Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Поворотні точки ділянки

viksel

Рекомендовані повідомлення

Вітаю.Появилась потреба перевірити межі ділянки і....Кадастр я так зрозумів для публічного доступу закритий.Так де і як можна отримати правдиві координати поворотних точок ділянки щоб навіть банально через гуглмапс ,я розумію що це не самий точний спосіб,можна було прикинути?
Замовляти "сертифіковану" організацію поки немає потреби,бо маю сумніви на рахунок попередніх замірщиків,от і хочу перевірити їхні судження.Вони говорять про якесь зміщення...при цьому не надають ніякої інформації,все це просто слова..

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Почекайте до перемоги і тоді відкриють доступ, почекайте коли буде потреба замовляти сертифіковану організацію. 

Або запропонуйте сертифікованій перевірити без актів - вийде сильно дешевше. 

А накладки, вони повсемісно :( Часто цілі райони криво стоять... Приватизовував батькове, вдалось приватизувати з накладкою. Бо переінакшувати було би дуже довго і дорого...

Змінено користувачем porterlv
Посилання на коментар

10 хвилин тому, viksel сказав:

Вітаю.Появилась потреба перевірити межі ділянки і....Кадастр я так зрозумів для публічного доступу закритий.Так де і як можна отримати правдиві координати поворотних точок ділянки щоб навіть банально через гуглмапс ,я розумію що це не самий точний спосіб,можна було прикинути?
Замовляти "сертифіковану" організацію поки немає потреби,бо маю сумніви на рахунок попередніх замірщиків,от і хочу перевірити їхні судження.Вони говорять про якесь зміщення...при цьому не надають ніякої інформації,все це просто слова..

Та чего, посмотреть можно.

Где-то с месяц назад заказывал людей, сказал только номер кадастра - достали поворотные точки, вынесли в натуру и дали акты (по просьбе)

Посилання на коментар

2 часа назад, ЯД сказал:

Где-то с месяц назад заказывал людей, сказал только номер кадастра - достали поворотные точки, вынесли в натуру и дали акты (по просьбе)

Питання скоріше чим я маю "відбиватись" коли сусід проводить якісь дії з своєю ділянкою і заявляє мені що я наліз на його ділянку?Аргументує що так сказали якісь два дятьки що мають таку палку з коробочкою на кінці яка щось там пищить і на телефоні показує...Аргумент як на мене так собі))Пропонує мені замовити собі інших "дятьків" з палкою, заплатити їм 4 тисячі гривень.Воно мені 100 років не потрібно бо він діляну купував коли я вже тут був добрих 10 років і ніяких проблем тоді не було..А тепер виявляється що я на його землі.
Під час купівлі ділянки йому геодезію робили,і видали акт на землю.На це знову ж таки "дятьки" з палкою сказали що тоді 10 років назад таке могло бути бо то був бардак і халтура і бла-бла-бла.Короче якийсь кам.яний вік де все на міфах і легендах))
Напевно порекомендую сусіду звертатись в суд нехай там слухають ті байки.

Змінено користувачем viksel
Посилання на коментар

4 години тому, viksel сказав:

Питання скоріше чим я маю "відбиватись" коли сусід проводить якісь дії з своєю ділянкою і заявляє мені що я наліз на його ділянку?Аргументує що так сказали якісь два дятьки що мають таку палку з коробочкою на кінці яка щось там пищить і на телефоні показує...Аргумент як на мене так собі))Пропонує мені замовити собі інших "дятьків" з палкою, заплатити їм 4 тисячі гривень.Воно мені 100 років не потрібно бо він діляну купував коли я вже тут був добрих 10 років і ніяких проблем тоді не було..А тепер виявляється що я на його землі.
Під час купівлі ділянки йому геодезію робили,і видали акт на землю.На це знову ж таки "дятьки" з палкою сказали що тоді 10 років назад таке могло бути бо то був бардак і халтура і бла-бла-бла.Короче якийсь кам.яний вік де все на міфах і легендах))
Напевно порекомендую сусіду звертатись в суд нехай там слухають ті байки.

Ну тут надо смотреть по карте чья граница залезла - чей участок сдвинут. И по правильному сдвинутый участок двигать на картах через инженеров кадастра. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...