ksn33 Опубліковано: В четвер в 14:35 Поділитись Опубліковано: В четвер в 14:35 Доброго дня. Пкреробляю сво котельню. З місцем скрутно. Винмкла ідея винести теплоакумулятор на вулицю. Гарно утеплити (300 400 мм) пінопласт з фасаду будинку в мене лишився можу і домік побудувати з нього. Труби в котельню через стіну, вона суміжна. Мінуси розумію, можуть бути зайві витрати тепла. Плюси тако ж місце зявиться. З акумулятора датчики виведу щоб не бігати до нього. З практичною реалізацією може хтось стикався? Досвід велика штука. Може поділяться профі. Дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: В четвер в 15:21 Поділитись Опубліковано: В четвер в 15:21 ТА это не просто бочка, там разные трубочки подходят, краники, проводочки, релюшки. Короче, не делайте так, деньги на ветер. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ksn33 Опубліковано: В п'ятницю в 10:52 Автор Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 10:52 Сергей 31 Дякую за вашу думку. Може хто практично робив таке? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: В п'ятницю в 11:03 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 11:03 7 минут назад, ksn33 сказал: Може хто практично робив таке? Разное видел, ТА грунтовый, гелевый, удаленный с теплотрассой. Отопление майнингом. О Вашем варианте даже не слышал. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ksn33 Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Мої думки. По великому рахунку там 4 труби (верх та низ, воздух та злив, все з уклоном потрібним) та шнурків датчиків 3 шт. Якщо підключення труб зробити для себе може і буде Ок. Утеплити наглухо. І хай стоїть на вулиці. Отсечку (вентилі) в суміжному приміщенні. Раптом аварія можна відкинути все що на дворі. По теплорозрахунку навіть при -30 замерзати буде бак не одну добу (знизу). Час на ремонт є. Може шось пропустив? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз