Александер 1 Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Кто-то может подсказать актуальную цену на работу,без учета материалов? Стены ракушечник,штукатурка нужна ручная,цементно-песчаная. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 2 години тому, Александер 1 сказав: Кто-то может подсказать актуальную цену на работу,без учета материалов? від 480 рублєй. за 1м². 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 31 хвилину тому, andrey_ka сказав: від 480 рублєй. за 1м². Це Ви влучно про рублі(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александер 1 Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 38 минут назад, andrey_ka сказал: від 480 рублєй. за 1м². І не задовбав цей стьоб на усіх форумах? Як бачать новий аккаунт,так одразу на рублі переходять.Ліпше подивиться,які україномовні "патріоти" нами керують.Куди там!Я на цьому форумі був зареєстрований з 2012 чи 2010 року.Потім не заходив кілька років.Так зараз аккаунт видалили адміни взагалі,зареєструвався знову.Так виявляється,що я повинен іспити здавати."Паляницю" слухати будете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 11 хвилин тому, Александер 1 сказав: І не задовбав цей стьоб на усіх форумах? Як бачать новий аккаунт,так одразу на рублі переходять.Ліпше подивиться,які україномовні "патріоти" нами керують.Куди там!Я на цьому форумі був зареєстрований з 2012 чи 2010 року.Потім не заходив кілька років.Так зараз аккаунт видалили адміни взагалі,зареєструвався знову.Так виявляється,що я повинен іспити здавати."Паляницю" слухати будете? Ну по- перше прикрутіть борзометр, по - друге, відповіді на питання яке Вас турбує, на форумі в є багатьох темах і як " старожил" Ви маєте знати як користуватись функцією " пошук" ну і на останок, адміністрація видаляє профіль тільки в якомусь екстреному випадку, навіть профілі спамеров залишаються, так що просто " видалили" не накидуйте 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александер 1 Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 11 минут назад, irina1969 сказал: адміністрація видаляє профіль тільки в якомусь екстреному випадку А як розцінювати,якщо зайти не можу,на кнопку "забув пароль" листи не приходять на імейл ? Не заходив десь з 2021року.Іноді видаляють неактивні аккунти на форумах. По цінах-зайшов у відповідний розділ,нічого не побачив,вирішив спитати.А тут... 16 минут назад, irina1969 сказал: Ну по- перше прикрутіть борзометр Пробачте,але дістало трошки.Як бачите,я можу вільно спілкуватись хоч російскою,хоч українською.Можу англійською,якщо потрібно.Але весь форум зроблен російскою.Може я не бачу,але схоже,що навіть у налаштуваннях нема можливості перейти на українську.Так які питання до користувача? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Я поміняю вручну назву теми українською 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 39 хвилин тому, Александер 1 сказав: Так виявляється,що я повинен іспити здавати."Паляницю" слухати будете? Та нічого нікому ви не повинні. Але ви , задавши питання кацапською промаркерували себе як кацап , тому відповідь в рублях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александер 1 Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Только что, irina1969 сказал: Я поміняю вручну назву теми українською Шановна,ви мені краще на моє питання відповідь надайте.А то вже в "пошук" послали,про те,що я про видалений аккунт "накидую" розповіли,мовну дискусію ми з вами проводимо... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александер 1 Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 минуту назад, andrey_ka сказал: ви , задавши питання кацапською промаркерували себе як кацап Ще раз повторю,для вас особисто-весь форум (теми,оформлення,тощо),окрім двох слів в логотипі,зроблен російскою.Вас це не чіпляє ніяк? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 4 хвилини тому, Александер 1 сказав: Ще раз повторю,для вас особисто-весь форум (теми,оформлення,тощо),окрім двох слів в логотипі,зроблен російскою.Вас це не чіпляє ніяк? Наш адмін зараз трішечки зайнятий на війні, але є можливість навіть зараз перейти на українську...все, мовне питання закінчили Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александер 1 Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому irina1969,дякую.Але чомусь це назви тем у вашому скрині російскою ? 🙂 Ну добре,не буду більш відволікати вас.Сподіваюсь,може хтось все ж надасть мені відповідь по ціні.Хоча б в біткоїнах,якщо в гривнях це таємниця 🙂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 8 хвилин тому, Александер 1 сказав: irina1969,дякую.Але чомусь це назви тем у вашому скрині російскою ? 🙂 Ну добре,не буду більш відволікати вас.Сподіваюсь,може хтось все ж надасть мені відповідь по ціні.Хоча б в біткоїнах,якщо в гривнях це таємниця 🙂 Інтерфейс українською. Я ж сказала, Вашу російську назву міняю ВРУЧНУ, чи Ви думаєте що на форумі нам геть нема чого робити і треба теми за 15 років поперекладати???? Тому і НОВІ теми апріорі хо щоб були українською, і тому була така реакція🫠 Ця тема з самого ранку вже стільки апалась, що я думаю хтось зі спеців увімкне емпатію і такі відповість😂 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александер 1 Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 хвилину тому, irina1969 сказав: я думаю хтось зі спеців включить емпатію і такі відповість😂 Буду йому дуже вдячний! 👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 хвилини тому, Александер 1 сказав: Ще раз повторю,для вас особисто-весь форум (теми,оформлення,тощо),окрім двох слів в логотипі,зроблен російскою.Вас це не чіпляє ніяк? Ні , в мене українською. А теми , теми , мабуть , створюють користувачі і хто на якій хоче на такій і пише. 11 хвилин тому, Александер 1 сказав: Сподіваюсь,може хтось все ж надасть мені відповідь по ціні. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александер 1 Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому andrey_ka,дуже дякую! Це саме те,що потрібно.Але як же же важко дістається потрібна інфа! 🙂 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 годину тому, Александер 1 сказав: andrey_ka,дуже дякую! Це саме те,що потрібно.Але як же же важко дістається потрібна інфа! 🙂 Активна тема Андрій-Буча, там озвучена ціна для заходу України. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Только на работниках чаще всего цена для "привлечения клиентов", учтите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 28 хвилин тому 2 години тому, ЯД сказав: Только на работниках чаще всего цена для "привлечения клиентов", учтите. Шляпа там повна,а не ціни. Ціни треба в колег питати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 10 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 10 хвилин тому 3 часа назад, ЯД сказал: Только на работниках чаще всего цена для "привлечения клиентов", учтите. Ничего подобного... чаще, по факту, расценки оказываются ниже средних актуальных на работниках... а Вы просто не понимаете менталитет гоблинов. В Днепре цена варьируется от 220 до 260 за м2... плюс откосы... плюс бетоноконтакт... плюс сетка на стыках разных материалов... плюс, возможно, необузданная фантазия штукатуров (разгрузки/погрузки/разноски/подноски)). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз