дуже подобалось їздити по Кицівський пустелі, по барханах, повірте емоцій було через край і жодного разу ніхто не витягував, завжди сам виїзджав) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз