SoulD Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Всім привіт. Планую паркан зашити профнастілом ПС-20. Але не впевнений, що буде мати гарний вигляд. Можливо хтось має фото готового паркану зашитого ПС-20? Буду дуже вдячний. Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня Паркан з профнастілу, це дуже унікальна річ в Україні, наврядчи у когось є такий. Але можете зайти в будь-який дачний кооператив та пошукати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня (змінено) у себя весь забор, ворота, калитка с ПС-20, только горизонтального размещения зашито с двух сторон это существенно дешевле чем модные панели или жалюзи, та и смотрится акуено Змінено 12 березня користувачем denis-k 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня Свого часу теж робили паркан з профнастілу. Хоча профнастіл з полімерним покриттям, а не фарбований, я була не в захваті від того рішення, але в вас, denis-k він, дійсно виглядає гарно. Що можу сказати, за 12 років, що прожили в будинку, ніякого ремонту він не потребував. Цікаво, що 3 роки частина паркану знаходиться у воді, коли шлюз підірвали, то Ірпінь затопив нижню частину ділянки. І навіть та частина, в воді, як нова. Але для рослин такий паркан не краще рішення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SoulD Опубліковано: 12 березня Автор Поділитись Опубліковано: 12 березня 4 часа назад, BugS сказал: Паркан з профнастілу, це дуже унікальна річ в Україні, наврядчи у когось є такий. Але можете зайти в будь-який дачний кооператив та пошукати. Питання було саме у використанні ПС 20. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня 4 години тому, denis-k сказав: у себя весь забор, ворота, калитка с ПС-20, только горизонтального размещения зашито с двух сторон не розглядали з двостороннім покриттям замість 2-х листів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denis-k Опубліковано: 12 березня Поділитись Опубліковано: 12 березня 45 минут назад, BugS сказал: не розглядали з двостороннім покриттям замість 2-х листів? сразу отпала идея, так как труба на которой профлист висит будет видна, а я любитель эстетичности ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз