cherednik Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Планую будувати будинок, будівництво почав минулого року наразі все заморожено на етапі фундаменту, планую в цьому році коробку - роботи здійснюватиму власними силами. Поки не можу визначитися з планування, потрібна стороння допомога/порада. Ситуація така - що планую будуватися в два поверхи. 1 поверх кухня, вана, вітальна, 2 поверх тиха зона (3 спальні і ванна). але проблема є з плануванням першого поверху, а саме розміщення ванни, бойлерної та входу до будинку. На малюнку показано де вже зроблено ввід комунікацій в будинок, і саме там потрібно розмістити ванну і бажано саме там зробити тех приміщення - але через те що є обмеження по відстані між несучими стінами - мені не подобається ні розташування, ні те що тех приміщення виходить дуже вузьке і мале... вхід до будинку можна спланувати з різної сторони (сходи поки не заливалися) тому прошу пораду/погляд зі сторони як краще спланувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 51 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 51 хвилин тому Рекомендовано на 1 поверсі 1 кімнату під кабінет/спальню. Площа дозволяє. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 30 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 30 хвилин тому (змінено) 1 годину тому, cherednik сказав: СХоди якось цікаво намальовані... як ними підніматися? Змінено 29 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 20 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 20 хвилин тому 9 хвилин тому, vadimv сказав: цікаво намальовані.. це суто щоб відобразити елемент - де саме і які, будуть ще не вирішив. Але скоріше вони будуть на 2 марші і ось так з поворотом вліво Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 15 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 15 хвилин тому (змінено) 36 хвилин тому, BugS сказав: Рекомендовано на 1 поверсі 1 кімнату під кабінет/спальню. Площа дозволяє. як варіант. але поки хз чи вона треба - бо зверху 3 спальні як на мене цього достатньо (сім'я 3 зараз) може буде 4))) Змінено 14 хвилин тому користувачем cherednik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз