Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Будинок ~100 кв.м. в один поверх з газобетону D400 300мм +100мм мінвата. Дах або двухскат або вальма (25 град.) (Одеса) Більшість робіт проводитиму сам (або з двома дузями на більш трудозатратні роботи). Який з цих фундаментів менш муторний в виробництві (перший V.1 як на мене більш правильний і класичний треба 60см опалубка, V.2 більш зручний у виконанні бо не треба з опалубкою бавитись-але є сумніви в його правильності). ціна на виході +/- однакова. В обох випадках буде зняття родючого шару 30-40 см по розміру плями забудови (+1м) а потім копка траншей. (ділянка з мінімальним перепадом до 10-15 см по плямі забудови). Змінено 5 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Нате Вам... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 3 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 53 минуты назад, MAESTRO DNEPR сказал: Нате Вам... Дякую. Товщина чорнової підлоги збільшена на 30 мм-чим зумовлено (розтолкуйте)? І товщина полістиролу в 100 мм під ТП не забагато для Одеси? (Я максимум 80 розглядав). На рахунок другого ряду арматури в підошві теж думав і сумнівався. в цілому гарний варіант, як на мене простіше ніж опалубку городити. А якщо два ряди блоків, їх можна ставити без підошви, просто на трамбований грунт ), тоді взагалі просто? І чи можу я в плиті чорнової підлоги зробити армовані утовщення на товщину піщаної підсипки для не несучих стін (вийде 200х280 потовщення)? Змінено 2 години тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 56 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Товщина чорнової підлоги збільшена на 30 мм-чим зумовлено (розтолкуйте)? Ви рівно все одно не зробите... дб щоб вийшло хоч 130, а не більше. 56 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: І товщина полістиролу в 100 мм під ТП не забагато для Одеси? (Я максимум 80 розглядав). Ви наче збираєтесь будувати на продаж?)... тоді зовсім не кладіть. 56 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: ...в цілому гарний варіант, як на мене простіше ніж опалубку городити. Опалубку так чи інакше прийдеться городити на цоколі... в обох варіантах. 56 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: А якщо два ряди блоків, їх можна ставити без підошви, просто на трамбований грунт ), тоді взагалі просто? Ах.. уявіть собі... а шо так можна було?))) 56 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: І чи можу я в плиті чорнової підлоги зробити армовані утовщення на товщину піщаної підсипки для не несучих стін (вийде 200х280 потовщення)? Ні!.. і підсипка там не піщана, а щебенева... скрізь. п.с. ...і ще невеличке доповнення... я трошки проіпав, тобто не звернув увагу на недолік: Змінено 2 години тому користувачем MAESTRO DNEPR 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 7 минут назад, MAESTRO DNEPR сказал: Ви наче збираєтесь будувати на продаж?). Ах да, ну ладно))) 8 минут назад, MAESTRO DNEPR сказал: Опалубку так чи інакше прийдеться городити на цоколі... в обох варіантах. Під чорнову підлогу? А якщо її внутрі зробити? 12 минут назад, MAESTRO DNEPR сказал: Ах.. уявіть собі... а шо так можна було?))) Та ладна.. та нє, та же газобетон, та же розповзуться блоки і трісне стіна 🥴, а потом пі...дєц хаті, конєц свєта і занавєс.😁 15 минут назад, MAESTRO DNEPR сказал: підсипка там не піщана, а щебенева Пойняв, прийняв-закусив.🤝 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 19 минут назад, MAESTRO DNEPR сказал: ...і ще невеличке доповнення... я трошки проіпав, тобто не звернув увагу на недолік Мля... Життя повернулося в куйовую сторону))) тоді який сенс з того фбс? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Під чорнову підлогу? А якщо її внутрі зробити? Поверх ФБС буде монолітний пояс, що переходить у плиту чорнової підлоги... і зсередини і зовні доведеться ставити опалубку. Внутрішня там залишиться назавжди. 9 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Та ладна.. та нє, та же газобетон, та же розповзуться блоки і трісне стіна 🥴, а потом пі...дєц хаті, конєц свєта і занавєс.😁 Смішно... прям дуже. Змінено 1 година тому користувачем MAESTRO DNEPR Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 минуты назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Мля... Життя повернулося в куйовую сторону))) тоді який сенс з того фбс? Економія часу життя і грошей. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 минуту назад, MAESTRO DNEPR сказал: Поверх ФБС буде монолітний пояс, що переходить у плиту чорнової підлоги... і зсередини і зовні доведеться ставити опалубку. Точно. Просто я сконцентрувався на одному і викинув з виду інше. 2 минуты назад, MAESTRO DNEPR сказал: Смішно... прям дуже Ну так мені дуже досвідчиний будівельник толкував... (Після третьої чарки) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 6 минут назад, MAESTRO DNEPR сказал: Економія часу життя і грошей То ж пост цьому і присвячений частково. Бо я манав в вузьких і глибоких траншеях сидіти і десятки кубометрів опалубок колотити. Хочу простіше і надійно Змінено 1 година тому користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз