Vitaliy67 Опубліковано: У вівторок в 20:11 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:11 А что это значит? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: У вівторок в 20:14 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:14 Я всегда удивлялся, откуда столько мусора при ремонте. Куча, по объему, сопоставима с привезенным материалом. Может у Вас также. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: У вівторок в 20:19 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:19 Я очень часто штукатурю санузлы под плитку. Заказываю, из расчета, мешок-квадрат. Плюс минус так и получается. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: У вівторок в 20:19 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:19 (змінено) Загалом перед такими роботами була звичайна підготовка з вивчення тематики про кути, які мають 90 градусів, про інші кути, які можуть не мати 90 градусів, про однакову ширину стіни праворуч та ліворуч від прорізу двері, про те, що гарно, коли підвіконня та відкоси мають однакову ширину. Але жодного разу ніхто не розказував, що може бути так багато відходів. Й тому і з'явилося таке питання, чи завжди так відбувається, що формується так багато штукатурного сміття. Змінено У вівторок в 20:20 користувачем Mr. D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: У вівторок в 20:21 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:21 Так Вы цифры назовёте? Площадь, сколько привезли, средняя толщина. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: У вівторок в 20:24 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:24 (змінено) 20 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Я очень часто штукатурю санузлы под плитку. Заказываю, из расчета, мешок-квадрат. Плюс минус так и получается. Мова йде про сотні квадратів. Також є відкоси, які переходять в стіну. Якщо такий відкос поєднати з кутом 90 градусів, там може бути й великий шар штукатурки. Та питання не про те, що матеріалу в стінах багато, чому і як штукатурний шар стає товстим - це окрема тема. Десь 1 см, а десь й поза нормативні 4 см. Питання в тому, що купили 120% та 20% викинули. Змінено У вівторок в 20:40 користувачем Mr. D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: У вівторок в 20:31 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:31 (змінено) 17 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Так Вы цифры назовёте? Площадь, сколько привезли, средняя толщина. Понад 500 квадратних метрів та близько 150 погонних метрів додатково (ці погонні 150 метрів, думаю, мають квадратних метрів 20 - 25 всього). Шари різні, понад 3 см шарів не багато. Там де треба кути 90 градусів, звісно, не всі. Шари в прорізах дверей поки що добре видно. Змінено У вівторок в 20:39 користувачем Mr. D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: У вівторок в 20:38 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:38 22 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Я всегда удивлялся, откуда столько мусора при ремонте. Куча, по объему, сопоставима с привезенным материалом. Может у Вас также. Можливо, коли відбувається реконструкція, то так може бути. В цьому випадку демонтажних робіт не було. Штукатурку наносили на стіни перший раз (новобудова). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: У вівторок в 20:41 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:41 Сколько было мешков Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: У вівторок в 20:50 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:50 (змінено) 10 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Сколько было мешков Я не зовсім розумію навіщо Вам ці подробиці. Наприклад, на піддоні 54 мішки. Піддон запакований в комбіновану поліетиленову плівку. Плівка має чорну частину та прозору. Один піддон важить 1350 кг. Маніпулятор мав можливість розвантажувати навіть два піддони за один раз. До речі, таке розвантаження (по два піддони за один раз) руйнує піддони. Ще знаю, який виробник штукатурної станції. Виробника штукатурки рекламувати не буду. ) Загалом мені більше цікаво все ж була якась специфіка виконання робіт виконавцями (не було бажання повертати штукатурку на сусідню стіну) або це звичайна ситуація для машинної штукатурки. Змінено У вівторок в 20:55 користувачем Mr. D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: У вівторок в 20:54 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:54 Пытаюсь прикинуть сколько же ушло материала Согласно Ваших вводных должно быть около 600 мешков. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: У вівторок в 20:58 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 20:58 (змінено) 3 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Пытаюсь прикинуть сколько же ушло материала Согласно Ваших вводных должно быть около 600 мешков. Мабуть трохи більше. Думаю, ближче до 700, з яких, мабуть, близько 200 заповнені частково сміттям. Змінено У вівторок в 20:59 користувачем Mr. D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: У вівторок в 21:06 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 21:06 Ще, до речі, близько 20 мішків пішло на підготовку стін нанесенням якоїсь клеючою суміші перед нанесенням основного шару штукатурки. Але думаю, це не сильно впливає на загальний розрахунок відходів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: У вівторок в 21:11 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 21:11 Делаю вывод. Сколько было завезено материала Вы не знаете, или не хотите сказать. Вам не понравилось количество мусора по итогу. Я Вас правильно понял? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: У вівторок в 21:25 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 21:25 (змінено) 16 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Делаю вывод. Сколько было завезено материала Вы не знаете, или не хотите сказать. Вам не понравилось количество мусора по итогу. Я Вас правильно понял? Я намагаюся зрозуміти яка кількість відходів вважається більше або менше нормальною в відсотках від чогось (від загальної кількості матеріала, від площі стін). Я не обговорюю чому й який штукатурний шар більший або менший, тому що мені зрозуміла технологія утворення геометрії фінальної стіни. Десь проріз двері, десь вікно, десь кілька сусідніх кутів 90 градусів. Це все питання до тих, хто складав стіни з каменю, та тих, хто робив щось з бетону. Поки що робочий варіант формування великої кількості штукатурного сміття - це зрізання зайвого шару без повернення штукатурки на сусідні стіни. Й припускаю, що так й могло бути, тому що, скажімо, наносили штукатурку на всі стіни в кількох кімнатах за один день й, схоже, ніхто не мав бажання переносити зайву штукатурку в іншу кімнату. Відповідно роблю висновок, що досить суттєва частина матеріалу з таким алгоритмом виконання робіт була викинута, що підвищело загальний кошторис робіт. Загалом роботи виглядали так - досить довге встановлення всіх маяків та кутників та потім швидке нанесення штукатурки (100 - 120 метрів за день двома людьми). Змінено У вівторок в 21:29 користувачем Mr. D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: У вівторок в 21:41 Автор Поділитись Опубліковано: У вівторок в 21:41 (змінено) 35 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Делаю вывод. Сколько было завезено материала Вы не знаете, или не хотите сказать. Вам не понравилось количество мусора по итогу. Я Вас правильно понял? Якщо Ви виконуєте штукатурні роботи, чому Ви просто не скажите яка кількість штукатурного сміття звичайно формується? З точки зору замовника я бачу ситуацію таким чинном. Є ціна за квадратний та погонний метр, немає тарифа за час виконання робіт. Тому шляхом більшої витрати матеріалу та меншої витрати сил досягається необхідний результат, але таким чинном формуються додаткові видатки з боку замовника, а саме переплата за матеріал на 20% та потім ще видатки на вивіз досить великої кількості сміття (а це тариф на завантаження, перевезення й розвантаження цього сміття). Наприклад, виконуючи роботи з цеглою у мене не залишилося 20% сміття з цегли або купуючи бетон я не отримав 20% зайвого бетону. Змінено У вівторок в 21:47 користувачем Mr. D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 6 часов назад, Mr. D сказал: Тому шляхом більшої витрати матеріалу Ну так если со шланга пулять смесью по стенам, то кто там будет думать об экономии!? