Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вартість фасадних штукатурних робіт у 2025 році

Александер 1

Рекомендовані повідомлення

Кто-то может подсказать актуальную цену на работу,без учета материалов? Стены ракушечник,штукатурка нужна ручная,цементно-песчаная.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

2 години тому, Александер 1 сказав:

Кто-то может подсказать актуальную цену на работу,без учета материалов?

від 480 рублєй. за 1м².

• Хаха 1
Посилання на коментар

31 хвилину тому, andrey_ka сказав:

від 480 рублєй. за 1м².

Це Ви влучно про рублі((

Посилання на коментар

38 минут назад, andrey_ka сказал:

від 480 рублєй. за 1м².

І не задовбав цей стьоб на усіх форумах? Як бачать новий аккаунт,так одразу на рублі переходять.Ліпше подивиться,які україномовні "патріоти" нами керують.Куди там!Я на цьому форумі був зареєстрований з 2012 чи 2010 року.Потім не заходив кілька років.Так зараз аккаунт видалили адміни взагалі,зареєструвався знову.Так виявляється,що я повинен іспити здавати."Паляницю" слухати будете? 

Посилання на коментар

11 хвилин тому, Александер 1 сказав:

І не задовбав цей стьоб на усіх форумах? Як бачать новий аккаунт,так одразу на рублі переходять.Ліпше подивиться,які україномовні "патріоти" нами керують.Куди там!Я на цьому форумі був зареєстрований з 2012 чи 2010 року.Потім не заходив кілька років.Так зараз аккаунт видалили адміни взагалі,зареєструвався знову.Так виявляється,що я повинен іспити здавати."Паляницю" слухати будете? 

Ну по- перше прикрутіть борзометр, по - друге, відповіді на питання яке Вас турбує, на форумі в є багатьох темах  і як " старожил" Ви маєте знати як користуватись функцією " пошук" ну і на останок, адміністрація видаляє профіль тільки в якомусь екстреному випадку, навіть профілі спамеров залишаються, так що просто " видалили" не накидуйте

• Лайк 3
Посилання на коментар

11 минут назад, irina1969 сказал:

адміністрація видаляє профіль тільки в якомусь екстреному випадку 

А як розцінювати,якщо зайти не можу,на кнопку "забув пароль" листи не приходять на імейл ? Не заходив десь з 2021року.Іноді видаляють неактивні аккунти на форумах.

По цінах-зайшов у відповідний розділ,нічого не побачив,вирішив спитати.А тут...

16 минут назад, irina1969 сказал:

Ну по- перше прикрутіть борзометр

Пробачте,але дістало трошки.Як бачите,я можу вільно спілкуватись хоч російскою,хоч українською.Можу англійською,якщо потрібно.Але весь форум зроблен російскою.Може я не бачу,але схоже,що навіть у налаштуваннях нема можливості перейти на українську.Так які питання до користувача?

Посилання на коментар

39 хвилин тому, Александер 1 сказав:

Так виявляється,що я повинен іспити здавати."Паляницю" слухати будете? 

Та нічого  нікому ви не повинні. Але ви , задавши питання кацапською промаркерували себе як кацап , тому відповідь в рублях. 

Посилання на коментар

Только что, irina1969 сказал:

Я поміняю вручну назву теми українською

Шановна,ви мені краще на моє питання відповідь надайте.А то вже в "пошук" послали,про те,що я про видалений аккунт "накидую" розповіли,мовну дискусію ми з вами проводимо...

Посилання на коментар

• irina1969 змінив заголовок на Вартість фасадних штукатурних робіт у 2025 році
1 минуту назад, andrey_ka сказал:

ви , задавши питання кацапською промаркерували себе як кацап 

Ще раз повторю,для вас особисто-весь форум (теми,оформлення,тощо),окрім двох слів в логотипі,зроблен російскою.Вас це не чіпляє ніяк?

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Александер 1 сказав:

Ще раз повторю,для вас особисто-весь форум (теми,оформлення,тощо),окрім двох слів в логотипі,зроблен російскою.Вас це не чіпляє ніяк?

Наш адмін зараз трішечки зайнятий на війні, але є можливість навіть зараз перейти на українську...все, мовне питання закінчили

Screenshot_20250728_133839_Chrome.jpg

Посилання на коментар

irina1969,дякую.Але чомусь це назви тем у вашому скрині російскою ? 🙂 Ну добре,не буду більш відволікати вас.Сподіваюсь,може хтось все ж надасть мені відповідь по ціні.Хоча б в біткоїнах,якщо в гривнях це таємниця 🙂

Посилання на коментар

8 хвилин тому, Александер 1 сказав:

irina1969,дякую.Але чомусь це назви тем у вашому скрині російскою ? 🙂 Ну добре,не буду більш відволікати вас.Сподіваюсь,може хтось все ж надасть мені відповідь по ціні.Хоча б в біткоїнах,якщо в гривнях це таємниця 🙂

Інтерфейс українською.

Я ж сказала, Вашу російську назву міняю ВРУЧНУ, чи Ви думаєте що на форумі нам геть нема чого  робити і  треба теми за 15 років поперекладати???? Тому і НОВІ теми апріорі хо щоб були українською, і тому була така реакція🫠

Ця тема з самого ранку вже стільки апалась, що я думаю хтось зі спеців увімкне емпатію і такі відповість😂

Посилання на коментар

1 хвилину тому, irina1969 сказав:

я думаю хтось зі спеців включить емпатію і такі відповість😂

Буду йому дуже вдячний! 👍

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Александер 1 сказав:

Ні , в мене українською. А теми , теми , мабуть , створюють користувачі і хто на якій хоче на такій і пише.

11 хвилин тому, Александер 1 сказав:

Сподіваюсь,може хтось все ж надасть мені відповідь по ціні.

0013.thumb.png.079744ea810a797a9a7ec96b83444140.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

andrey_ka,дуже дякую! Це саме те,що потрібно.Але як же же важко дістається потрібна інфа! 🙂

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Александер 1 сказав:

andrey_ka,дуже дякую! Це саме те,що потрібно.Але як же же важко дістається потрібна інфа! 🙂

Активна тема Андрій-Буча, там озвучена ціна для заходу України.

Посилання на коментар

2 години тому, ЯД сказав:

Только на работниках чаще всего цена для "привлечения клиентов", учтите. 

Шляпа там повна,а не ціни. Ціни треба в колег питати.

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 часа назад, ЯД сказал:

Только на работниках чаще всего цена для "привлечения клиентов", учтите. 

Ничего подобного... чаще, по факту, расценки оказываются ниже средних актуальных на работниках... а Вы просто не понимаете менталитет гоблинов.

В Днепре цена варьируется от 220 до 260 за м2... плюс откосы... плюс бетоноконтакт... плюс сетка на стыках разных материалов... плюс, возможно, необузданная фантазия штукатуров (разгрузки/погрузки/разноски/подноски)).

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...