Александер 1 Опубліковано: учора в 06:49 Поділитись Опубліковано: учора в 06:49 Кто-то может подсказать актуальную цену на работу,без учета материалов? Стены ракушечник,штукатурка нужна ручная,цементно-песчаная. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: учора в 09:03 Поділитись Опубліковано: учора в 09:03 2 години тому, Александер 1 сказав: Кто-то может подсказать актуальную цену на работу,без учета материалов? від 480 рублєй. за 1м². 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 09:36 Поділитись Опубліковано: учора в 09:36 31 хвилину тому, andrey_ka сказав: від 480 рублєй. за 1м². Це Ви влучно про рублі(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александер 1 Опубліковано: 23 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 23 години тому 38 минут назад, andrey_ka сказал: від 480 рублєй. за 1м². І не задовбав цей стьоб на усіх форумах? Як бачать новий аккаунт,так одразу на рублі переходять.Ліпше подивиться,які україномовні "патріоти" нами керують.Куди там!Я на цьому форумі був зареєстрований з 2012 чи 2010 року.Потім не заходив кілька років.Так зараз аккаунт видалили адміни взагалі,зареєструвався знову.Так виявляється,що я повинен іспити здавати."Паляницю" слухати будете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 11 хвилин тому, Александер 1 сказав: І не задовбав цей стьоб на усіх форумах? Як бачать новий аккаунт,так одразу на рублі переходять.Ліпше подивиться,які україномовні "патріоти" нами керують.Куди там!Я на цьому форумі був зареєстрований з 2012 чи 2010 року.Потім не заходив кілька років.Так зараз аккаунт видалили адміни взагалі,зареєструвався знову.Так виявляється,що я повинен іспити здавати."Паляницю" слухати будете? Ну по- перше прикрутіть борзометр, по - друге, відповіді на питання яке Вас турбує, на форумі в є багатьох темах і як " старожил" Ви маєте знати як користуватись функцією " пошук" ну і на останок, адміністрація видаляє профіль тільки в якомусь екстреному випадку, навіть профілі спамеров залишаються, так що просто " видалили" не накидуйте 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александер 1 Опубліковано: 23 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 23 години тому 11 минут назад, irina1969 сказал: адміністрація видаляє профіль тільки в якомусь екстреному випадку А як розцінювати,якщо зайти не можу,на кнопку "забув пароль" листи не приходять на імейл ? Не заходив десь з 2021року.Іноді видаляють неактивні аккунти на форумах. По цінах-зайшов у відповідний розділ,нічого не побачив,вирішив спитати.А тут... 16 минут назад, irina1969 сказал: Ну по- перше прикрутіть борзометр Пробачте,але дістало трошки.Як бачите,я можу вільно спілкуватись хоч російскою,хоч українською.Можу англійською,якщо потрібно.Але весь форум зроблен російскою.Може я не бачу,але схоже,що навіть у налаштуваннях нема можливості перейти на українську.Так які питання до користувача? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Я поміняю вручну назву теми українською 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому 39 хвилин тому, Александер 1 сказав: Так виявляється,що я повинен іспити здавати."Паляницю" слухати будете? Та нічого нікому ви не повинні. Але ви , задавши питання кацапською промаркерували себе як кацап , тому відповідь в рублях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александер 1 Опубліковано: 23 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 23 години тому Только что, irina1969 сказал: Я поміняю вручну назву теми українською Шановна,ви мені краще на моє питання відповідь надайте.А то вже в "пошук" послали,про те,що я про видалений аккунт "накидую" розповіли,мовну дискусію ми з вами проводимо... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александер 1 Опубліковано: 23 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 23 години тому 1 минуту назад, andrey_ka сказал: ви , задавши питання кацапською промаркерували себе як кацап Ще раз повторю,для вас особисто-весь форум (теми,оформлення,тощо),окрім двох слів в логотипі,зроблен російскою.Вас це не чіпляє ніяк? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 4 хвилини тому, Александер 1 сказав: Ще раз повторю,для вас особисто-весь форум (теми,оформлення,тощо),окрім двох слів в логотипі,зроблен російскою.Вас це не чіпляє ніяк? Наш адмін зараз трішечки зайнятий на війні, але є можливість навіть зараз перейти на українську...все, мовне питання закінчили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александер 1 Опубліковано: 22 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 22 години тому irina1969,дякую.Але чомусь це назви тем у вашому скрині російскою ? 🙂 Ну добре,не буду більш відволікати вас.Сподіваюсь,може хтось все ж надасть мені відповідь по ціні.Хоча б в біткоїнах,якщо в гривнях це таємниця 🙂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 8 хвилин тому, Александер 1 сказав: irina1969,дякую.Але чомусь це назви тем у вашому скрині російскою ? 🙂 Ну добре,не буду більш відволікати вас.Сподіваюсь,може хтось все ж надасть мені відповідь по ціні.Хоча б в біткоїнах,якщо в гривнях це таємниця 🙂 Інтерфейс українською. Я ж сказала, Вашу російську назву міняю ВРУЧНУ, чи Ви думаєте що на форумі нам геть нема чого робити і треба теми за 15 років поперекладати???? Тому і НОВІ теми апріорі хо щоб були українською, і тому була така реакція🫠 Ця тема з самого ранку вже стільки апалась, що я думаю хтось зі спеців увімкне емпатію і такі відповість😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александер 1 Опубліковано: 22 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 22 години тому 1 хвилину тому, irina1969 сказав: я думаю хтось зі спеців включить емпатію і такі відповість😂 Буду йому дуже вдячний! 👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому 3 хвилини тому, Александер 1 сказав: Ще раз повторю,для вас особисто-весь форум (теми,оформлення,тощо),окрім двох слів в логотипі,зроблен російскою.Вас це не чіпляє ніяк? Ні , в мене українською. А теми , теми , мабуть , створюють користувачі і хто на якій хоче на такій і пише. 11 хвилин тому, Александер 1 сказав: Сподіваюсь,може хтось все ж надасть мені відповідь по ціні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александер 1 Опубліковано: 22 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 22 години тому andrey_ka,дуже дякую! Це саме те,що потрібно.Але як же же важко дістається потрібна інфа! 🙂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 1 годину тому, Александер 1 сказав: andrey_ka,дуже дякую! Це саме те,що потрібно.Але як же же важко дістається потрібна інфа! 🙂 Активна тема Андрій-Буча, там озвучена ціна для заходу України. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Только на работниках чаще всего цена для "привлечения клиентов", учтите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 2 години тому, ЯД сказав: Только на работниках чаще всего цена для "привлечения клиентов", учтите. Шляпа там повна,а не ціни. Ціни треба в колег питати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 3 часа назад, ЯД сказал: Только на работниках чаще всего цена для "привлечения клиентов", учтите. Ничего подобного... чаще, по факту, расценки оказываются ниже средних актуальных на работниках... а Вы просто не понимаете менталитет гоблинов. В Днепре цена варьируется от 220 до 260 за м2... плюс откосы... плюс бетоноконтакт... плюс сетка на стыках разных материалов... плюс, возможно, необузданная фантазия штукатуров (разгрузки/погрузки/разноски/подноски)). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 годин тому, MAESTRO DNEPR сказав: Ничего подобного... чаще, по факту, расценки оказываются ниже средних актуальных на работниках... а Вы просто не понимаете менталитет гоблинов. В Днепре цена варьируется от 220 до 260 за м2... плюс откосы... плюс бетоноконтакт... плюс сетка на стыках разных материалов... плюс, возможно, необузданная фантазия штукатуров (разгрузки/погрузки/разноски/подноски)). сайт недопиляний. розмазня типа: шпаклівка стіни або потолка під фарбування. любий маляр знає, що ціни на потолок не можуть бути однакові Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз