Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Влаштування бетонної стяжки ТП

PaNz

Рекомендовані повідомлення

Вітаю, шановна спільното!!

Дуже потрібні перевірені спеціалісти по влаштуванню бетонної стяжки ТП. Вихідні дані: Київська область, приватний будинок, площа підлоги ~ 170 м2, поточний пиріг: плити перекриття + цементно-піщана стяжка для вирівнювання поверхні (30-50 мм) + ЕППС 60 мм + труби ТП.

Розглядаю саме бетон, на одному поверсі вже виконані зазначені роботи: плити перекриття + цементно-піщана стяжка для вирівнювання поверхні (30-50 мм) + ЕППС 50 мм + труби ТП + бетон W8 M350 (армування фіброволокном) + мікроцемент. Єдине зауваження - перепад на загальній площі до 30 мм…, також вздовж стін підлога має «хвилю», бетон «затирався» машиною (лопаті + круги) - не знаю чи вказані значення знаходяться в рамках допустимої похибки.

Нажаль, команда, що виконувала роботи - наразі недоступна (.

Буду дуже вдячний за контакти кваліфікованих виконавців.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Только что, PaNz сказал:

Розглядаю саме бетон,

Не найдете. Ищите сразу полусухую.  

Да, еще раз вспоминаю Васю "Мастерка".

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, PaNz сказав:

Вітаю, шановна спільното!!

Дуже потрібні перевірені спеціалісти по влаштуванню бетонної стяжки ТП. Вихідні дані: Київська область, приватний будинок, площа підлоги ~ 170 м2, поточний пиріг: плити перекриття + цементно-піщана стяжка для вирівнювання поверхні (30-50 мм) + ЕППС 60 мм + труби ТП.

Розглядаю саме бетон, на одному поверсі вже виконані зазначені роботи: плити перекриття + цементно-піщана стяжка для вирівнювання поверхні (30-50 мм) + ЕППС 50 мм + труби ТП + бетон W8 M350 (армування фіброволокном) + мікроцемент. Єдине зауваження - перепад на загальній площі до 30 мм…, також вздовж стін підлога має «хвилю», бетон «затирався» машиною (лопаті + круги) - не знаю чи вказані значення знаходяться в рамках допустимої похибки.

Нажаль, команда, що виконувала роботи - наразі недоступна (.

Буду дуже вдячний за контакти кваліфікованих виконавців.

зверніться до мастерок

https://www.stroimdom.com.ua/profile/2881-masterok/?wr=eyJhcHAiOiJmb3J1bXMiLCJtb2R1bGUiOiJmb3J1bXMtY29tbWVudCIsImlkXzEiOjM3MjM5LCJpZF8yIjo4NzI5NjZ9

тема тут на форумі

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

34 минуты назад, Dr.Yura сказал:

зверніться до мастерок

Дякую ), пана Василя @мастерок, як справжнього спеціаліста з величезним досвідом і ґрунтовним розумінням процесів знають, мабуть, всі, хто коли-небудь цікавився питанням стяжки ), декілька років тому спілкувався з ним, навіть десь є номер телефону, але на той час в нього не було можливості виконати роботу, то відтоді я й не звертався, чомусь сформувалась думка, що він більше цим не займається (

Змінено користувачем PaNz
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Только что, PaNz сказал:

декілька років тому спілкувався 

Позавчера С Васей говорил, бетон в прошлом, занимается виноградом и домашними делами.

• Лайк 3
Посилання на коментар

8 минут назад, Сергей 31 сказал:

Позавчера С Васей говорил, бетон в прошлом, занимается виноградом и домашними делами.

Ну от і що тепер робити…)!?

Посилання на коментар

С десяток заказчиков которым мотал полы, были серьезно настроены на бетон и искали исполнителей. Все залили полы полусухой.

• Лайк 2
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

11 годин тому, PaNz сказав:

Розглядаю саме бетон,

Навіщо вам саме бетон ? 

ІМХО. При умовних 6см товщини , з бетоном вкрай важко працювати. Да і непотрібен він там від слова взагалі.

бетон W8 M350

Це , щоб танком їздити по кімнатах.

Це , для промислових підлог по яких їздять : наватажені фури , електрокари , совають станки по декілька десятків тонн. Для ваших потреб воно абсолютно безглузде , тільки витратите купу зайвих коштів.

- не знаю чи вказані значення знаходяться в рамках допустимої похибки.

13.png.4f7b4b88d84f3204e818f402b9c0150a.png

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, andrey_ka сказал:

Навіщо вам саме бетон ?

Бетон/мокра стяжка, на відміну від напівсухої - має інші характеристики щодо теплопровідності; оскільки для опалення/охолодження будинок має, виключно, теплі/холодні підлоги/стіни - важливо знизити їх інерційність для коректного/умовно «швидкого» керування. Також напівсуха стяжка потребує додаткових робіт з укріплення верхнього шару для подальшого нанесення тонкого шару мікроцементу (навіть за наявності в шарі покриття сітки - воно не стійке до мікротріщин, ймовірність виникнення яких, можу припустити, на напівсухій стяжці вище за бетон (наразі на бетонній стяжці з фінішним покриттям з мікроцементу немає жодної мікротріщини, нанесення було без сітки, термін екстплуатації в режимі холод-тепло - 3 роки, товщина стяжки 80 мм).

1 час назад, andrey_ka сказал:

Це , щоб танком їздити по кімнатах.

Категорично згоден із зауваженням, на момент виконання робіт - вартість М200 та М350 була майже ідентичною (причини будь ласка не питайте, не маю відповіді), то ж в загальній структурі витрат (доставка + БН + робота + бетон) різниця була непомітною ))

Щодо похибки - дякую, на 2 метрах, думаю, буде в рамках допусків, між кутами (20 м.п.) - 27 мм ((

Змінено користувачем PaNz
Посилання на коментар

3 години тому, PaNz сказав:

Бетон/мокра стяжка,

Це різні речі.

Бетон - це суміш цементу , піску та щебеню.

Мокра стяжка - це суміш , цементу , піску.

важливо знизити їх інерційність

І для цього , використовуючи бетон  ви збільшуєте щільність стяжки ? Якось воно не логічно.

ПС.. На інерційність в першу чергу впливає товщина стяжки , а не мокра вона чи напівсуха.

(причини будь ласка не питайте, не маю відповіді),

Та тут все просто.

Як завжди , виконроб чи хто там відповідає за бетон , з власної кишені компенсують заводу різницю вартості.:)

Щодо похибки - дякую, на 2 метрах, думаю, буде в рамках допусків, між кутами (20 м.п.) - 27 мм

Фігасе у вас кімната 14м х 14м.

Посилання на коментар

А если песок с добавлением отсева.

Вы видно не в курсе, что силтек Ф20 именно с отсевом.

И льют они такие стяжки массово.

На новострой ставится силос и вперёд.

Посилання на коментар

3 часа назад, andrey_ka сказал:

Це різні речі.

Бетон - це суміш цементу , піску та щебеню.

Мокра стяжка - це суміш , цементу , піску.

Тому і поставив «або», адже щільність мокрої (бетон/мокра стяжка) вище за щільність напівсухої

І для цього , використовуючи бетон  ви збільшуєте щільність стяжки ? Якось воно не логічно.

ПС.. На інерційність в першу чергу впливає товщина стяжки , а не мокра вона чи напівсуха.

так вірно, але це не єдиний чинник, який впливає на інерційність: напівсуха стяжка менш щільна адже містить велику кількість (порівняно з мокрою) повітря, що має низьку теплопровідність

Та тут все просто.

Як завжди , виконроб чи хто там відповідає за бетон , з власної кишені компенсують заводу різницю вартості.:)

не зовсім так, замовляв самостійно через власника БЗ «Смерека», чому на той момент була така історія з вартістю - не запитував ))

Фігасе у вас кімната 14м х 14м.

Це не кімната, а поверх, залитий суцільно, розділений деформаційними швами )

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 час назад, Vitaliy67 сказал:

Вы видно не в курсе, что силтек Ф20 именно с отсевом.

Вирівнюючий шар під ЕППС, якраз був виконаний із застосування продукції Siltek: <50 мм використовували F-35, 50+ F-20, якщо говорити про фасування в мішках по 25 кг - я не памʼятаю, щоб там був відсів, можу, звісно помилятись, але зараз, дивлюсь на стяжку і майже впевнений, що відсіву там не було

Посилання на коментар

13 хвилин тому, PaNz сказав:

Це не кімната, а поверх, залитий суцільно, розділений деформаційними швами )

Ну , якщо говорити іменно про правильність вимірювання , то міряється покімнатно.

Але  так , згоден , в межах похибки.

• Дякую 1
Посилання на коментар

4 часа назад, PaNz сказал:

Вирівнюючий шар під ЕППС, якраз був виконаний із застосування продукції Siltek: <50 мм використовували F-35, 50+ F-20, якщо говорити про фасування в мішках по 25 кг - я не памʼятаю, щоб там був відсів, можу, звісно помилятись, але зараз, дивлюсь на стяжку і майже впевнений, що відсіву там не було

Есть

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...