k-master Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня Хтось може підказати який шланг для поливу обрати щоб ним можна було користуватись взимку? Бо той що є стає дубовий та не гнеться нормально. Такий взагалі буває? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 4 квітня Поділитись Опубліковано: 4 квітня Firat найкращий з тих, що я використовував. А що збираєтесь поливати взимку, якщо не секрет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 5 квітня Поділитись Опубліковано: 5 квітня Гардена Басик у меня со времён стройки. Вполне в около нулевую температуру себя чувствует. Нужно смотреть известные фирмы. У них есть разные серии и в описании пишут, до какой температуры они мягкие. У отца Керхер не самая дешёвая серия и не самая дорогая. Тоже отлично в холода Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 5 квітня Поділитись Опубліковано: 5 квітня 18 часов назад, Offroad сказал: Firat найкращий з тих, що я використовував. А що збираєтесь поливати взимку, якщо не секрет? Я машину мою в около нулевую температуру Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В понеділок в 19:31 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:31 У суботу купив у Леруа бухту Кершера 25 м за 3000грн дуже мʼякий і пружний Але! коли став збирати конектори звернув увагу на нерівну обрізку. Переміряв - 23.6 м от сцуки! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TaurosRMK Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 22 години тому, Фрай сказав: Переміряв - 23.6 м То просто він холодний! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 44 хвилини тому, TaurosRMK сказав: То просто він холодний! Аха, а різали його на гарячу? задля чистоти експерименту поміряю у понеділок, температура повітря буде 35 градусів, він ще більше. їхати шукати правди? Та нах воно мені впало, просто констатував факт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз