Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Дачка в Карпатах

ssb

Рекомендовані повідомлення

1 минуту назад, delic сказал:

І договорі мабуть предметом договору буде а-ля домокомплект. Тобто напівфабрикат. Збирання окремим договором. А на доставку взагалі не оформлять.

Сам договір з якимось фоп... 

99% так и будет, что вас тут смущает? И чем это отличается от заказа кухни ?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 2 тижні потому...
В 06.10.2025 в 20:05, mib сказал:

@ssb а как эта компания называется в которую собираетесь ехать ?

И еще вопрос внутренние стены хотите каркасс или сип ?

Контора Суперсіп. Внутрішні стіни - гіпсокартон на металопрофілі

Посилання на коментар

6 часов назад, ssb сказал:

Контора Суперсіп. Внутрішні стіни - гіпсокартон на металопрофілі

Ездили смотрели?

Посилання на коментар

• 3 тижні потому...

Так, прокатався. Ну на мій хлопський розум - мені сподобалось. Виробництво не гаражне, стоїть кілька цехів із обладнанням. Рейсмуси там, верстати для склеювання панелей. ОСП використовують еггер, не найдешевше. Начальник виробництва дуже приємний, все показував-розказував, на всі питання відповідав. Цехи і офіс і все у них там побудовано із тих самих сіп панелей, будинок цього начальника виробництва теж. Показував і негативні моменти теж - наприклад, як чорніє ОСП, якщо не захистити від вологи.
Буду з ними підписувати договір, зафіксують ціну, а навесні зроблять мені домокомплект, доставлять і зберуть на місці. Звісно на "все ідеально і все прекрасно" не розраховую, не маленький вже, але поки що маю в цілому обережний оптимізм і сподіваюсь що якщо косяки будуть, то тільки з термінами.

Зараз головне - уважно читати договір, щоб прописати там всі нюанси, максимально скоротивши непередбачувані витрати

Вже є будпаспорт і подане повідомлення про початок будівельних робіт. Чекаю поки львівобленерго прокинеться і розробить мені ТУ на підключення світла. Хотів 3 фази, передзвонили і сказали що це буде нестандартне приєднання, купувати транс... Ну його. Обмежусь 11 квт на одній фазі. З приємного - я нагуглив що до введення будинку в експлуатацію буде комерційний тариф на електрику, але ніт. Лічильник на стовпі і звичайний тариф день-ніч.

Змінено користувачем ssb
Посилання на коментар

24 минуты назад, Vstar сказал:

Звучить як маячня

В сенсі не вистачить? Ну платити за нестандартне приєднання я психологічно не готовий

Посилання на коментар

33 хвилини тому, Vstar сказав:
46 хвилин тому, ssb сказав:

Обмежусь 11 квт на одній фазі.

Звучить як маячня

Чому? )

Посилання на коментар

3 часа назад, Vstar сказал:

По одній фазі стільки не видадуть

По-перше мені озвучили саме 11 квт як максимум для одної фази, коли дзвонили з обленерго і говорили що 3 фази мені буде дорого. По-друге, саме ці 11 квт вказані як максимум для 1ф в особистому кабінеті, коли подаєш заявку на приєднання. Ну дізнаюсь точно, коли заявка кудись зрушить зі статусу "розробка ТУ".

Враховуючи що там на мою і сусідські ділянки іде одна фаза (ще старими двома неізольованими дротами), психологічно готуюсь до купівлі дорогого потужного стабілізатора. Але що ж робити, таке життя. Є і в якомусь сенсі плюс - в такому вигляді схема заземлення може бути тільки ТТ, а у неї значно простіші вимоги до опору. Це важливо в умовах камʼянистих грунтів, не треба буде забивати стопіцот штирів заземлення і копати для їхнього зʼєднання купу траншей.

Змінено користувачем ssb
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...