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 8 часов назад, Mr. D сказал: Якщо Ви виконуєте штукатурні роботи, чому Ви просто не скажите яка кількість штукатурного сміття звичайно формується? З точки зору замовника я бачу ситуацію таким чинном. Є ціна за квадратний та погонний метр, немає тарифа за час виконання робіт. Тому шляхом більшої витрати матеріалу та меншої витрати сил досягається необхідний результат, але таким чинном формуються додаткові видатки з боку замовника, а саме переплата за матеріал на 20% та потім ще видатки на вивіз досить великої кількості сміття (а це тариф на завантаження, перевезення й розвантаження цього сміття). Наприклад, виконуючи роботи з цеглою у мене не залишилося 20% сміття з цегли або купуючи бетон я не отримав 20% зайвого бетону. Вот мне не хер больше делать, как считать мусор. Меня при выполнении работ интересует Площадь, толщина слоя. Под эти параметры заказывается материал. Количество привезённого и количество на стенах просчитывается. Тут Вы молчите как партизан. Во всей стройке Вас больше интересует объем образовавшегося мусора.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: 19 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 19 годин тому (змінено) 1 годину тому, Vitaliy67 сказав: Вот мне не хер больше делать, как считать мусор. Меня при выполнении работ интересует Площадь, толщина слоя. Под эти параметры заказывается материал. Количество привезённого и количество на стенах просчитывается. Тут Вы молчите как партизан. Во всей стройке Вас больше интересует объем образовавшегося мусора.. Це досить маніпулятивне твердження. Сміття - це нова штукатурка, яку спочатку купили, а потім викинули. Зверніть увагу, обговорюється не те як формується тариф на штукатурні роботи, а такий тариф формується з розрахунку площі в одній частині, у разі погонних метрів у іншій частині, далі додається додатковий тариф у разі шару понад 3 см, далі окремо за кожний реальний кут 90 градусів. Також не обговорюється чому штукатурний шар більший або менший в деяких випадках. Та якщо все це порахувати разом можливо отримати середню ціну за квадратний метр досить велику. Але цікаво, що ще й треба додати ось цю неймовірну технологічну перевитрату. Тому фактично додатковий матеріал, який не був використаний за призначенням збільшив фактичну ціну виконання робіт. Ви чомусь намагаєтеся щось порахувати та знайти якісь помилки в розрахунках, щоб довести, що викинули не 20%, а 19%? Оригінальне питання в цій темі, скільки звичайно штукатурки викидують? 5%, 10%, 20%, 30%? Виконувати штукатурні роботи та не звернути увагу на те скільки штукатурки зібрали з підлоги та викинули неможливо. Змінено 18 годин тому користувачем Mr. D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 10 годин тому, Mr. D сказав: Я намагаюся зрозуміти яка кількість відходів вважається більше або менше нормальною в відсотках від чогось (від загальної кількості матеріала, від площі стін). Це з тех. карти гіпсової , але , думаю , це актуально для будь-якої. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 3 години тому, DimaF сказав: Ну так если со шланга пулять смесью по стенам, то кто там будет думать об экономии!? в смислі пулять? ви бачили,як працює апарат?) чи ви думаєте вони ,як артилерія штукатурять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 минуту назад, МаТраС сказал: в смислі пулять? ви бачили,як працює апарат?) чи ви думаєте вони ,як артилерія штукатурять? Видел конечно, но факт перерасхода смеси есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: 18 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 11 хвилин тому, МаТраС сказав: в смислі пулять? ви бачили,як працює апарат?) чи ви думаєте вони ,як артилерія штукатурять? Якась частина, звісно, може бути втрачена. Тому що й стеля трохи в штукатурці. Але це відносно невелика кількість. Також є якісь особливості нанесення штукатурки ближче до стелі та в кутах. Там або не зручно це робити, або не вся необхідна штукатурка туди потрапляє. Можливо, це залежить від конкретної станції. Знаходитися в приміщенні де працює штукатурний пістолет у звичайному одягу досить небезпечно, наскільки я розумію. Та загалом в одній трубі рухається штукатурка, тиск утворює шнек, який рухає електричний не рідко трифазний двигун, по іншій трубі подається повітря від компресора. Здається, якось так. Змінено 18 годин тому користувачем Mr. D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 12 часов назад, мастерок сказал: це лінь та рукожопість виконавців. + Якось, дуже давно, клали мені погреба бригада юних самоучок. Третина цегли була поколота і звалена пірамідою Хеопса в кутку. Третина ! ! ! Це була плата, мені молодому недосвіченому, за урок з будівництва та життя. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз