Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 9 минут назад, cherednik сказал: входу з будинку в цоколь (всередині) немає - авто буде ставитися під навісом. приміщення цоколя має лише один вхід (з вулиці) Ну але там де я вказав той цоколь чи під всією хатою приміщення?. І чи є в цоколі вікна? Якщо є то можна тех.приміщення там зробити і + підвал-висмикнувши одну плиту для сходів. Ну і в цілому то треба все щоб дивився спеціаліст, бо треба розуміти що і куди можна сперти (я про стіни). Змінено 1 година тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Ну але там де я вказав той цоколь чи під всією хатою приміщення?. І чи є в цоколі вікна? Якщо є то можна тех.приміщення там зробити і + підвал-висмикнувши одну плиту для сходів. Висмикнути вже не вийде бо зверху монолітну плита. Була думка зробити вхід і навіть одна плита була висмикнута коли я придбав ділянку- але все ж я від цієї ідеї відмовився. Є отвори в цоколі і є думка що можливо там зробити котельню (під твердопаливний котел) але зараз коли я змінив сторону входу - то можна в тамбурі зробити грубу (як аварійне джерело обігріву) яка буде завантажуватися з тамбуру в гріти в кімнату. Бо все ж таки є газ (газовий котел в цоколі по нормативу не ставлять) і обігрів планується газ + тепловий насос. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 минуты назад, cherednik сказал: Висмикнути вже не вийде бо зверху монолітну плита. Була думка зробити вхід і навіть одна плита була висмикнута коли я придбав ділянку- але все ж я від цієї ідеї відмовився. Є отвори в цоколі і є думка що можливо там зробити котельню (під твердопаливний котел) але зараз коли я змінив сторону входу - то можна в тамбурі зробити грубу (як аварійне джерело обігріву) яка буде завантажуватися з тамбуру в гріти в кімнату. Бо все ж таки є газ (газовий котел в цоколі по нормативу не ставлять) і обігрів планується газ + тепловий насос. Ух ти ...ля скільки "грошей"🤭. (Почекайте.Може підтягнуться специ і шось порадять.) Я поки це бачу так (на швидку руку і не точне око😆): А де ця ділянка (обл.,район)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 3 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: де ця ділянка (обл.,район)? 10 км від Житомира 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Я поки це бачу так є проблемка - а саме несуча стіна на яку буде лягати ПК 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 4 минуты назад, cherednik сказал: є проблемка - а саме несуча стіна на яку буде лягати ПК Я сі заплутався...🙈 Тобто так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Я сі заплутався...🙈 Тобто так? пунктир - так плити лежать Тобто одне приміщення гараж - 42кв і з нього ще ліворуч є вхід і інше умовно десь 18 квадратів. Чорне це несучи елементи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 36 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 36 хвилин тому 38 минут назад, cherednik сказал: пунктир - так плити лежать Тобто одне приміщення гараж - 42кв і з нього ще ліворуч є вхід і інше умовно десь 18 квадратів. Чорне це несучи елементи Ну поки що так, більше в голову нічого розумного мені не лізе...😀 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз