Oleksandr Panchenko Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня Ну, приступимо. Буде купа помилок і невірних рішень, але набиті на голові шишки - то найцінніші ордена і медалі )). Давно мріяли з родиною про будинок. Сам я родом з Ніжина, все життя жив лише в будинках, "часному секторі". Зараз підростає син і місця в квартирі йому явно не вистачає. Збирав гроші і от незважаючі на те, що почалася повномасштабка, як тільки з'явилася можливість придбали ділянку з існуючим будинком в с. Крюківщина (дуже поряд від Києва) з 5 травня 2023 р я счасливий власник. 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня Есть в планах что в итоге после реконструкции будет?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 6 січня Автор Поділитись Опубліковано: 6 січня (змінено) та в планах таке, що наполеон здається мілким планувальником ) переваги були такі: + низька ціна (70к) +- нормальна будівля + єлектрика + газ і, головний жирнючий плюс - власний кусок берега озера і купа диких качок. По недолікам: * сама будівля збудована на 3,5 з 5. Купа радянських меблів, грибку, "персідські коври" з блохами від троьох котів - довелося викидати і вивозити. * електрика - дуже "мала" (менше 5 кВт), довелося "розширяти" потужність до 15 кВт. Проводка в принципі трималася на чесному слові - це просто чудо, що на тих скрутках, що там були не сталася пожежа * газ теж переробляли, щоб винести лічильник на двір Ще одне фото "до" початку процесу Змінено 6 січня користувачем Oleksandr Panchenko 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 січня Поділитись Опубліковано: 6 січня (змінено) 2 години тому, Oleksandr Panchenko сказав: та в планах таке, що наполеон здається мілким планувальником ) переваги були такі: + низька ціна (70к) +- нормальна будівля + єлектрика + газ і, головний жирнючий плюс - власний кусок берега озера і купа диких качок. По недолікам: * сама будівля збудована на 3,5 з 5. Купа радянських меблів, грибку, "персідські коври" з блохами від троьох котів - довелося викидати і вивозити. * електрика - дуже "мала" (менше 5 кВт), довелося "розширяти" потужність до 15 кВт. Проводка в принципі трималася на чесному слові - це просто чудо, що на тих скрутках, що там були не сталася пожежа * газ теж переробляли, щоб винести лічильник на двір Ще одне фото "до" початку процесу Вклали 70, щоб ще 70 вкласти виходить? А земля по чім там біля річки? Змінено 6 січня користувачем МаТраС 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня 5 годин тому, МаТраС сказав: Вклали 70, щоб ще 70 вкласти виходить? А земля по чім там біля річки? Думаю що правильніше "вклали 70, щоб переїхати перед літньою спекою за місто з дитиною. І, потім додатково вкладаючи гроші, поступово доводити до придатного для проживання стану. Виходячи з купи обмежень і незручностей, які за собою тягне наявність готової коробки". Але ж, думаю, ТС приймав рішення усвідомлюючи наслідки. Чекаємо подальший опис 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 7 січня Автор Поділитись Опубліковано: 7 січня 8 годин тому, МаТраС сказав: А земля по чім там біля річки? причин купівлі було багато. В принципі земля коштує +- так само або навіть дорожче. 2 години тому, muvic сказав: Виходячи з купи обмежень і незручностей, які за собою тягне наявність готової коробки от про те що готова коробка це настільки погано я не подумав. Раптом колись буду будуватися ще раз - буду починати з 0 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня 15 минут назад, Oleksandr Panchenko сказал: от про те що готова коробка це настільки погано я не подумав. Надо было до покупки спросить. В общем сомнительная покупка из 90-х. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня 57 хвилин тому, Oleksandr Panchenko сказав: причин купівлі було багато. В принципі земля коштує +- так само або навіть дорожче. от про те що готова коробка це настільки погано я не подумав. Раптом колись буду будуватися ще раз - буду починати з 0 А що там по внутрянці зроблено? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 7 січня Автор Поділитись Опубліковано: 7 січня для початку робіт в травні 2023 я найняв одного пана М., який виявився, ну ... так собі... початковий план робіт на травень-листопад 2023: Цитата Список робіт 1 черга 1. Підняття рівня стіни 2 поверх 2. Заміна покрівлі на нормальну 3. демонтаж вікон 4. Встановлення вікон 5. Зовнішне утеплення пінопластом 6. Демонтаж внуртішніх перегородок з дерева 7. Демотаж труб опалення старих 8. Всановленя нормального кола + ОПАЛЕННЯ 9. Побудова перегородок з піноблоку 10. Заземлення 11. Електрика Звісно, цей порядок було змінено але для історії хай буде. Коротше почався шалений і об'ємний демонтаж. Фоток цього періоду доволі мало, от тут вивозять сміття, яке було напхане під підлогу і видно скважину. Вода в дім подавалася з колодязя і була на смак - болото болотом. Тому водоскважину робили зразу. Ще на фото - заливка крильця, і викопана під септик яма. (бонус - купа безкоштовного піску) 7 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня як я радію, коли з"являються нові теми по будівництву і особливо зараз...для ТС 🙂все у Вас буде добре,бажаю Вам втілення всіх планів з мінімальними втратами як по грошах, так і по емоціях на "доброзичливих" форумчан не звертайте уваги, то традиційна зустріч новенького🙃 22 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 7 січня Автор Поділитись Опубліковано: 7 січня о, знайшлися фото до початку робіт. так все виглядало на момент як ми купили 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Petrosha Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня Так лестницу внутри нужно на второй этаж. А перекрытия с чего на второй этаж? Может есть смысл разобрать крышу да домуровать сделать нормальный этаж. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 7 січня Поділитись Опубліковано: 7 січня 11 хвилин тому, Petrosha сказав: Так лестницу внутри нужно на второй этаж. А перекрытия с чего на второй этаж? Может есть смысл разобрать крышу да домуровать сделать нормальный этаж. Там в еркері, як в "мушкітьорах" ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня Мрак...... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 24 хвилини тому, DimaF сказав: Мрак...... Мрак, але краще квартири. Херово,що він більше вкладе,ніж з нуля зробити. Там тс забув мабуть ще про підлогу прописати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) 19 годин тому, irina1969 сказав: як я радію, коли з"являються нові теми по будівництву і особливо зараз...для ТС 🙂все у Вас буде добре,бажаю Вам втілення всіх планів з мінімальними втратами як по грошах, так і по емоціях на "доброзичливих" форумчан не звертайте уваги, то традиційна зустріч новенького🙃 Ми злюки бобри))) мене теж колись так зустрічали. Треба пережити цей етап) Змінено 8 січня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 53 минуты назад, МаТраС сказал: але краще квартири. Нет.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 9 хвилин тому, DimaF сказав: Нет.. Я взагалі, коли більше 2 днів в квартирі,то в депресняк впадають. Тому пару років у вагончику були краще,ніж человєйнік) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) 7 минут назад, МаТраС сказал: Я взагалі, коли більше 2 днів в квартирі,то в депресняк впадають. Тому пару років у вагончику були краще,ніж человєйнік) Вопрос не в этом, а в том ужасе что на фото. Думаю может это троллинг какой то!? Змінено 8 січня користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 8 січня Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня та ладно, все рішаємо. Це не тролінг, все так і було. І як правильно замітили, переробка сходів і добудова другого поверху були одними з перших завдань. бригада пана М. за майже три місяці дуже в'яло та помірно якісно виконала ряд робіт (вище були фото) Зараз ще додам стан на 15.08.23 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня Судя по вашим усилиям в реконструкции, проще было снести все это неподобство и построить заново. Место красивое конечно. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleksandr Panchenko Опубліковано: 8 січня Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) 11 хвилин тому, DimaF сказав: Судя по вашим усилиям в реконструкции, проще было снести все это неподобство и построить заново. Место красивое конечно. напевно так, але сама коробка була зроблена досить добротно, ну і ... приснозгадуваний пан М. не запропонував нічого кращого. Змінено 8 січня користувачем Oleksandr Panchenko шоб було 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 38 хвилин тому, DimaF сказав: Вопрос не в этом, а в том ужасе что на фото. Думаю может это троллинг какой то!? Якщо в ціну землі, то варік Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня 11 хвилин тому, Oleksandr Panchenko сказав: напевно так, але сама коробка була зроблена досить добротно, ну і ... приснозгадуваний пан М. не запропонував нічого кращого. А якби фундамент не витримав?) Інспекцію пан М робив? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 січня Поділитись Опубліковано: 8 січня (змінено) 30 минут назад, Oleksandr Panchenko сказал: напевно так, але сама коробка була зроблена досить добротно, ну і Ну дай Бог. То что снесли ото уродство на втором этаже, то молодцы конечно! Кровля плоская будет? Змінено 8 січня користувачем DimaF 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз