Vikctor Опубліковано: В четвер в 08:42 Поділитись Опубліковано: В четвер в 08:42 14 минут назад, normal сказал: на виході всього 30ppm Ви ж в курсі що це замало? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: В четвер в 08:49 Поділитись Опубліковано: В четвер в 08:49 5 хвилин тому, Vikctor сказав: Ви ж в курсі що це замало? та таблиця напевне для просто "води з крану". Для осмосу значення суттєво нижчі є нормою. 40 ppm це нижня межа норми для пиття і цілком нормальне значення для приготування їжі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: В четвер в 09:00 Поділитись Опубліковано: В четвер в 09:00 (змінено) Ми чисту воду практично не вживаємо, чай, мінералка, кола, квас, пиво і т.д., щойно заміряв у чаї з медом виявилось 180ppm, опускати TDS метр у том-ям не хочу Син 3 раза на тиждень бере на треніровку по 2л води з осмосу, але він вживає вітамінно-мінеральний комплекс Biotech для спортсменів і там все є Змінено В четвер в 09:04 користувачем normal 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: В четвер в 20:16 Поділитись Опубліковано: В четвер в 20:16 Окремий краник потрібен до мінералізатора, щоб бачок омивача скла наповнювати. Влітку з кондіціонера лью, а так покупати дистилят приходиться Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: В четвер в 21:05 Поділитись Опубліковано: В четвер в 21:05 46 минут назад, Enot123h сказал: Окремий краник потрібен до мінералізатора, щоб бачок омивача скла наповнювати. Влітку з кондіціонера лью, а так покупати дистилят приходиться Я ніліваю біля 4л на початку сезону і води вистачає до того часу, коли треба вже заливати зимову рідину. Городити задля цього окремий кран на осмосі якось нерозумно. Легше купити спеціальний омивач. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BAV_Lug Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) В 15.01.2026 в 23:05, Vikctor сказал: Я ніліваю біля 4л на початку сезону і води вистачає до того часу, коли треба вже заливати зимову рідину. Городити задля цього окремий кран на осмосі якось нерозумно. Легше купити спеціальний омивач. Мабуть ви не їздите. Або їздите не по нашим "чистим" дорогам. Змінено 6 годин тому користувачем BAV_Lug Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 10 минут назад, BAV_Lug сказал: Мабуть ви не їздите. Або їздите не по нашим "чистим" дорогам. Або може форсунки в моїй автівці розташовані прямо в двірниках і я відповідно натискаючи на подачу води не омиваю автівки що їдуть/стоять позаду мене, а виключно зволожую своє лобове скло. Тому і ллю потрібну рідину раз на сезон. І робив би це навіть ще рідше - раз на 8-9 місяців, якби не зима. Хоча може для вас 17-18тис.км на рік в середньому це не їзда. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз