Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) 9 минут назад, cherednik сказал: входу з будинку в цоколь (всередині) немає - авто буде ставитися під навісом. приміщення цоколя має лише один вхід (з вулиці) Ну але там де я вказав той цоколь чи під всією хатою приміщення?. І чи є в цоколі вікна? Якщо є то можна тех.приміщення там зробити і + підвал-висмикнувши одну плиту для сходів. Ну і в цілому то треба все щоб дивився спеціаліст, бо треба розуміти що і куди можна сперти (я про стіни). Змінено 18 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 18 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 9 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Ну але там де я вказав той цоколь чи під всією хатою приміщення?. І чи є в цоколі вікна? Якщо є то можна тех.приміщення там зробити і + підвал-висмикнувши одну плиту для сходів. Висмикнути вже не вийде бо зверху монолітну плита. Була думка зробити вхід і навіть одна плита була висмикнута коли я придбав ділянку- але все ж я від цієї ідеї відмовився. Є отвори в цоколі і є думка що можливо там зробити котельню (під твердопаливний котел) але зараз коли я змінив сторону входу - то можна в тамбурі зробити грубу (як аварійне джерело обігріву) яка буде завантажуватися з тамбуру в гріти в кімнату. Бо все ж таки є газ (газовий котел в цоколі по нормативу не ставлять) і обігрів планується газ + тепловий насос. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 3 минуты назад, cherednik сказал: Висмикнути вже не вийде бо зверху монолітну плита. Була думка зробити вхід і навіть одна плита була висмикнута коли я придбав ділянку- але все ж я від цієї ідеї відмовився. Є отвори в цоколі і є думка що можливо там зробити котельню (під твердопаливний котел) але зараз коли я змінив сторону входу - то можна в тамбурі зробити грубу (як аварійне джерело обігріву) яка буде завантажуватися з тамбуру в гріти в кімнату. Бо все ж таки є газ (газовий котел в цоколі по нормативу не ставлять) і обігрів планується газ + тепловий насос. Ух ти ...ля скільки "грошей"🤭. (Почекайте.Може підтягнуться специ і шось порадять.) Я поки це бачу так (на швидку руку і не точне око😆): А де ця ділянка (обл.,район)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 18 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 3 хвилини тому, Nikolay Cherednichenko сказав: де ця ділянка (обл.,район)? 10 км від Житомира 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 18 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 6 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Я поки це бачу так є проблемка - а саме несуча стіна на яку буде лягати ПК 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 4 минуты назад, cherednik сказал: є проблемка - а саме несуча стіна на яку буде лягати ПК Я сі заплутався...🙈 Тобто так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 17 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 5 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Я сі заплутався...🙈 Тобто так? пунктир - так плити лежать Тобто одне приміщення гараж - 42кв і з нього ще ліворуч є вхід і інше умовно десь 18 квадратів. Чорне це несучи елементи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 5 часов назад, cherednik сказал: пунктир - так плити лежать Тобто одне приміщення гараж - 42кв і з нього ще ліворуч є вхід і інше умовно десь 18 квадратів. Чорне це несучи елементи Ну поки що так, більше в голову нічого розумного мені не лізе...😀 Хоча там підвал і з комунікаціями + з легкими констрікціями стін можна побавитися і більш вигідно поставити по сторонам світу (але я не інженер і навіть не будівельник-тому чекайте когось толковішого тут або краще замовити проект у спеціаліста-на цьому реально можна заощадити якщо спец толковий) Почитайте і подумайте... Змінено 12 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 12 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 4 години тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Ну поки що так, більше в голову нічого розумного мені не лізе...😀 Хоча там підвал і з комунікаціями + з легкими констрікціями стін можна побавитися і більш вигідно поставити по сторонам світу (але я не інженер і навіть не будівельник-тому чекайте когось толковішого тут або краще замовити проект у спеціаліста-на цьому реально можна заощадити якщо спец толковий) дякую. але так сходи не зовсім норм - бо там плити перекриття. все ж таки прошу зворотній звязок по проекту який додаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 31 хвилину тому, cherednik сказав: все ж таки прошу зворотній звязок по проекту який додаю. Ширина кімнати 2,578 - це дуже мало. Розставте меблі - самі це побачите. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 44 минуты назад, cherednik сказал: дякую. але так сходи не зовсім норм - бо там плити перекриття. все ж таки прошу зворотній звязок по проекту який додаю. Х.з. якщо чесно що вам порадити. Ну от, по вашому ескізу. Але людина вище пише що ви вже дуже ужалися по кімнаті, не понятно чому камін передпокій гріє. І треба все з меблями планувати і реальними товщинами стін. І сходи треба рахувати щоб вийти нормально. І взагалі я б відмовився від плит з таким прольотом над головою (але то ваша справа). А ще люди часто планують терасу з кухні-вітальні, мені б було не комфортно мати терасу до вулиці щоб всі бачили як я шашличок жую... Змінено 11 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 11 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 7 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: чому камін передпокій гріє це просто відобразити - там буде щось типу груби, яка буде завантажуватися з тамбору і гріти кімнату, вітальню і тамбур (це поки щоб відобразити чи вистачить місця) хоча може він буде зі сторони несучої стіни. 10 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: реальними товщинами стін. зовнішня стіна 30 см міжкімнатні 15 см 12 хвилин тому, Nikolay Cherednichenko сказав: по кімнаті варіант кабінету - має свої переваги і недоліки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 11 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 21 хвилину тому, vadimv сказав: Ширина кімнати 2,578 - це дуже мало. Розставте меблі - самі це побачите. загалом як гостьова то наче стає. але ідея як кабіне - думаю все стане. 30 хвилин тому, vadimv сказав: Розставте меблі - самі це побачите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому 10 хвилин тому, cherednik сказав: загалом як гостьова то наче стає. але ідея як кабіне - думаю все стане. А шафа де? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 1 годину тому, vadimv сказав: А шафа де? ) нащо вона там? при умові що ліжко 160 шафа спокійно стає при потребі - але вона там не потрібна Змінено 9 годин тому користувачем cherednik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 хвилини тому, cherednik сказав: нащо вона там? Для одягу і постільної білизни (якщо це спальня) або для книжок/приладдя (якщо це кабінет). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cherednik Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: якщо це кабінет тоді там ліжка не буде. загалом зауваження слушне. все стає + потенційно можна зробити на 10-20 см ширше/довше без втрат в інших зонах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 9 часов назад, cherednik сказал: загалом як гостьова то наче стає. але ідея як кабіне - думаю все стане. Якщо робити двоспальне ліжко то РЕКОМЕНДОВАНО проходи з обох боків не менше 700 мм (щоб не ходити боком) . При ліжкові 1,6 м, це 3 метри. Але якщо ліжка не буде то і проблем не буде😆... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 43 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 43 хвилини тому (змінено) 1 година тому, Nikolay Cherednichenko сказав: Якщо робити двоспальне ліжко то РЕКОМЕНДОВАНО проходи з обох боків не менше 700 мм (щоб не ходити боком) . При ліжкові 1,6 м, це 3 метри. Але якщо ліжка не буде то і проблем не буде😆... Пам'ятаю наш номер у готелі "Ворохта" приблизно таких розмірів, як намальовано ) Всі коліна і лікті собі пооббивали )) А дверцята шафи неможливо було відкрити, бо вони у ліжко впиралися ))) Але є рішення - розкладний диван, як у хрущовках )))) Або розкладушка ))))) Як на мій досвід, то _мінімальний_ розмір спальні з ліжком 2х1,6 - це 3х4 м. Змінено 37 хвилин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз