standov Опубліковано: учора в 16:14 Поділитись Опубліковано: учора в 16:14 Є дитяча ігрова зона, приблизно 5 на 5 метрів. з будиночком де малі тусять. Ніякі газони там не виживають тож розглядаю інші варіанти. Пісок або шось сипуче теж не варіант бо він є зараз і вен весь розтягується по ділянці. Думка навколо гумового покриття як на майданчиках ігрових, на що звернути увагу при купівлі я як краще покласти? Думаю сипануть мілкого щебня, сантиметрів 5, втрамбувати рівненько і на ньіого покласти, щоб вода не застаювалася, але не впневний що це ок. Може є ще якісь матеріали чи більш правильне виконання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kaha Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Искусственный газон? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 часа назад, kaha сказал: Искусственный газон? Була така думка, влітку поклав дешевий з епіку, проблема в тому що вім миттєво забивається голками сосен в перемішку з земллею 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kaha Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Такая же задача на весну, пока временно песок, но он теперь повсюду в радиусе 10м, и на террасе и в доме. Склонялся в сторону искусственного газона, но, учитывая ваш опыт, наверное действительно резиновая плитка вариант. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 часа назад, kaha сказал: Такая же задача на весну, пока временно песок, но он теперь повсюду в радиусе 10м, и на террасе и в доме. Склонялся в сторону искусственного газона, но, учитывая ваш опыт, наверное действительно резиновая плитка вариант. Поки що я не дуже розумію що мені треба, бо продається 2-3 типи (ріщниц маткріал) і що купити хз, щов воно не воняло наприклад під сонцем, бо ж підозра що можуть бути з тмм "нюанси" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз