andrey_ka Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 10 хвилин тому, Yuliia20 сказав: виліт наразі 700мм,з двох сторін їх по 5 штук Я про виліт лат (про оте , що ви заниваєте обрешіткою). Там явно немає 700мм. А... зрозумів , то у вас крайні крокви винесенні за межі будинку. Як на мене то достатньо 500мм і крайні крокви зайві. 3 хвилини тому, Yuliia20 сказав: Дуже дякую за розвернуту відповідь, шось дуже невесело стало Та нічого там такого страшного немає. Трохи доробити / переробити. Навпаки треба радіти , що ці переробки на такій стадії. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 32 хвилини тому, Yuliia20 сказав: Дуже дякую за розвернуту відповідь, шось дуже невесело стало Та все ще не так погано, є можливості для виправлення помилок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 47 хвилин тому, Yuliia20 сказав: Дуже дякую за розвернуту відповідь, шось дуже невесело стало Та чего вы) Фронтоны все равно выкладывали бы с ГБ, и те крайние стойки получаются и были временными. Как Андрейка сказал - докласть пару рядов ГБ по периметру и переместить мауерлат на стену - не так уж и сложно. Мне больше как то кажется стойка в середине какая то хлипкая - тоненькая Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yuliia20 Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 32 минуты назад, andrey_ka сказал: Я про виліт лат (про оте , що ви заниваєте обрешіткою). Там явно немає 700мм. А... зрозумів , то у вас крайні крокви винесенні за межі будинку. Як на мене то достатньо 500мм і крайні крокви зайві. Та нічого там такого страшного немає. Трохи доробити / переробити. Навпаки треба радіти , що ці переробки на такій стадії. Так,крокви винесені за межі.Тікі навіщо вони, незрозуміло і як утеплювати...таке А чи не можна в існуючий армопояс засверлити шпильки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yuliia20 Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому 9 минут назад, ЯД сказал: Та чего вы) Фронтоны все равно выкладывали бы с ГБ, и те крайние стойки получаются и были временными. Как Андрейка сказал - докласть пару рядов ГБ по периметру и переместить мауерлат на стену - не так уж и сложно. Мне больше как то кажется стойка в середине какая то хлипкая - тоненькая Вже металочерепицю замовили))) добре,шо непоклали Та шось мені там все вже хлипкое)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 2 хвилини тому, Yuliia20 сказав: А чи не можна в існуючий армопояс засверлити шпильки? Можна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 47 хвилин тому, Yuliia20 сказав: Так,крокви винесені за межі.Тікі навіщо вони, незрозуміло і як утеплювати...так Чтобы дождь по стене не тек, да и так красивее. та ничего там такого с утеплением. Самое болючее с утеплением - это там где мауерлат, особенно исправлять) Змінено 2 години тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Сильно пока не вникал но на первый взгляд стропилка выглядит грамотно, хоть и нетрадицонно. Ничего критического не вижу. Не нагоняйте жути Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз