mib Опубліковано: 6 жовтня Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 1 минуту назад, delic сказал: І договорі мабуть предметом договору буде а-ля домокомплект. Тобто напівфабрикат. Збирання окремим договором. А на доставку взагалі не оформлять. Сам договір з якимось фоп... 99% так и будет, что вас тут смущает? И чем это отличается от заказа кухни ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ssb Опубліковано: 18 жовтня Автор Поділитись Опубліковано: 18 жовтня В 06.10.2025 в 20:05, mib сказал: @ssb а как эта компания называется в которую собираетесь ехать ? И еще вопрос внутренние стены хотите каркасс или сип ? Контора Суперсіп. Внутрішні стіни - гіпсокартон на металопрофілі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 18 жовтня Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 6 часов назад, ssb сказал: Контора Суперсіп. Внутрішні стіни - гіпсокартон на металопрофілі Ездили смотрели? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ssb Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) Так, прокатався. Ну на мій хлопський розум - мені сподобалось. Виробництво не гаражне, стоїть кілька цехів із обладнанням. Рейсмуси там, верстати для склеювання панелей. ОСП використовують еггер, не найдешевше. Начальник виробництва дуже приємний, все показував-розказував, на всі питання відповідав. Цехи і офіс і все у них там побудовано із тих самих сіп панелей, будинок цього начальника виробництва теж. Показував і негативні моменти теж - наприклад, як чорніє ОСП, якщо не захистити від вологи. Буду з ними підписувати договір, зафіксують ціну, а навесні зроблять мені домокомплект, доставлять і зберуть на місці. Звісно на "все ідеально і все прекрасно" не розраховую, не маленький вже, але поки що маю в цілому обережний оптимізм і сподіваюсь що якщо косяки будуть, то тільки з термінами. Зараз головне - уважно читати договір, щоб прописати там всі нюанси, максимально скоротивши непередбачувані витрати Вже є будпаспорт і подане повідомлення про початок будівельних робіт. Чекаю поки львівобленерго прокинеться і розробить мені ТУ на підключення світла. Хотів 3 фази, передзвонили і сказали що це буде нестандартне приєднання, купувати транс... Ну його. Обмежусь 11 квт на одній фазі. З приємного - я нагуглив що до введення будинку в експлуатацію буде комерційний тариф на електрику, але ніт. Лічильник на стовпі і звичайний тариф день-ніч. Змінено 6 годин тому користувачем ssb Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 12 хвилин тому, ssb сказав: Обмежусь 11 квт на одній фазі. Звучить як маячня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ssb Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 24 минуты назад, Vstar сказал: Звучить як маячня В сенсі не вистачить? Ну платити за нестандартне приєднання я психологічно не готовий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 33 хвилини тому, Vstar сказав: 46 хвилин тому, ssb сказав: Обмежусь 11 квт на одній фазі. Звучить як маячня Чому? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vstar Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 годину тому, Фрай сказав: Чому? ) По одній фазі стільки не видадуть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Ви сильно помиляєтесь, спробуйте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ssb Опубліковано: 31 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 31 хвилин тому (змінено) 3 часа назад, Vstar сказал: По одній фазі стільки не видадуть По-перше мені озвучили саме 11 квт як максимум для одної фази, коли дзвонили з обленерго і говорили що 3 фази мені буде дорого. По-друге, саме ці 11 квт вказані як максимум для 1ф в особистому кабінеті, коли подаєш заявку на приєднання. Ну дізнаюсь точно, коли заявка кудись зрушить зі статусу "розробка ТУ". Враховуючи що там на мою і сусідські ділянки іде одна фаза (ще старими двома неізольованими дротами), психологічно готуюсь до купівлі дорогого потужного стабілізатора. Але що ж робити, таке життя. Є і в якомусь сенсі плюс - в такому вигляді схема заземлення може бути тільки ТТ, а у неї значно простіші вимоги до опору. Це важливо в умовах камʼянистих грунтів, не треба буде забивати стопіцот штирів заземлення і копати для їхнього зʼєднання купу траншей. Змінено 17 хвилин тому користувачем ssb Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз