Игорь Long Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 4 часа назад, vadimv сказал: Есть разве что свой конкретный пример. Так приведите цифры на своём примере либо может есть друзья-соседи: сколько авто стоит в среднем на Авториа и за сколько можно забрать по месту в Испании, а поскольку проделали туда путь-дорогу то видимо и ориентир затрат по перегону можете дать. Может не только автору поста это интересно, а ещё кому-то из форумчан. Есть ли там подборщики, чтобы глянули авто и сколько это стоит. Если есть инфа - делитесь 🙂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 хвилини тому, Игорь Long сказав: сколько авто стоит в среднем на Авториа 12 000 3 хвилини тому, Игорь Long сказав: за сколько можно забрать по месту в Испании 10 000 3 хвилини тому, Игорь Long сказав: а поскольку проделали туда путь-дорогу то видимо и ориентир затрат по перегону можете дать Это сильно зависит от того, сколько дней гнать (какими отрезками), где и сколько раз останавливаться на ночлег, где питаться, где заправляться и по каким дорогам ехать (платным или нет). По моим прикидкам это где-то 1000-1500 евро. 3 хвилини тому, Игорь Long сказав: Есть ли там подборщики, чтобы глянули авто и сколько это стоит. Насчет этого не в курсе. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь Long Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому То аланек: человек на этот раз реально выдаёт инфу, которая может кому-то пригодится, к чему эти смехуёчки ? Я тоже часто не согласен с Вадимом, но отделяйте "мухи от котлет", дайте нормальной теме спокойно существовать, а людям полезно общаться. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 57 хвилин тому, Игорь Long сказав: дайте нормальной теме спокойно существовать, а людям полезно общаться. А я не даю вам спілкуватись? Я щось сказала? Мій "смєхуойчок" означає, що для мене в тому дописі нема ніякої корисної інформації. Тому що подібну " корисну" інформацію можна знайти на кожному "паркані" в інеті. На відміну від "людини" я свою реакцію залишаю лише в випадку, коли вважаю за потрібне, а не штампую під кожним його дописом, як це робить " людина" в темі електричок, штампуя сме***очки" під всіма дописами гамузом. Це щось нове, коли мені вказують, де та як я можу "реакції" залишати. Може ще і предмодерацію зробити на мої реакції? Це вже за гранню. ......... Змінено 7 годин тому користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь Long Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 50 минут назад, allanek сказал: А я не даю вам спілкуватись? Я щось сказала? Мій "смєхуойчок" означає, що для мене в тому дописі нема ніякої корисної інформації. Тому що подібну " корисну" інформацію можна знайти на кожному "паркані" в інеті. На відміну від "людини" я свою реакцію залишаю лише в випадку, коли вважаю за потрібне, а не штампую під кожним його дописом, як це робить " людина" в темі електричок, штампуя сме***очки" під всіма дописами гамузом. Це щось нове, коли мені вказують, де та як я можу "реакції" залишати. Може ще і предмодерацію зробити на мої реакції? Це вже за гранню. ......... Не переносіть сюді при любій нагоді своє категоричне несприйняття, яке дійсно за гранню, Вадима... тоді тут буде менше срача і є шанс, що модератори знов не прикриють тему, як це сталося декілька днів тому з електричками. Він на вас діє як червона ганчірка на ..... 😀 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 21.06.2025 в 09:02, V.K.L сказав: Подскажите, кто был в похожей ситуации — как поступили вы? Не хочется спешить, а сделать по уму. я собі сам ремонтую, он в кондиціонері виток ліквідував, все працює 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 хвилини тому, Игорь Long сказав: тоді тут буде менше срача Поки його тут ви влаштували. І зупинятись не збираєтесь. Схоже, що бесіда зі мною вам цікавіша. Де мені писати та під якими дописами ,кі ставити "реакції" буду вирішувати я. і оскільки чую від вас постійні поради, що мені робити, то і вам дам пораду. Відкрийте тему та вкажіть, що мені туди вхід заборонено, хоч дописами, хоч реакціями. 9 хвилин тому, Игорь Long сказав: Він на вас діє як червона ганчірка на ..... 😀 Він на мене діє, як купка лайна, яку намагаєшся оминути, бо то огидна вонюча субстанція, але та купка усіляко намагається зробити так, щоб в неї вступити. Іноді в неї це виходить, як в згаданому вами випадку з темою електричок. Пояснення такої поведінки є, але ж це " срач" в цій темі, а вам, начебто, конче цікава "корисна інформація" від " червоної ганчірки". Перестанете волонтерити ( це я про "срач", що ви розпочали) в якості психоаналітика моєї особистості, перестану вам відповідати😀 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь Long Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, allanek сказал: Перестанете волонтерити ( це я про "срач", що ви розпочали) в якості психоаналітика моєї особистості, перестану вам відповідати😀 А чого ви так нервуєте? Наче у вас на новій батьківщині тихо, море, серпантини і дешева електрика, навіщо так нерви тратити 😄 Я волонтерю де це треба, а не з вами... просто маю велике бажання щоб теми форума працювали, а не закривалися через " купу лайна", "вонючу огидну субстанцію" і т.д. .... якщо пройтись даже по цій темі або про електрички, то подібні вирази були тільки від вас, як раз після подібного поста Ірина і закрила на декілька днів гілку про електрички, щоб мабуть ви трохи охолонули 🙂 .... мабуть не допомогло.. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 21 хвилину тому, Игорь Long сказав: А чого Таки вам цікавіше зі мною розмовляти 🤣 21 хвилину тому, Игорь Long сказав: Я волонтерю де це треба, а не з вами... Виключно зі мною. Навіть забули про "корисну" інформацію і вже який допис присвячуєте мені. Хоча я казала 1 годину тому, allanek сказав: Перестанете волонтерити ( це я про "срач", що ви розпочали) в якості психоаналітика моєї особистості, перестану вам відповідати😀 Як ви там казали? "Чого ви так нервуєте" (с) , що не можете зупинитись. 21 хвилину тому, Игорь Long сказав: просто маю велике бажання щоб теми форума працювали, А мої смайлики заважають в цьому. Це ж треба. Навіть смайлика ставити не буду цьому абсурду. 21 хвилину тому, Игорь Long сказав: у вас на новій батьківщині тихо, море, серпантини і дешева електрика, А вас це дратує . Це не питання😁 Добре, залишаю вас з вашим "великим" бажанням. Комусь же треба бути розумнішим та припинити безглуздя, яке ви почали. То хай це буду я. На ваше прохання "сме***очка" ставити не буду. Змінено 5 годин тому користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз